Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 15:52, 29 lip 2014

Aniulka napisał(a)
Tutaj jest cały komplet tych mebli i mogę je zabrać ale jak?? No jak?? Ale mam dylemat,ło matuchno.Ławkę to tak jak mówiłam kółka,lejce i wio do domu Spać nie będę mogła przez tę angielkę
No to poprawiłam sobie humor i pojechałam na zakupy i wróciłam z..no jak myślisz Asiu?...zgadłaś a jakże...wiadomo ,że my wracamy a kwiatuszkami Tyle regałów z roślinami,że normalnie...włos rozwiany,obłęd w oczach

Aniu zrób chociaż fotkę ławki co bym też się pocieszyła a i roślinki też
16:21, 29 lip 2014
Asiu gdybyś widziała moją rozdziawioną gębusię jak zobaczyłam zdjęcie z góry.Wiem...powtarzam się...niesamowity ogród.
Ja nawet nie słyszałam o takich orzechach.Mój sąsiad ma zwykły orzech ale to wiadomo zwykły,w tym roku musimy podkasać mu gałęzie po naszej stronie.Ale Twoje prześliczne aż żal by mi było ciąć gdyby sąsiad miał taki.Twoje robią niesamowite wrażenie A jak dokładnie one się nazywają?
AgnieszkaW 16:26, 29 lip 2014

Piękne ujęcia ogrodu Asiu. Pozdrawiam serdecznie
kosolka 18:05, 29 lip 2014

No, ja też zamarłam przy tym zdjęciu z lotu ptaka... Pięknie!
18:19, 29 lip 2014
asiach napisał(a)

Aniu zrób chociaż fotkę ławki co bym też się pocieszyła a i roślinki też

Jak się tam dostanę bliżej ławki to zrobię...po drodze jest strasznie dużo donic i czego tam jeszcze nie ma
Roślinki,które kupiłam wstawię u siebie

edit: literówka
Jag_58 19:01, 29 lip 2014

Asiu doczytałam ,ze juz wiesz jakiego masz miskanta ( pisałam u siebie ,ze wlasnie podejrzewam giganteusa )niezłe rozmiary osiąga
Asiu dziękuje za tyle miłych słów pod adresem mojego ogrodu ładnie go zaprezentowałaś dopiero dzisiaj czytałam ,bo miałam niespodziewanych gości buziaki
aguleczka 20:39, 29 lip 2014

Jednym słowem to ujmę RAJ !!!!
Mirella 22:17, 29 lip 2014

asiach napisał(a)

A ja delikatnie napisałam o osiedlu a tu grunty potrzebne pod metropolię. I to przyjdzie nam się przenieść w okolice Krakowa bo Mirella kocha góry i chyba na niziny nie przyjdzie? Choć z uwagi na sąsiedztwo zmieni plany?
Mnie wyżyny też by leżały

Asieńko, to bardzo miłe co napisałaś ,tak kocham góry ale w każdym zakątku znajdę coś fascynującego, niziny są ok,na wypady rowerowe, na piesze wędrówki, na wszystko co sprawia że człowiek lepiej się czuje.
Doborowe sąsiedztwo to i koniec świata wchodzi w grę
Pozdrawiam i podziwiam ogród, jest piękny
asiach 22:42, 29 lip 2014

Aniulka napisał(a)
Asiu gdybyś widziała moją rozdziawioną gębusię jak zobaczyłam zdjęcie z góry.Wiem...powtarzam się...niesamowity ogród.
Ja nawet nie słyszałam o takich orzechach.Mój sąsiad ma zwykły orzech ale to wiadomo zwykły,w tym roku musimy podkasać mu gałęzie po naszej stronie.Ale Twoje prześliczne aż żal by mi było ciąć gdyby sąsiad miał taki.Twoje robią niesamowite wrażenie A jak dokładnie one się nazywają?

Aniu to zwykły orzech włoski. Mam takich 5 (w tym jeden podwójny). Mój tata je wychodował z orzecha - to chyba dlatego on taki niezwykły jest
asiach 22:43, 29 lip 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Piękne ujęcia ogrodu Asiu. Pozdrawiam serdecznie

Agnieszko, dziękuję i również serdecznie pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies