Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

anka_ 13:22, 27 lip 2014

asiach napisał(a)
Mój sąsiad nakazał mi usunięcie bluszczu ze stodoły! i wycięcie drzew wzdłuż niej posadzonych
Co do bluszczu to jeżeli pełznie po jego ścianie to niestety może, ale na wycinkę drzew nie zgadzaj się. On może żądać tylko i wyłącznie obcięcia gałęzi które wchodzą na jego część.

Ach, o sąsiadach to można całe tomy pisać. Czasami przeraża mnie, że niektórzy czerpią satysfakcję z uprzykrzania życia innym.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
13:47, 27 lip 2014
O tak zgadzam się,dobry sąsiad to duży sukces
asiach 00:21, 28 lip 2014

zawitka napisał(a)
Asiu dzięki rabatka będzie ładna w przyszłym roku ale to jest to .Dzięki Dorotce Pospacerowałam u Ciebie masz tam anabelkę taka mała i ma cużo ale małych jak na nią kfffioków czy ją przycinałaś czy chyba nie .?????

Nie nic z nią nie robiłam i musze Ci powiedzieć, że pierwszy raz zakwitła
asiach 00:23, 28 lip 2014

iwonaal napisał(a)
Odpisałam u siebie.

Już zamieściłam u Ciebie
Miłego tygodnia
asiach 00:27, 28 lip 2014

anka_ napisał(a)
Co do bluszczu to jeżeli pełznie po jego ścianie to niestety może, ale na wycinkę drzew nie zgadzaj się. On może żądać tylko i wyłącznie obcięcia gałęzi które wchodzą na jego część.

Ach, o sąsiadach to można całe tomy pisać. Czasami przeraża mnie, że niektórzy czerpią satysfakcję z uprzykrzania życia innym.

Aniu, wycinka drzew nawet nie wchodzi w grę. Powiedziałam , że chyba żartują z tą wycinką
Ale jodła, którą mszyca zjada jest właśnie od strony ich stodoły (może rzucili urok czy coś w tym stylu) - mały żarcik A bluszcz w znacznej części zlikwidowaliśmy a dokładnie zrywał Jaruś
Miłego dnia życzę
asiach 00:27, 28 lip 2014

Aniulka napisał(a)
O tak zgadzam się,dobry sąsiad to duży sukces

Może na dobrego sąsiada trzeba zasłużyć a ja nie zasłużyłam?
Pozdrawiam serecznie
00:31, 28 lip 2014
Asiu zasłużyłaś i to jak najbardziej,to Ci upierdliwi sąsiedzi nie zasłużyli na Ciebie.Ja chciałabym mieć taką sąsiadkę jak Ty i to z takim ogrodem
00:33, 28 lip 2014
I znów nocne marki
asiach 00:34, 28 lip 2014

Pomimo niedzieli od 14 popołudnie spędziłam pracowicie
Teraz kilka fotek porannych z efektu dnia wczorajszego - dnia wielkiego cięcia
Jeszcze kilka hortensji w lepszej kondycji - nie wszystkie tak dobrze prezentują się

asiach 00:37, 28 lip 2014

Aniulka napisał(a)
I znów nocne marki

Aniu, to siedzenie to już tradycja. Umieszczam zdjęcia i słucham koncertu filharmoników wiedeńskich
Cisza, spokój, chłód i muzyka
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies