Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

ewa004 17:36, 27 lis 2014

A ja już miałam spotkanie z myszkami ...w mojej kuchni .....za lodówką !!! brr masakra
Akcja błyskawiczna ,porządki świąteczne przy okazji już zrobiłam

A kotek śpi sobie na cieplutkiej podłodze w kuchni i wkurza się że coś drapie i spokoju nie daje
Jagodaa 19:02, 27 lis 2014

A to leń! gdy jeszcze miałam kota, to znosił mi upolowane myszy i ptaki do domu. Fajne to nie było .
Jagodaa 10:07, 28 lis 2014

Kupiłam wczoraj czerwoną wstążkę (o mało co nie zapomniałam - musiałam się wracać ).

Mam nadzieję jutro zawiązać na moich trawkach kokardy świąteczne .

Dziś czeka mnie co prawda długi piątek w pracy, ale jestem pozytywnie nastawiona!

Miłego oczekiwania na weekend!
Viola 10:17, 28 lis 2014

ewa004 napisał(a)
A ja już miałam spotkanie z myszkami ...w mojej kuchni .....za lodówką !!! brr masakra
Akcja błyskawiczna ,porządki świąteczne przy okazji już zrobiłam

A kotek śpi sobie na cieplutkiej podłodze w kuchni i wkurza się że coś drapie i spokoju nie daje

Viola 10:21, 28 lis 2014

Jagodaa napisał(a)
A to leń! gdy jeszcze miałam kota, to znosił mi upolowane myszy i ptaki do domu. Fajne to nie było .

Ja codziennie mam albo ptaszka albo mysz. Ja zbieram myszy, a M. ptaki (bo te zwykle są w częściach) No teraz trochę spokoju bo myszy się pochowały. Nie mogę wytłumaczyć kotom, że nie chcę się bawić tak jak one I zwykle im lepszy obiad dla kotów tym większe myszy dostawałam Szkoda mi tych myszek - takie ładne
beta 10:29, 28 lis 2014

Cześć...trawy widziałam...perfekcjonizm ...w pierwszej chwili jak przeczytałam o tej czerwonej wstążce to pomyślałam sobie-ooo Jagooo wianki robi...a potem doczytałam, że to na snopeczki...fariatka
Jagodaa 10:30, 28 lis 2014

Viola napisał(a)

Ja codziennie mam albo ptaszka albo mysz. Ja zbieram myszy, a M. ptaki (bo te zwykle są w częściach) No teraz trochę spokoju bo myszy się pochowały. Nie mogę wytłumaczyć kotom, że nie chcę się bawić tak jak one I zwykle im lepszy obiad dla kotów tym większe myszy dostawałam Szkoda mi tych myszek - takie ładne

Ładne, ale i tak wolę ich nie mieć w domu na stanie .
Jagodaa 10:32, 28 lis 2014

beta napisał(a)
Cześć...trawy widziałam...perfekcjonizm ...w pierwszej chwili jak przeczytałam o tej czerwonej wstążce to pomyślałam sobie-ooo Jagooo wianki robi...a potem doczytałam, że to na snopeczki...fariatka

Hehe, 10m na razie kupiłam, ale chyba braknie... Wianków nie robię, to choć trawy przyozdobię. Zawsze to jakiś świąteczny akcent .
lojalna_ 15:39, 28 lis 2014

Te Twoje grubasy mi sie podobaja ...musze utuczyc wszystko wiosna

Jagodaa 16:16, 28 lis 2014

Oby tylko sadełko ochroniło je przed mrozami .