Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

malgorzata_s... 14:23, 02 wrz 2015

Gosiu ale fajowski wyjazd No i wizyta u Ewci, zazdroszczę
Gocha 00:40, 03 wrz 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Gosiu ale fajowski wyjazd No i wizyta u Ewci, zazdroszczę

Gosiu pewnie że fajowski wyjazd bo nad nasze morze i pogodę mieliśmy taką jaką najbardziej lubię czyli nie za gorąco ale słoneczko , błękit i chmurki fotograficzne. Tylko niestety woda była zbyt zimna żeby chłopaki mogli sie wykąpać. Ale spacerować po wodzie można było. Nie zazdrość mi wizyty u Ewci bo to ja do niedawna mogłam Ci zazdrościć. Ja to mogę zazdrościć Ewie wizyty u Ciebie. Buziaczki
Betka 21:10, 03 wrz 2015

Gosiu wyjazd jak widać był bardzo udany Miałam napisać Ci o tym nowym centrum ogrodniczym w lublinie . Znajoma moja tam pracuje mówiła że to jest na starej Kalinie . Ceny z tego co mówiła są w miarę i wybór spory w końcu to największe centrum w mieście !
Ewa777 21:36, 03 wrz 2015

Gocha napisał(a)

Ewuś to my dziękujemy za super gościnę. Jechaliśmy tym razem dłużej niż nad morze bo korki w drodze do Gdańska i w Warszawie. Byliśmy w domu na 20.30 Ale też nie wyjechaliśmy za wcześnie z Mieroszyna. Zresztą po co sie spieszyć. I obowiązkowo jeszcze jedna Biedronka zaliczona po drodze w poszukiwaniu gier. W tamtym roku ja wstępowałam do B. kupując cebulki kwiatowe a tym razem Jasiek był opętany manią biedronkową. Buziaki Jak Krzysio ? Wszystko ok mam nadzieję.

Byłam ciekawa, czy Jasiowi udało się kupić te wszystkie gry, na których mu zależało Bardzo ładne zdjęcia powychodziły Jasia z Dorotką Młodzi tak mają
U Krzysia wszystko dobrze, chociaż mogłoby być lepiej (jak zawsze jakieś problemy są).
Gocha 19:26, 06 wrz 2015

Ewa777 napisał(a)

Byłam ciekawa, czy Jasiowi udało się kupić te wszystkie gry, na których mu zależało Bardzo ładne zdjęcia powychodziły Jasia z Dorotką Młodzi tak mają
U Krzysia wszystko dobrze, chociaż mogłoby być lepiej (jak zawsze jakieś problemy są).

Wstąpiliśmy jeszcze do jednej Biedronki wracajac i tam kupił jeszcze jedną grę. A tak w ogóle to tę którą szukał najbardziej kupił w Lublinie w naszej Biedronce. Prawda że ładne to zdjęcie Jaśka i Dorotki. Jestem ciekawa czy ju posadziliscie roślinki. Buziaki
Gocha 19:36, 06 wrz 2015

Betka napisał(a)
Gosiu wyjazd jak widać był bardzo udany Miałam napisać Ci o tym nowym centrum ogrodniczym w lublinie . Znajoma moja tam pracuje mówiła że to jest na starej Kalinie . Ceny z tego co mówiła są w miarę i wybór spory w końcu to największe centrum w mieście !

Beatko wyjazd bardzo udany. Pierwsze słyszę o centrum na Kalinie ale trzeba będzie go odwiedzić w celach poznawczych bo na razie nic nie kupuję- sama muszę sobie robić szlaban. Buziaki
Gocha 19:59, 06 wrz 2015

Gocha 20:03, 06 wrz 2015

Gocha 20:06, 06 wrz 2015

Gocha 20:17, 06 wrz 2015