Dzień dobry Asiu
I ja tak mam,że nie potrafię "spokojnie" odpoczywać w ogrodzie,nosi mnie po rabatach w tę i z powrotem a jak już przysiądę na tarasie to ...zaraz wypatruję następnej ofiary do przesadzania...tak mawia mój Tadek
W końcu i u nas popadało i to całkiem,całkiem,aż rodzinka z tą informacją zadzwoniła
Nie trzeba będzie podlewać..
Miłego dnia Asiu
Asiu miłego weekendu serdecznie Cie pozdrawiam i Twoich najbliższych wypoczywaj i nie miej wyrzutów sumienia bo robota sama nas znajdzie , ja niestety tez tak mam czyli jest nas więcej
Buziaki dla Ciebie i najbliższych
Bardzo Ci dziękuję za przebrnięcie przez całość Jeżeli naprawdę uważasz że dobrze robię, to będę kontynuować.. Wątpliwości chyba są zawsze. A póki rośliny małe, zawsze mogę je jeszcze poprzeprowadzac Miłego dnia Ci życzę i będę zaglądac
Asiu Hortki Twoje są piękne, ja też z tych co to na tarasie nie usiedzą bo ciągle czegoś wypatruję . Ale co tam, dlatego mamy piękne ogrody i pasje...
Pozdrawiam i miłego weekendu życzę.
Dzień dobry a właściwie dobry wieczór
Czyli mamy podobnie jest nas więcej tych zakręconych oczywiście pozytywnie. Od początku zakładania ogrodu niektóre rośliny wędrowały z miejsca na miejsce. Jaruś tego nie mógł zrozumieć a ja na to , że one zwiedziają nasz ogród i "spacerując" po ogrodzie sprawdzają gdzie im jest dobrze
Teraz dostałam w prezencie świerk białobok i szukam dla niego miejsca
Ale troszeczkę inaczej chodzę z doniczką Już prawie miejsce mam tylko jeszcze jutro zobaczę i upewnię się czy będzie mu tam dobrze i czy on będzie tam dobrze się prezentował. Jest mały ale piękny a wiosną będzie jeszcze piękniejszy. Zobaczymy - jak zakopię pokażę
Pozdrawiam