Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 10:52, 21 kwi 2015

Efffa napisał(a)
Chciałam jeszcze zacytować zdjęcia z grudnia, bo prześlicznie u Ciebie, ale pewnie byś mnie przegoniła że zimę przywołuję, zostawiam ochy i achy!

Ewelina - zima poza miastem bywa faktycznie czasami ładna ale teraz chyba mamy jednak ochotę wszyscy na kolory wiosenne. Ale dzięki za miłe słowo
kamasja 08:42, 22 kwi 2015

Dzisiaj był chyba przymrozek. Gosiu wspaniale się rozwijasz ogrodowiskowo i forumowo, ja jestem jakaś nieudolna. Pozdrawiam słonecznie aby do wiosny.
Malgosik 09:40, 22 kwi 2015

w okolicach Wrocka też był przymrozek
Gocha 10:07, 22 kwi 2015

kamasja napisał(a)
Dzisiaj był chyba przymrozek. Gosiu wspaniale się rozwijasz ogrodowiskowo i forumowo, ja jestem jakaś nieudolna. Pozdrawiam słonecznie aby do wiosny.

Masz rację Agatko z tym przymrozkiem, u mnie też rano zauważyłam szron na trawie i ziemi. Ja sie staram u siebie chociaż po kawałeczku cos nowego zrobić, tak żeby mieć jakąś satysfakcję i przyjemność. Staram się wcielać w życie chociaż część zasad ogrodowiskowych. I małymi kroczkami byle do przodu. Ja się nie boję przycinania i przesadzania. Jeżeli nawet coś źle posadzę czy przesadzę to jesienią lub za rok na wiosnę znowu mogę roślinkom zmienić lokum. Człowiek przecież uczy się na błedach swoich ale również innych. Więc trzeba obserwować co inni robią w swoich ogrodach i jak wszyscy doradzają i czerpać z tego wiedzę dla siebie, którą będzie można wykorzystać w swoim ogrodzie.
Gocha 10:09, 22 kwi 2015

Malgosik napisał(a)
w okolicach Wrocka też był przymrozek

Małgosiu miejmy nadzieje , że więcej go nie będzie i zimnej Zośki też nie chcemy ani ogrodników też nie- tym panom podziękujemyPozdrawiam ze słonecznego od rana Lublina
BusyBee 10:28, 22 kwi 2015

U mnie też słońce!!! Podziwiam je z pracy, przez okno
Malgosik 11:52, 22 kwi 2015

Gocha napisał(a)

Małgosiu miejmy nadzieje , że więcej go nie będzie i zimnej Zośki też nie chcemy ani ogrodników też nie- tym panom podziękujemyPozdrawiam ze słonecznego od rana Lublina

mi kwiat jaskra lekko zmroziło
poza tym nic nie ucierpiało
Gocha 22:52, 23 kwi 2015

Szafirkowo- i chyba chociaż narazie mi się podoba- nie myślę o usychających liściach

Kacha123 22:55, 23 kwi 2015

Ale piękne te szafirki. Pozdrawiam Cię Gosiu
Gocha 23:06, 23 kwi 2015