Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

leon60 21:54, 03 sie 2014

Jagodaa napisał(a)
Z dzisiejszej wyprawy do Świerklańca

Jaki słodziak
Madzenka 22:10, 03 sie 2014

Jagoda sprawdziłam kwitnienie magical moonlight - 1 wrzesnia była jeszcze bielutka, kolejne zdjęcia mam. 28.09 była juź brązowa...
Ra hortensja w kolorze pistacji to incrediball czy anabell?

A varella taka duża była na prawdę brzydka? O matko co ja z moimi 4 szt zrobię? Muszę je od wiosny skubać zatem...
Viola 22:13, 03 sie 2014

Ale ta małpa na huśtawce jest zajefajna Uśmiałam się do łez
Jagodaa 22:20, 03 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Jagoda sprawdziłam kwitnienie magical moonlight - 1 wrzesnia była jeszcze bielutka, kolejne zdjęcia mam. 28.09 była juź brązowa...
Ra hortensja w kolorze pistacji to incrediball czy anabell?

A varella taka duża była na prawdę brzydka? O matko co ja z moimi 4 szt zrobię? Muszę je od wiosny skubać zatem...

Dzięki Marzenko za info. Muszę porównać ze zdjęciami moich Silver D. Mnie się w nich nie podobało to, że jednak szybko różowieją. Może w zeszłym roku przez Florovit do ogrodu, teraz stosuję tylko nawozy do hortensji, zobaczymy.

Hortensje nie były podpisane, ale nie pokładały się, może to Incrediball... Jedna w cieniu, druga bardziej w słońcu.

A co ja zrobię ze swoimi pięcioma Varellami? do tego zrosną się w jedną kupę . Głównie nie podobało mi się w niej to, że wcale nie zachowywała regularnego pokroju kuli (były tam dwie w różnych miejscach), tylko była kanciasta .
Jagodaa 22:20, 03 sie 2014

leon60 napisał(a)

Jaki słodziak

Wiosną było ich więcej, dziś widziałam jednego .
Jagodaa 22:22, 03 sie 2014

Viola napisał(a)

Ale ta małpa na huśtawce jest zajefajna Uśmiałam się do łez

Haha, tam jeszcze gdzieś w krzakach ukryta jest jedna, jak znajdę fotkę z wiosny (nie wiem, czy robiłam) to Ci wstawię .
Enya73 22:41, 03 sie 2014

Jagoda, jak będziesz następnym razem tak blisko, to zapraszam na kawkę w moim ogrodzie
Zielona 22:58, 03 sie 2014

Byłam Wszystko poczytałam i podziwiałam. Trzy Danici w przesmyku mi się podobają. I trawki brązowe też

PS Za moje doorenbosy płaciłam... 50zł... Dwa metry, chude, ale... cena fajna...
Jagodaa 23:16, 03 sie 2014

ane3ka napisał(a)

Kursowałam tam intensywnie w zeszłym roku. Moja Magda mogła mieć wtedy 2, 3 miesiące, więc była walka na czas

aaaa.... to jesteś zupełnie usprawiedliwiona, z takim szkrabikiem do sklepu nawet się trudno wybrać!
Jagodaa 23:18, 03 sie 2014

Enya73 napisał(a)
Jagoda, jak będziesz następnym razem tak blisko, to zapraszam na kawkę w moim ogrodzie

Anitko, przemiłe zaproszenie, bardzo dziękuję! Ja najchętniej przy tym stoliczku... tam przy analelkach... przy czosnkach....