Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

Viola 23:26, 29 lip 2014

O myślę, że panów cała masa by się zgłosiła do takiej fajnej pani. Casting będziesz musiała robić
asiach 23:32, 29 lip 2014

Viola napisał(a)
O myślę, że panów cała masa by się zgłosiła do takiej fajnej pani. Casting będziesz musiała robić

Oj, Violu ja i casting mały żarcik
Ale widzę, że poczucie humoru Ciebie nie opuszcza
asiach 00:02, 30 lip 2014

Dzisiaj w ogrodzie małe zmiany w obszarze wejścia do domu
Przed

Po

Z inne perspektywy

Z bliska
Ivvvona 00:06, 30 lip 2014

Asiu, dziękuję za odwiedziny u mnie. U Ciebie jak zwykle pięknie, ostatnie ujęcia ogrodu zachwycające. Masz prawdziwy festiwal hortensji. Pozdrawiam serdecznie.
Napia 00:12, 30 lip 2014

Asiu, przebiegłam przez Twój wątek - zmartwiła mnie chora jodła. Mam nadzieję, że uda się ją Tobie uratować. Trzymam kciuki.
Sąsiadów takich mieć to kara boska i plagi egipskie jednocześnie. Czy jesteś ich jedyną sąsiadką, że nikomu więcej nie przeszkadza palenie śmieci? Myślę,że w parę osób zrobilibyście z tym porządek. To naprawdę nie może tak być, że ktoś pali śmieci, zatruwa innych i ma wszystko w nosie.
Zdjęcia jak zwykle przecudne, ścieżki i alejki - również. Hortensje pięknie się komponują na zielonym tle iglaków.
Pozdrawiam serdecznie

Magdalena25 00:57, 30 lip 2014

asiach napisał(a)

Przepiękne zdjęcie, ogród jak z bajki
Pozdrawiam
08:26, 30 lip 2014
Dzień dobry Asieńko
Orzech wyhodowane przez Twojego tatę jak napisałaś są niezwykłe bo to tatyne.Jak najbardziej Moja brzózka też tatyna i też jest niezwykła chociaż to taka zwykła brzózka leśna...
Ławeczka super.Właśnie takie profile też oglądałam z moim Tadkiem ale chyba były proste siedziska bez wyprofilowania.Teraz będę szukać takich jak Ty pokazałaś,na pewno mega wygodna
Tutaj w końcu się ochłodziło,przeszła wczoraj burza,jest fajne orzeźwiające powietrze Moje rośliny stoją na baczność pod śliwowiśnią.A przedwczoraj sadzonkowałam inne,które tutaj dostałam (pierwiosnki ząbkowane,rozchodniki olbrzymie z różowymi kwiatami,barwinki,floksiki szydlaste białe,piwonie białe i różowe,odętki).Doniczek przybywa..tylko co na to mój Tadzik
Miłego dnia Asiu
Jag_58 08:43, 30 lip 2014

asiach napisał(a)
Dzisiaj w ogrodzie małe zmiany w obszarze wejścia do domu
Przed

Po

Z inne perspektywy

Z bliska

Asiu piękne zmiany , widać teraz większy teren i jest bardzo przejrzyście ,bardzo ładnie Piękne hortki a wejście do domu masz jak z bajki ja czuje ,ze u Ciebie na pewno są krasnoludki
Asieńko pozdrawiam cieplutko i miłego dnia .Czytam ,ze u Aniulki padało ,a u nas nic
asiach 08:43, 30 lip 2014

Aniulka napisał(a)
Dzień dobry Asieńko
Orzech wyhodowane przez Twojego tatę jak napisałaś są niezwykłe bo to tatyne.Jak najbardziej Moja brzózka też tatyna i też jest niezwykła chociaż to taka zwykła brzózka leśna...
Ławeczka super.Właśnie takie profile też oglądałam z moim Tadkiem ale chyba były proste siedziska bez wyprofilowania.Teraz będę szukać takich jak Ty pokazałaś,na pewno mega wygodna
Tutaj w końcu się ochłodziło,przeszła wczoraj burza,jest fajne orzeźwiające powietrze Moje rośliny stoją na baczność pod śliwowiśnią.A przedwczoraj sadzonkowałam inne,które tutaj dostałam (pierwiosnki ząbkowane,rozchodniki olbrzymie z różowymi kwiatami,barwinki,floksiki szydlaste białe,piwonie białe i różowe,odętki).Doniczek przybywa..tylko co na to mój Tadzik
Miłego dnia Asiu

Dzień dobry Aniu!
Jeżeli chodzi o łaeczkę napisałam do firmy o zpytanie czy mają - odpowiedzi brak. Jak kupię i będzie, sprawdzę czy wygodna to napiszę i dam namiary na pw
U nas nadal upał od samego rana deszczu zero na ma na co czekac tylko wieczorem podlewam bo nie będzie ogrodu
A z roślinkami jak masz okazje to trzeba to wykorzystać a Tadek będzie na pewno szczęśliwy bo wróci z pięknymi roślinami do już pięknego ogrodu i z bardzo zaradną żoną
Miłego dnia życzę
kosolka 08:44, 30 lip 2014

Asiu ławkę kupujecie? Czy dacie robić, na wzór tej? Mogę Ci napisac ile nas kosztowały nasze, dla porównania.