Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 13:25, 01 wrz 2015

Odwiedziliśmy Ewę w Jej domu w Gdańsku. Ewuniu bardzo dziękujemy za ugoszczenie nas i za cudnie spędzone popołudnie.

Gocha 13:30, 01 wrz 2015

Gocha 13:39, 01 wrz 2015

eee_taam napisał(a)
stipa w Spocie ......widoczki łał....i to nasze morze jest ładne ...no może z kąpielami w nim kłopot ale ...do spaceru i odpoczynku jest dokonałe

Faktycznie nasze morze jest super na spacery- ja po prostu go uwielbiam i przez kilka dni tam spedzonych ładuję się na cały rok. Tym razem morze było wyjątkowo zimne- jakieś prądy zadziałały i nie było kąpieli ale pomoczyć nogi można było. Ta stipa w Sopocie była piękna. Cudne były też kwietniki w Rumi albo Redzie - duże ustawione przy samej ulicy a w nich mix kolorów i gatunków ale nie miałam jak fotek zrobić
Gocha 13:43, 01 wrz 2015

kamasja napisał(a)
Gosiu chyba musisz przyjechać do mnie i podkolorowić ten mój ogródeczek, Ty masz pięknie a pomidorki mniamniusie, w przyszłym roku posadzę sobie w skrzyneczce. Odpisałam, czyżby Twoje dziecię też?

Agatko ja to mam chyba za dużo kolorów ale nie przeszkadza mi to a nawet to lubię. Jeżeli chodzi o szkołe - Moje starsze dziecię też ale ten obóz przechodził 5 lat temu- teraz będziemy zdawać maturę- oczywiście my razem z nim.
Pszczelarnia 13:46, 01 wrz 2015

Ewa w górach, Gosia nad morzem.
Gocha 16:22, 01 wrz 2015

Pszczelarnia napisał(a)
Ewa w górach, Gosia nad morzem.

Ewa to chociaż ma blisko do morza a ja mam daleko i nad morze w i góry. Wprawdzie w góry trochę bliżej ale ja lepiej odpoczywam nad morzem słuchając jego szumu i chodząc sobie jego brzegiem. I najlepsza taka temperatura jaką właśnie mieliśmy- około 22- 25 stopni. Pozdrawiam gorąco
Ewa777 22:26, 01 wrz 2015

Gosiu, widzę, że dojechaliście szczęśliwie do domu Dziękujemy, że odwiedziny Pozdrawiamy
Marga 23:00, 01 wrz 2015

Uuuu..ale miałaś Gosiu super wyjazd. Zazdraszczam. Chętnie bym sie wybrała nad morze
Cieszę się, że wypoczęłaś. Pozdrawiam
Gocha 10:50, 02 wrz 2015

Ewa777 napisał(a)
Gosiu, widzę, że dojechaliście szczęśliwie do domu Dziękujemy, że odwiedziny Pozdrawiamy

Ewuś to my dziękujemy za super gościnę. Jechaliśmy tym razem dłużej niż nad morze bo korki w drodze do Gdańska i w Warszawie. Byliśmy w domu na 20.30 Ale też nie wyjechaliśmy za wcześnie z Mieroszyna. Zresztą po co sie spieszyć. I obowiązkowo jeszcze jedna Biedronka zaliczona po drodze w poszukiwaniu gier. W tamtym roku ja wstępowałam do B. kupując cebulki kwiatowe a tym razem Jasiek był opętany manią biedronkową. Buziaki Jak Krzysio ? Wszystko ok mam nadzieję.
Gocha 10:54, 02 wrz 2015

Marga napisał(a)
Uuuu..ale miałaś Gosiu super wyjazd. Zazdraszczam. Chętnie bym sie wybrała nad morze
Cieszę się, że wypoczęłaś. Pozdrawiam

Marga mnie strasznie ciągnie nad morze oczywiście nasze polskie bo tylko tam mogę naprawdę odpocząć i się zresetować. Więc chociaż na kilka dni staramy się wyjechać. A że nasi synowie jeszcze chcą z nami jeździć więc robimy wypad całą rodzinką i jest super. Tyle ile mogłam to wypoczęłam przez 5 dni. I teraz znowu trzeba się zaprząc w kierat. I niestety koniec wakacji więc więcej obowiązków. Buziaki