Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 19:25, 09 lis 2015

Kindzia napisał(a)
Nie powiedziałaś mi jaka to odmiana szafirków u Ciebie rośnie...a teraz drugie pytanie : co to za berberyski przed tymi dorodnymi kulaskami buksikowymi? Czerwoniaste, ładne. Muszę w łezce wymienić żurawki na jakiś mocny akcent kolorystyczny, coś niskiego, kulistego i tak mi się te Twoje czerwoniaste w oczy rzuciły...

Ale masz porządeczek Gosiu, wylizałaś!!!

Macham

Kasiu przepraszam za niedopatrzenie w sprawie szafirków- jeszcze zalegam w pracy to nie poszukam. Ale spróbuję wieczorem jak wrócę do domu. A berberys to Admiration- bardzo polecam. Kasiu a gdzież tam porządeczek. Tam gdzie nieładnie to nie pokazuję. Wczoraj udało mi się wyciągnąć synia i M. do grabienia liści i sporo zrobiliśmy- aż synio padł i biednemu się zrobiły odciski- taki nie przyzwyczajony niestety do narzędzi ogrodniczych. Ale pomagał za paliwo które jest w samochodzie jak on go użytkuje to jakoś niespecjalnie marudził. Buziaczki
Gocha 19:26, 09 lis 2015

Milka napisał(a)
Gosiu! Ale pięknie, tyle trawek, berberysy wielkie kulki i jakie buksiki. No i twoja lawenda mnie zachwyca, zgrabniutkie kuki

Dziękuję Irenko. Cieszę się że Ci sie podoba. Pozdrowionka
Gocha 19:28, 09 lis 2015

dorciabe napisał(a)
Gosia pięknie i chyba ciut bardziej jesiennie, trawy cudnie kwitną i zaschnięte jeżowy też urokliwe

Dorotko traw muszę sadzić coraz więcej bo są urokliwe bardzo a po drugie szybko mogę je dzielić- duże kępy mam. I u mnie faktycznie kolorków jesieni zdecydowanie więcej ale przede wszystkim kolorek daje brzoza a u mnie kilka dosyć sporych się znajdzie. Buziaki
Gocha 22:17, 09 lis 2015

Gocha 22:21, 09 lis 2015

Gocha 22:24, 09 lis 2015

Gocha 22:30, 09 lis 2015

Gocha 22:40, 09 lis 2015

Ewa777 22:47, 09 lis 2015

Gosiu, nawet takie brązowe hortensje są śliczne Trawki masz wielgaśne i piękne Buziaki
Kindzia 08:34, 10 lis 2015

Gocha napisał(a)

Kasiu przepraszam za niedopatrzenie w sprawie szafirków- jeszcze zalegam w pracy to nie poszukam. Ale spróbuję wieczorem jak wrócę do domu. A berberys to Admiration- bardzo polecam. Kasiu a gdzież tam porządeczek. Tam gdzie nieładnie to nie pokazuję. Wczoraj udało mi się wyciągnąć synia i M. do grabienia liści i sporo zrobiliśmy- aż synio padł i biednemu się zrobiły odciski- taki nie przyzwyczajony niestety do narzędzi ogrodniczych. Ale pomagał za paliwo które jest w samochodzie jak on go użytkuje to jakoś niespecjalnie marudził. Buziaczki

Już sobie zobaczyłam tego armeńskiego. Dziękuję. To admirałki??? Mam takie na salonowej, słonecznej rabacie, ale nie świecą czerwienią tak bardzo jak Twoje.

Ale to chyba jednak lepszy wybór do mojej łezki niż bagatelki. Bardziej intensywny kolor mają. Mam trochę czasu, muszę się zastanowić jeszcze co wybrać.

Jaka ta młodzież interesowna teraz Ale dobry sposób do zachęcenia do pracy dla młodego