Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 22:44, 29 lip 2014

kosolka napisał(a)
No, ja też zamarłam przy tym zdjęciu z lotu ptaka... Pięknie!

Olu, Ty wyczarujesz jeszcze piękniejszy ogród - masz talent
asiach 22:46, 29 lip 2014

Aniulka napisał(a)

Jak się tam dostanę bliżej ławki to zrobię...po drodze jest strasznie dużo donic i czego tam jeszcze nie ma
Roślinki,które kupiłam wstawię u siebie

edit: literówka

Zaraz skoczę do Ciebie i zobaczę co tam się dzieje -= trzeba nacieszyć oczy przed snem
asiach 22:51, 29 lip 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu doczytałam ,ze juz wiesz jakiego masz miskanta ( pisałam u siebie ,ze wlasnie podejrzewam giganteusa )niezłe rozmiary osiąga
Asiu dziękuje za tyle miłych słów pod adresem mojego ogrodu ładnie go zaprezentowałaś dopiero dzisiaj czytałam ,bo miałam niespodziewanych gości buziaki

Jagódka, nie ma za co dziękować - szczera prawda .
Ja pracuję nad ławką - moja pierwszą już upatrzyłam , Jaruś klepną, Kuba też - więc działam

Może być????
kosolka 22:55, 29 lip 2014

Mamy prawie takie same. Bardzo wygodne! Oj Asiu, chciałabym żeby było tak jak mówisz! Zobaczymy za kilka lat.. Dobrej nocy!
asiach 22:55, 29 lip 2014

aguleczka napisał(a)
Jednym słowem to ujmę RAJ !!!!

Aguleczko, dziekuję - co za określenie !!!!!
Jeszcze raz dziękuję.
Dzisiaj po pracy w ogrodzie - kilka kółek po naszym spacerniaku z Jarusiem i Kubą na telefonie i oznajmiłam dwóm panom, że lubię swój dom i lubię swój ogród i lubię w nich przebywać i oto chyba chodzi.
Jestem zmęczona ale szczęśliwa
Pozdrawiam serdecznie
asiach 22:57, 29 lip 2014

Mirella napisał(a)

Asieńko, to bardzo miłe co napisałaś ,tak kocham góry ale w każdym zakątku znajdę coś fascynującego, niziny są ok,na wypady rowerowe, na piesze wędrówki, na wszystko co sprawia że człowiek lepiej się czuje.
Doborowe sąsiedztwo to i koniec świata wchodzi w grę
Pozdrawiam i podziwiam ogród, jest piękny

Mirella, dziękuję - odpocznij i wracaj my tu czekamy
MIłego
asiach 22:59, 29 lip 2014

kosolka napisał(a)
Mamy prawie takie same. Bardzo wygodne! Oj Asiu, chciałabym żeby było tak jak mówisz! Zobaczymy za kilka lat.. Dobrej nocy!

Olu, ja jej jeszcze nie mam ale zagięłam na nią parol i dążę do celu
Dobranoc OLu
Viola 23:00, 29 lip 2014

Sanatorium masz u siebie, kochana, park krajobrazowy albo narodowy wręcz bym powiedziała A ławeczka bomba
Jag_58 23:09, 29 lip 2014

asiach napisał(a)

Jagódka, nie ma za co dziękować - szczera prawda .
Ja pracuję nad ławką - moja pierwszą już upatrzyłam , Jaruś klepną, Kuba też - więc działam

Może być????

Asiu ławeczka super w moim guście będziesz zadowolona i pięknie sie wpisze w Twój piękny ogród stylowa i myślę ,ze wygodna bo widać ,ze jest ładnie wyprofilowana
asiach 23:20, 29 lip 2014

Viola napisał(a)

Sanatorium masz u siebie, kochana, park krajobrazowy albo narodowy wręcz bym powiedziała A ławeczka bomba [/quote

Czyli ogród zrobiony z głową W miarę gdy lat przybywa, sił coraz mniej , coś się zacznie imać człowiek - sanatorium - strzał w dziesiątkę Po co Ciechocinek, woda w kranie, ławka na deptaku tylko pana nie ma to może zacznę zapisy robić??? i jakis pan się znajdzie.
Ale się uśmiałam - dobrze, że Jaruś śpi na górze i nie obudzę jego tym śmiechem.
Dziękuję ale Violu poprawiłaś mi humor tym wpisem - wielki buziak
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies