Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 17:19, 28 lip 2014

Aniulka napisał(a)
Asiu zobacz "Sąsiadkowo" powiększa się...dołączyła Madzia,Gosia
No to chyba jaką metropolię założymy

A ja delikatnie napisałam o osiedlu a tu grunty potrzebne pod metropolię. I to przyjdzie nam się przenieść w okolice Krakowa bo Mirella kocha góry i chyba na niziny nie przyjdzie? Choć z uwagi na sąsiedztwo zmieni plany?
Mnie wyżyny też by leżały
asiach 17:19, 28 lip 2014

iwonaal napisał(a)
Z tego wszystkiego zapomniałam pochwalić Twój ogród, rewelka.

Dziękuję
Jag_58 17:21, 28 lip 2014

Asiu kilka dni nieobecność a tu tyle stron do nadrobienia dowiedziałam się ,że tworzycie osiedle sympatycznych sąsiadów ,mało tego jestem zaproszona na kawkę, ba nawet już tą kawkę piję podziwiając piękne ogrody w doborowym towarzystwiei nadciągają jeszcze sympatyczni sąsiedzi jestem uradowana i pisze sie na kolejne kawki i zapraszam do mnie na lody bo upał niemiłosierny Asiu ogród jak zawsze zachwyca pozdrawiam serdecznie i lecę wkleić parę fotek u siebie bo sie kompletnie zaniedbałam buziaki napiszę wieczorem na pw.
asiach 17:23, 28 lip 2014

kosolka napisał(a)
Asiu, jak u Ciebie jest zielono, pięknie!!.. A przeciez takie upały, susza.. Piękne drzewka! Hortensje tez - uwielbiam wszystkie i też będę miała dużo No to miłego poniedziałku.. A tak się nie chce..

No właśnie, przyszłam z pracy i zastanawiam się nad rozkładaniem węży, żeby podlać trawę co by chociaż ona przeżyła jak mnie się nie uda do jutra. Z domu aż żal wychodzić - w środku +23 na zewnątrz +31.
Miłego
asiach 17:30, 28 lip 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu kilka dni nieobecność a tu tyle stron do nadrobienia dowiedziałam się ,że tworzycie osiedle sympatycznych sąsiadów ,mało tego jestem zaproszona na kawkę, ba nawet już tą kawkę piję podziwiając piękne ogrody w doborowym towarzystwiei nadciągają jeszcze sympatyczni sąsiedzi jestem uradowana i pisze sie na kolejne kawki i zapraszam do mnie na lody bo upał niemiłosierny Asiu ogród jak zawsze zachwyca pozdrawiam serdecznie i lecę wkleić parę fotek u siebie bo sie kompletnie zaniedbałam buziaki napiszę wieczorem na pw.

Jagódka ja Ciebie z sobą biorę i nie wiem czy wiesz ale przenosimy się wszyscy razem
I to wtedy tę kawę będziemy piły już od rana u każdej w ogrodzie a krasnale będą pilne pracowały co byśmy miały co podziwiać
A i lody u Ciebie też zjemy
Super ogród nam się pojawił przyjaciólka Melli - zobacz sama https://www.ogrodowisko.pl/watek/4761-anulkowe-radosci i to Twoje okolice
Tymczasem buziaki
asiach 17:32, 28 lip 2014

Gardener27 napisał(a)
Asiu pozdrowienia zostawiam

Dziękuję Przemku
POzdrawiam serdecznie
asiach 17:34, 28 lip 2014

anax napisał(a)
Asiu, masz cudowny, dojrzały ogród Na zdjęciach wygląda, jak park, a część porównawcza "przed po" to balsam dla mojej duszy, że może jednak....
Pozdrawiam

Dziękuję i cieszę się, że porównania pomagają i dodają otuchy i utwierdzają człowieka w przekonaniu, że pracą można dużo. Choć samą pracą człowiek nie żyje
Miłego dnia
asiach 17:35, 28 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Asiu nadrobiłam zaległości Uśmiałam się z jak poczytałam planowany rozkład dnia jak już sąsiadki wymienisz Jak już to osiedle powstanie to i ja się może przeprowadzę bo to będzie najpiękniejsze i najsympatyczniejsze miejsce w Polsce Miłego tygodnia

Dziękuję i wzajemnie
A jak powstanie dam znać
Jag_58 19:29, 28 lip 2014

asiach napisał(a)

Jagódka ja Ciebie z sobą biorę i nie wiem czy wiesz ale przenosimy się wszyscy razem
I to wtedy tę kawę będziemy piły już od rana u każdej w ogrodzie a krasnale będą pilne pracowały co byśmy miały co podziwiać
A i lody u Ciebie też zjemy
Super ogród nam się pojawił przyjaciólka Melli - zobacz sama https://www.ogrodowisko.pl/watek/4761-anulkowe-radosci i to Twoje okolice
Tymczasem buziaki

Asiu już zajrzałam ,piękny ogród ,ale będę wnikliwiej przejrze go później nadrabiam zaległości dzięki za info
Pomysł z krasnalami bardzo mi sie podoba
19:31, 28 lip 2014
asiach napisał(a)

A ja delikatnie napisałam o osiedlu a tu grunty potrzebne pod metropolię. I to przyjdzie nam się przenieść w okolice Krakowa bo Mirella kocha góry i chyba na niziny nie przyjdzie? Choć z uwagi na sąsiedztwo zmieni plany?
Mnie wyżyny też by leżały

Tylko jak zwinąć w rulonik te nasze ogródki by je przenieść,gdyby to było tak łatwe
Odnośnie wyżyn,uwielbiam takie widoki jak mają tutaj niektóre dziewczyny..podgórza,góry na wyciągnięcie ręki...u mnie płasko jak na stole
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies