Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

19:33, 28 lip 2014
asiach napisał(a)

Jagódka ja Ciebie z sobą biorę i nie wiem czy wiesz ale przenosimy się wszyscy razem
I to wtedy tę kawę będziemy piły już od rana u każdej w ogrodzie a krasnale będą pilne pracowały co byśmy miały co podziwiać
A i lody u Ciebie też zjemy
Super ogród nam się pojawił przyjaciólka Melli - zobacz sama https://www.ogrodowisko.pl/watek/4761-anulkowe-radosci i to Twoje okolice
Tymczasem buziaki

Ach Asiu ale niespodzianka Czy aby zasłużyłam
Muszę zajrzeć do Jagody i doczytałam,że z moich okolic,oj mus
asiach 22:48, 28 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu już zajrzałam ,piękny ogród ,ale będę wnikliwiej przejrze go później nadrabiam zaległości dzięki za info
Pomysł z krasnalami bardzo mi sie podoba

Mnie też
asiach 22:50, 28 lip 2014

Aniulka napisał(a)

Ach Asiu ale niespodzianka Czy aby zasłużyłam
Muszę zajrzeć do Jagody i doczytałam,że z moich okolic,oj mus

Aniu zasłużyłaś ja jak napiszę, że coś jest ładne tzn., że mnie się podoba - zawsze piszę świadomie
Ona ma też bardzo ładny ogród - duży niczym park. Jest starodrzew, rabaty kwiatowe, oczko, dużo ławek, mały lasek i piękne widoki.
23:24, 28 lip 2014
asiach napisał(a)

Aniu zasłużyłaś ja jak napiszę, że coś jest ładne tzn., że mnie się podoba - zawsze piszę świadomie
Ona ma też bardzo ładny ogród - duży niczym park. Jest starodrzew, rabaty kwiatowe, oczko, dużo ławek, mały lasek i piękne widoki.

Asiu
Byłam już u Jagódki.Ogród niesamowity,jest co oglądać,podglądać,czerpać inspiracje i obejrzałam dopiero kilkadziesiąt stron

asiach 23:37, 28 lip 2014

Aniulka napisał(a)

Asiu
Byłam już u Jagódki.Ogród niesamowity,jest co oglądać,podglądać,czerpać inspiracje i obejrzałam dopiero kilkadziesiąt stron

Jest co oglądać - moje ulubione widoczki to te z wierzbą, laskiem, oczkiem - jest piekny i czuć oddech - można pospacerować i jest gdzie przycupną jest sporo ławeczek aż 8. Jedna kuta, rzeźbiona - cukiereczek
23:48, 28 lip 2014
Powiadasz 8 ławeczek...ja nawet na jedną nie mam miejsca i to są te chwile gdy żałuję,że mój ogród jest taki mały.Oj jutro siedzę we wątku Jagody
asiach 00:07, 29 lip 2014

Kilka wczorajszych widoczków

asiach 00:12, 29 lip 2014

c.d.

asiach 00:14, 29 lip 2014

Aniulka napisał(a)
Powiadasz 8 ławeczek...ja nawet na jedną nie mam miejsca i to są te chwile gdy żałuję,że mój ogród jest taki mały.Oj jutro siedzę we wątku Jagody

Ja miałabym gdzie postawić ale jeszcze nie mam może kiedyś ? .....
asiach 00:48, 29 lip 2014

Dzisiaj od znajomych dostałam prezenty zaskoczenie totalne ale i radość ogromna - bo ja lubię kwiaty
Jeden z nich

Pozostałe pokażę jutro
I teraz mam małą zagwostkę muszę poszukać miejsca dla olbrzymiej trawy ?? ? ...
Tylko z wrażenia zapomniałam jak się nazywa - jutro zadzwonię i zapytam jeszcze raz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies