Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

kosolka 23:00, 24 lip 2014

asiach napisał(a)

Dziękuję. A mnie ciężko tak sobie poleżeć i pomarzyć. Jak już ustawię leżak na trawniku zaczyna mnie nosić i mam wyrzuty sumienia - czemu nie pracuję? przecież w tym czasie można podłubać Samo życie. Muszę nauczyć się wypoczywać. Pozdrawiam

Prawie słowo w słowo mawiam ja. I mało kto mnie rozumie
kosolka 23:02, 24 lip 2014

Asiu widzę że sledzisz moje wypociny A ja cierpliwie czekam na Twoje kolejne uwagi. Na pewno każda przemyśle!
asiach 08:38, 25 lip 2014

kosolka napisał(a)

Prawie słowo w słowo mawiam ja. I mało kto mnie rozumie

To ja Ciebie rozumiem : jest nas więcej
asiach 08:39, 25 lip 2014

kosolka napisał(a)
Asiu widzę że sledzisz moje wypociny A ja cierpliwie czekam na Twoje kolejne uwagi. Na pewno każda przemyśle!

Udało się przeszłam całość - przymaj się obranego kursu. Wiesz co chcesz i to jest najważniejsze
09:20, 25 lip 2014
Dzień dobry Asiu
I ja tak mam,że nie potrafię "spokojnie" odpoczywać w ogrodzie,nosi mnie po rabatach w tę i z powrotem a jak już przysiądę na tarasie to ...zaraz wypatruję następnej ofiary do przesadzania...tak mawia mój Tadek
W końcu i u nas popadało i to całkiem,całkiem,aż rodzinka z tą informacją zadzwoniła
Nie trzeba będzie podlewać..
Miłego dnia Asiu
Jag_58 09:48, 25 lip 2014

Asiu miłego weekendu serdecznie Cie pozdrawiam i Twoich najbliższych wypoczywaj i nie miej wyrzutów sumienia bo robota sama nas znajdzie , ja niestety tez tak mam czyli jest nas więcej
Buziaki dla Ciebie i najbliższych
kosolka 14:14, 25 lip 2014

Bardzo Ci dziękuję za przebrnięcie przez całość Jeżeli naprawdę uważasz że dobrze robię, to będę kontynuować.. Wątpliwości chyba są zawsze. A póki rośliny małe, zawsze mogę je jeszcze poprzeprowadzac Miłego dnia Ci życzę i będę zaglądac
MagdalenaK8 08:51, 26 lip 2014

Asiu Hortki Twoje są piękne, ja też z tych co to na tarasie nie usiedzą bo ciągle czegoś wypatruję . Ale co tam, dlatego mamy piękne ogrody i pasje...
Pozdrawiam i miłego weekendu życzę.
Magda_ 22:10, 26 lip 2014

masz kochana piękny dojrzały ogród
asiach 22:32, 26 lip 2014

Aniulka napisał(a)
Dzień dobry Asiu
I ja tak mam,że nie potrafię "spokojnie" odpoczywać w ogrodzie,nosi mnie po rabatach w tę i z powrotem a jak już przysiądę na tarasie to ...zaraz wypatruję następnej ofiary do przesadzania...tak mawia mój Tadek
W końcu i u nas popadało i to całkiem,całkiem,aż rodzinka z tą informacją zadzwoniła
Nie trzeba będzie podlewać..
Miłego dnia Asiu

Dzień dobry a właściwie dobry wieczór
Czyli mamy podobnie jest nas więcej tych zakręconych oczywiście pozytywnie. Od początku zakładania ogrodu niektóre rośliny wędrowały z miejsca na miejsce. Jaruś tego nie mógł zrozumieć a ja na to , że one zwiedziają nasz ogród i "spacerując" po ogrodzie sprawdzają gdzie im jest dobrze
Teraz dostałam w prezencie świerk białobok i szukam dla niego miejsca
Ale troszeczkę inaczej chodzę z doniczką Już prawie miejsce mam tylko jeszcze jutro zobaczę i upewnię się czy będzie mu tam dobrze i czy on będzie tam dobrze się prezentował. Jest mały ale piękny a wiosną będzie jeszcze piękniejszy. Zobaczymy - jak zakopię pokażę
Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies