Dziękuję za odwiedziny Margo

ale z ciebie pracowita kobieta

Myślę że i tobie brakuje doby aby się ze wszystkim wyrobić Tym bardziej kiedy az tyle obowiązków spoczywa na jednej osobie .Podziwiam cię ogromnie ,a ogród tworzysz z rozmysłem .Podoba mi się to co widziałam ,dobór roślin ,rozmnazanie ich ,ogromne rabaty i praca która wykonałaś w tak krótkim czasie .Zapisałam sobie nawet ten łupek na ściezki

Na nornice to jedynie kot by ci się przydał, ja mam ich przygarniętych trzy i nie mam ani jednej nornicy ,myszy i innych szkodników .Kiedy złapią kleszcza przybiegają do mnie miaucząc aby im go wyjąc .Robię to palcami i po kleszczu .Osobiście nigdy nie złapałam kleszcza, a wciąż wyrywam zielsko .One siedzą na wysokich trawach i roślinach liściastych .Nie lubią zapachu czosnku i cynamonu .Trzeba bardzo uważać na te paskudy bo nigdy nie wiadomo na jakiego się trafi .Znalazłam tez u ciebie dużo wiedzy na temat opuchlaków i innych szkodników .Wykańczasz wnętrze domu? wszyscy mi mówili ze to najprzyjemniejsza chwila budowy ,ale ja również byłam innego zdania .Własciwie to nadal mam nie tak jak powinnam ,ale to inna już historia .Nie jestem w stanie ogarnąć wszystkiego sama póki co

Twój teren jest ogromny w stosunku do mojego wiec i tak masz więcej pracy ode mnie No i idzie ci dużo lepiej ,musze to napisać bo taka jest prawda gratuluję .W miarę możliwości czasowych wpadnę od czasu do czasu

do ciebie podglądając dalsze efekty .Serdeczności posyłam

Odpoczywam tylko w pracy ,muruje dalej moje skarpy .Niebawem je pokażę