Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

BusyBee 18:57, 05 sie 2014

My dziś w porcie w ruciane nida wokoło grzmi , ale deszczyku spadło doslownie kilka kropelek. Upał niemożliwy i nie wieje, wiec pływamy wkoło jachtu dla ochlody Fajnie że synek gra na gitarze- szanty wieczorami są super- to wyjątkowy mazurski klimat

Chyba już w całej Polsce ludzie modlą się o deszcz......

Pozdrawiam Gosiu!
malgorzata_s... 19:57, 05 sie 2014

Nie do końca U nas ulewy co dzień Burze okrutne z gradem i masą wody. No ale podlewać nie trzeba
Gocha 22:08, 05 sie 2014

BusyBee napisał(a)
My dziś w porcie w ruciane nida wokoło grzmi , ale deszczyku spadło doslownie kilka kropelek. Upał niemożliwy i nie wieje, wiec pływamy wkoło jachtu dla ochlody Fajnie że synek gra na gitarze- szanty wieczorami są super- to wyjątkowy mazurski klimat

Chyba już w całej Polsce ludzie modlą się o deszcz......

Pozdrawiam Gosiu!

Kasiu mój synio w Mikołajkach. Trochę ich zlało, teraz też cały czas pada, siedzą pod pokładem i robią kolację. U nas też niedawno w końcu deszcz spadł i trochę ogród podlał. Zazdroszczę pływania w jeziorku. Pozdrawiam
Gocha 22:13, 05 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Nie do końca U nas ulewy co dzień Burze okrutne z gradem i masą wody. No ale podlewać nie trzeba

Małgosiu widzisz jak to nie wszystkim się dogodzi. Wy macie za dużo wody my za mało. Nie wiem co lepsze.Nie zazdroszczę też tego gradu. U nas w końcu niedawno popadało, nie wiem tylko czy tyle deszczu wystarczy na tak suchą ziemię.Przynajmniej nie podlewam dzisiaj. Synio tylko marudzi, że podlewał na części babci bo go o to prosiła a potem spadł deszcz- niepotrzebnie się spracował ( biedny synio hi,hi,hi )Pozdrawiam gorąco
Gocha 09:47, 06 sie 2014

No i reszta borówki zerwana. W sumie zebrałam 2 takie miski z 12 krzaków 2 letnich. To i tak chyba nieźle.To jest taka miska do miksera więc nawet spora. Mam nowe rosliny i będe sadzić tam gdzie warzywnik tylko muszę przygotować miejsce.

iwonaal 09:57, 06 sie 2014

Smakowite boróweczki.
Gocha 10:50, 06 sie 2014

iwonaal napisał(a)
Smakowite boróweczki.

Iwonko co dobre szybko się kończy. Już zapomniałam jak smakowały. Muszę koniecznie dosadzić nowe krzaki borówek. Pozdrawiam
Gocha 23:11, 06 sie 2014

Hibiscusy zaczynają kwitnienie. Ponieważ ja na wiosnę przycinam krzaki bardzo nisko to one nigdy nie wyrosną duże

Gocha 23:22, 06 sie 2014

Ciąg dalszy hibiscusów

Gocha 23:28, 06 sie 2014

Dalia kaktusowa- moja jedyna tego typu