Asiu 'Białobok' już od dawna na mojej żelaznej liście chciejstw,podobał mi się jak tylko zobaczyłam ten świerczek pierwszy raz na wiosnę.Ale był problem u nas z dostaniem go.Ale jakbym spotkała to na pewno miejsce znalazłabym
Spokojnej nocki
Asiu dzięki rabatka będzie ładna w przyszłym roku ale to jest to .Dzięki Dorotce Pospacerowałam u Ciebie masz tam anabelkę taka mała i ma cużo ale małych jak na nią kfffioków czy ją przycinałaś czy chyba nie .?????
Pamiętam, pamiętam
Wczoraj po cieżkiej pracy w ogrodzie w nocy zgłębiałam Twój wątek. I co mi przyszło jeszcze do głowy to, to, żeby zapytać Ciebie, jak biegnie instalcja gazowa z tej szafki, która jest zaraz przy katalpie. Czy jest to instalacja zewnętrzna zasilająca Twój dom? czy rura ułożona jest w wzdłuż ścieżki w miejscu projektowanej rabaty? Z drgiej strony ścieżki, rozumiem, że będzie podjazd do garażu (skoro jest brama wjazdowa!) - duża różnica poziomu pomiędzy ścieżką a tym miejscem gdzie będzie droga i domem sąsiada. Co sąsiad na bluszcz , który będzie zarastał jemu ścianę? Mój sąsiad nakazał mi usunięcie bluszczu ze stodoły! i wycięcie drzew wzdłuż niej posadzonych
Daj mi jeszcze chwileczkę - bo ja chyba tradycyjnie małoczasowa jestem albo nie potrafię gospodarować własnym czasem