Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Juzia 17:11, 04 kwi 2014

Jagodaa napisał(a)
Choiny chyba dziś nie zacznę sadzić. Pozostałe punkty prawie do końca zrealizowane!

Jak na urlop przystało, od rana towarzyszy mi migrena , ale się nie poddaje, to już taka moja urlopowa tradycja .

A mnie też dziś ból głowy dopadł. Ale proszek i do roboty
Juzia 17:11, 04 kwi 2014

Gdzie zdjęcia?
Jagodaa 19:15, 04 kwi 2014

Materiał dowodowy z przebiegu dzisiejszego dnia zebrany. Zdjęcia będą .

W ogrodzie na dziś koniec, teraz zabieram się za sprzątanie w domu itp, bo mam jeszcze wieczorną wizytę.
Magdalenka 19:35, 04 kwi 2014

Trochę pozycji miałaś na tej liście
Czekam na zdjęcia, bom bardzo ciekawa postępów u Ciebie.
Ivvvona 21:02, 04 kwi 2014

Pracowita z Ciebie dziewczyna. Ogród, dom i jeszcze goście
bartek_luberda 21:19, 04 kwi 2014

Ja też zaszalałam obiad ogród a potem wszystkie podłogi łazienka meble drzwi lustra itd meble przestawiłam i tak siedzę i widzę że wrócę jutro z pracy i śladu nie znajdę mojego sprzątania I po co tak zaszalałam ?
Agania 21:49, 04 kwi 2014

U mnie też porządki, sprzątanie i takie tam, przedświąteczne ozdoby dzisiaj zdobyłam na zakupach w Tesco, więc się ochoczo do za sprzątanie złapałam

Też mam ochotę na serby, ale mam inne potrzeby, na razie, chciaałbym skończyć chociaż przedogródek,
słonecznego i miłego weekendu ci życzę, piękne masz serby
beta 22:44, 04 kwi 2014

zaglądam
Jagodaa 22:46, 04 kwi 2014

Rano wrzucę fotki, dziś nie dam rady...
Jagodaa 10:15, 05 kwi 2014

gusiarz napisał(a)
Jaguś... ja też teraz mam bardzo pracowicie... i nawet fotek nie mam kiedy zrobić na bieżąco... Świerki i choiny bardzo ładne, równe i całkiem spore. Pamiętasz moje? Mam nadzieję, że tego roku już ruszą z kopyta... długo się u nas ukorzeniały...mimo podlewania i nawożenia przyrosły po 20 cm... Al patrząc z domu już widać zza muru czubki dwóm pierwszym i jakieś 40 cm kolejnego... zaczynają "osłaniać"

Pracowicie... dziś wstałam lekko zesztywniała . Wczoraj od 10 do 19 non stop w galopie, nawet nad zmęczeniem nie było czasu się zastanawiać . Co tam, ważne, że podgoniłam i nacieszyłam się piękną pogodą .

Jasne, że pamiętam Twoje świerki. Wymieniałyśmy się wtedy uwagami. Muszę skrobnąć u Ciebie dla pamięci, żebyś kiedyś je pokazała. Ruszą w pewnym momencie, może nawet w tym roku, musiały się przystosować do nowego miejsca i faktycznie odbudować system korzeniowy.
Ciekawi mnie, jak będzie z tymi moimi wielkim kopanymi. Jakie przyrosty będą mieć. Trochę je ciachnęłam w paru miejscach dla uformowania. Czekam teraz...