Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 22:24, 04 sie 2014

bdan napisał(a)
Gosiu gdzie jesteś?

Danusiu jestem. W weekend wyjeżdżaliśmy na wesele na Polesie i zostaliśmy jeszcze w niedzielę na poprawiny więc wczoraj późnym wieczorem wróciliśmy. I nie wiadomo w co ręce włożyć. Ogórki nie zauważyłam jak urosły a nawet przerosły.Mnóstwo roboty nie wiadomo za co się brać w pierwszej kolejności. Pozdrawiam Danusiu.
asiach 08:46, 05 sie 2014

Witaj Gosiu!
To podobnie jak u nas do soboty - stałam i podlewałam, żeby nie usechł cały ogród. Zamiast działaś to ja spędziłam czas przy wężu a w niedziele jak przeszłam się po ogrodzie to myslałam że będe płakać bo nie było widac efektu pracy. Taraz chłodniej i deszczowo może będę mogła działać
Miłego dnia
Gocha 09:59, 05 sie 2014

asiach napisał(a)
Witaj Gosiu!
To podobnie jak u nas do soboty - stałam i podlewałam, żeby nie usechł cały ogród. Zamiast działaś to ja spędziłam czas przy wężu a w niedziele jak przeszłam się po ogrodzie to myslałam że będe płakać bo nie było widac efektu pracy. Taraz chłodniej i deszczowo może będę mogła działać
Miłego dnia

Witaj Asiu. U nas niestety na razie cały czas żar się z nieba leje. Trzeba podlewać. Część zakupów mam jeszcze w doniczkach i chyba mi trochę zmarnieją. Pod borówki i jagody to muszę jeszcze przygotować kawałek ziemi- usunąć wielgachny chwast i dopiero będzie można sadzić. A niestety jak wracam z pracy to nie da się wyjść do ogrodu taki ukrop. Wieczorem jak jest już trochę czym oddychać to trzeba łapać za szlauf i lać. Tylko mam nadzieję, że mi wody w studni nie zabraknie. Pozdrawiam Cię Asiu gorąco
lojalna_ 10:06, 05 sie 2014

Witam serdecznie tak się dzisiaj wałęsam i wzycham tak slicznie wokoło tyle wiedzy i pieknych widokow slicznie
Gocha 10:40, 05 sie 2014

lojalna_ napisał(a)
Witam serdecznie tak się dzisiaj wałęsam i wzycham tak slicznie wokoło tyle wiedzy i pieknych widokow slicznie

Pozdrawiam gorąco Jolu.
BusyBee 11:29, 05 sie 2014

Wakacjuje się Gosiu wspaniale. Upał tu ciągle i wiem, że u was też. ..Biegnącej po falach nie widziałam na razie. Jak tam synek? Zadowolony?

Martwie się o swój ogród. Rodzice trochę podlewaja, ale tylko doniczkowe. A jak reszta? Może nie padnie ofiarą upału. bede potem ratować!

Pozdrawiam cieplutko
Gocha 11:41, 05 sie 2014

BusyBee napisał(a)
Wakacjuje się Gosiu wspaniale. Upał tu ciągle i wiem, że u was też. ..Biegnącej po falach nie widziałam na razie. Jak tam synek? Zadowolony?

Martwie się o swój ogród. Rodzice trochę podlewaja, ale tylko doniczkowe. A jak reszta? Może nie padnie ofiarą upału. bede potem ratować!

Pozdrawiam cieplutko

Kasiu fajnie, że sie odzywasz z dalekiej krainy. Synio teraz jest w jakis Mrówkach. Wstał późno po nocy spędzonej przy ognisku chyba do 3 nad ranem. Mówi , że palców nie czuje od gry na gitarze. Myśmy weekend spędzili gdzieś chyba niedaleko Twoich włości- w Łomazach- rancho Felix na weselisku i poprawinach i teraz wracamy do rzeczywistości. Sił w ogrodzie starcza tylko na podlewanie, nic poza tym nie mam siły robić . Czekam na spadek temperatury i na piękny deszczyk. Buziaki
asiach 12:30, 05 sie 2014

Gocha napisał(a)

Witaj Asiu. U nas niestety na razie cały czas żar się z nieba leje. Trzeba podlewać. Część zakupów mam jeszcze w doniczkach i chyba mi trochę zmarnieją. Pod borówki i jagody to muszę jeszcze przygotować kawałek ziemi- usunąć wielgachny chwast i dopiero będzie można sadzić. A niestety jak wracam z pracy to nie da się wyjść do ogrodu taki ukrop. Wieczorem jak jest już trochę czym oddychać to trzeba łapać za szlauf i lać. Tylko mam nadzieję, że mi wody w studni nie zabraknie. Pozdrawiam Cię Asiu gorąco

A o studni też czytałam. Ja jej nie mam więc biega - a rachunek dopiero przyjdzie więc póki co cieszmy się
Zyczę deszczu
iwonaal 13:34, 05 sie 2014

U nas wreszcie w nocy popadało, dzisiaj trochę. Pozdrawiam
Gocha 13:37, 05 sie 2014

iwonaal napisał(a)
U nas wreszcie w nocy popadało, dzisiaj trochę. Pozdrawiam

Iwonko to zazdroszczę. U nas błękit na niebie bez jakiejkolwiek nawet najmniejszej chmurki i skwar. Chcę deszczu!!! Pozdrawiam