Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Jagodaa 13:32, 23 cze 2014

malgoska napisał(a)
Jagoda zdjęcia lasu i tych naturalnych traw powalają...

Murek prezentuje sie bosko zresztą u Ciebie wszystko takie

Mam prośbę do Ciebie, czy mogłabyś mi dać namiar na krzewinki buksików na żywopłocik? wszędzie szukam i nie mogę znaleść. Może teraz nie ma na nie sezonu?

Oj do boskości to mojemu ogródkowi baaardzo daleko

Buksy wysłane na priv .
malgoska 13:33, 23 cze 2014

Jagoda dzięki za namiary, pozdrawiam serdecznie i słonecznie
Jagodaa 14:05, 23 cze 2014

malgoska napisał(a)
Jagoda dzięki za namiary, pozdrawiam serdecznie i słonecznie

Nie ma za co!
Jagodaa 15:23, 23 cze 2014

Załatwianie kłosownicy jest na dobrej drodze . Dostałam odpowiedź... nawet dwie .
Zielona 08:45, 24 cze 2014

Jagoda. Poczytałam, pooglądałam, pozachwycałam się. To niesamowite, jak odmienne są te dwa Twoje ogrody. I chyba w tym tkwi sekret Twoich dzisiejszych geometrycznych rabat, z jednoczesną tęsknotą za miękkimi, falistymi... Dobrze, że masz okazję bywać w miejscu, które też jest "Twoje", a tak cudnie różni się od tego, co tworzysz wokół obecnego domu. Krajobrazy przepiękne, niemal terapeutyczne... Ale domyślam się, że po wspaniałej wycieczce i tak bardzo ucieszył Cię widok prostej linii buksikówNo i czyż nie jest tak, że czasami udaje się nam złapać kilka srok za ogon? Szczęściara A tak poważnie: cieszę się, że wypoczywałaś w takich okolicznościach. Pozdrawiam.
bleebla 13:12, 24 cze 2014

Piękne widoki. Na pewno wróciłaś zrelaksowana Dobrze mieć takie miejsce z dala od zgiełku. Poleżeć na leżaku i wsłuchiwać się w szum traw.

Pamiętasz o zdjęciach rukoli?
Jagodaa 16:48, 24 cze 2014

Zielona napisał(a)
Jagoda. Poczytałam, pooglądałam, pozachwycałam się. To niesamowite, jak odmienne są te dwa Twoje ogrody. I chyba w tym tkwi sekret Twoich dzisiejszych geometrycznych rabat, z jednoczesną tęsknotą za miękkimi, falistymi... Dobrze, że masz okazję bywać w miejscu, które też jest "Twoje", a tak cudnie różni się od tego, co tworzysz wokół obecnego domu. Krajobrazy przepiękne, niemal terapeutyczne... Ale domyślam się, że po wspaniałej wycieczce i tak bardzo ucieszył Cię widok prostej linii buksikówNo i czyż nie jest tak, że czasami udaje się nam złapać kilka srok za ogon? Szczęściara A tak poważnie: cieszę się, że wypoczywałaś w takich okolicznościach. Pozdrawiam.

Miłe słowa Marta... mnóstwo sekretów w tych moich upodobaniach, często sama ich nie rozumiem, nie dostrzegam i nie wiem dlaczego tak, a nie inaczej. Z jednej strony to uciązliwe, bo trudno podejmować decyzje, wybierać, a z drugiej strony więciej we mnie elastyczności i tolerancji dla innego rodzaju piękna, niż to moje, ostatecznie wybrane.

Jagodaa 16:51, 24 cze 2014

bleebla napisał(a)
Piękne widoki. Na pewno wróciłaś zrelaksowana Dobrze mieć takie miejsce z dala od zgiełku. Poleżeć na leżaku i wsłuchiwać się w szum traw.

Pamiętasz o zdjęciach rukoli?

No pewnie, że zapomniałam! Zrobię, obiecuję .

Dobrze... na początku wydawało mi się to takie dziwne, niewiarygodne i niesamowite, że mam takie drugie miejsce inne od domu.
malkul 21:09, 24 cze 2014

a co było w odpowidziach? będzie ta kłosownica?
Jagodaa 22:27, 24 cze 2014

malkul napisał(a)
a co było w odpowidziach? będzie ta kłosownica?

tak, pod koniec miesiąca, czyli w sumie już niedługo