Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 13:42, 22 lip 2016

Imienniczka napisał(a)
Piękne róże i liliowce. Podziwiam

Mirka dziękuję
Gocha 13:43, 22 lip 2016

omelka1 napisał(a)
Piękne widoki u ciebie.Liliowców też mam trochę a nad liliami będę intensywnie myśleć bo warto.

Agatko dzięki. Ja zaczynam moją przygodę z liliowcami i liliami i mam nadzieję że nie będę żałować i będą mnie długo zachwycać. Pozdrawiam
Gocha 13:45, 22 lip 2016

Milka napisał(a)

To po prostu uwielbiam
musze pachnących dosadzić, gdzieś mi wyparowały
dzięki za fotkę, nawet nieźle wyszłam

Irenko bardzo ładnie wyszłaś na tej fotce. Te moje lilie to taki na razie melanż kolorów ale trudno- jakoś to przeżyję . Buziaczki
Gocha 13:49, 22 lip 2016

Kindzia napisał(a)
Mam nadzieję, że Ci się wszystko prostuje Małgoś...
Kret mi podkopał Grace!!! Ale już go nie ma, a róża na jednym malutkim pędzie ma malutkie pączusie

Kasiu z tym prostowaniem to niekoniecznie. Ale jakoś trzeba to przetrwać.
Wygoń daleko tego kreta od Grace. U mnie krety na potęgę szczególnie pod wysypaną korą a w warzywniku na alejkach to po prostu horror- rece mi opadają bo te ścieżki to teraz krajobraz górzysty z mnóstwem skrzypu i powoju Aż nie chce mi się tam zaglądać. Ja to już chyba nigdy nie będę miała obrobione- nie mam niesttety już tyle siły żebym to wszystko ogarnęła i to też mnie trochę przygnębia. Ale i tak buziaczki i uśmiechy ślę
Gocha 13:50, 22 lip 2016

katel napisał(a)
Cudowna kolejna odsłona ogrodu, przy tylu liliach to pewnie macie oszałamiający zapach

Kasiu nie wszystkie te lilie pachną a w ogóle one są z prawej strony domu i tam trzeba po prostu dojść pochylić się nad nimi to wtedy zapach można poczuć
Gocha 13:52, 22 lip 2016

bozga napisał(a)
Ślicznie, obwódki wyraźnie wprowadzają porządek i całość wizualnie jest po prostu extra

Bożenko dziękuję za pochwały. Też mi się podoba z obwódkami. Ale niestety nie wszystkie bukszpany jeszcze przycięte i nie wiem czy jeszcze można to robić czy już lepiej je zostawić takie poczochrane Pozdrawiam
Gocha 13:53, 22 lip 2016

KasiaWB napisał(a)
zgadzam się z przedmówczynią obwódki robią dobrą robotę
Ogród piękny i kolorowy Jest moc
Pozdrawiam

Kasiu może i w ogrodzie jest moc tylko szkoda że ja tyle mocy nie mam. Ale jakoś się trzymam i byle do przodu
Gocha 13:55, 22 lip 2016

KasiaWB napisał(a)
Bardzo ładne jeżówki mi wypadły te odmianowe może kiedyś odkupię sobie

Kasiu mnie się bardzo podobają te odmianowe. Kilka mi też wypadło ale większość jest i nawet się rozrasta co mnie cieszy. Miałabym ochotę trochę dokupić ale może chwilowo zbastuję bo nie posadzę i kolejne rośliny będą wegetować w doniczkach
Gocha 13:56, 22 lip 2016

Bea napisał(a)
Śliczne.
Pozdrawiam

Beatko dziękuję i ja też pozdrawiam
Gocha 13:58, 22 lip 2016

Betka napisał(a)
Gosi ale u Ciebie kolorowo !!! Obwódki pierwsza klasa hortki piękne cała reszta też jeżówki cudne bardzo je lubię
PS trzymam kciuki żeby wszystko się ustabilizowało i twoja obecność na O była częstsza ( podglądam po cichutku )
Buźka

Dzięki Beatko za pochwały roślinek. Na razie nie mam nastroju na dłuższe zaglądanie na forum- troszkę trudny dla mnie czas . Mam nadzieję że jednak będzie lepiej. Buziaki . Przepraszam Cię ale na razie nie jadę do skółki tych moich znajomych i nie mogę Ci dokupić iglaczka . Sorry