Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 14:18, 11 cze 2017

Kasik napisał(a)
Kasia pisze zabziła- ja czytam "zebździła" jak doczytałam to się uśmiałam. No bo Kasia by chyba o takich rzeczach nie pisała

Gosia - jeżówki od Ciebie jeszcze na balkonie u Kasi ale ja już Ci bardzo dziękuję.Jesteś kochana. : Choć nie wiem gdzie je wsadzę, ale jak tu nie skorzystać.

Zobaczymy jaka z nich niespodzianka. Jeszcze tak nie kupowałam bez koloru, ale to nawet fajnie trzyma w napięciu.

Jeszcze raz dzięki.

Pisałam u siebie - kupuj rodki i azalie wielkokwiatowe - sa bezobsługowe- prawie.

Kasiu u mnie chyba jedna z tych jeżówek to chyba nie jeżówka tylko ciekawe co to jest. A na kolorki też czekam. Jeszcze chyba z 9 sztuk nie włożone do ziemi. szukam miejsce.
Rokdki Kasiu to wykończyłam w ilości kilku sztuk ale to było 2 lata temu bo dałam je w palące słońce. Azalia jedna wielkokwiatowa też mi padła. Ale może do nich dojrzeję kiedyś.
Gocha 14:21, 11 cze 2017

Joku napisał(a)
Bardzo ciekawy kolor tej piwonii na ostatnich zdjęciach.

Jolu ona ma bardzo ciekawy kolor , taki odblaskowy- neonowy.
malgorzata_s... 15:08, 11 cze 2017

Matko ale masz tego dobra wszelkiego.Cudnie i bogato. Pierwszą jeżówka zakwitła jest żółta
anka_ 20:07, 11 cze 2017

Gocha napisał(a)
Aniu hamaczek bezpieczny , nawet moje kilogramy wytrzymał. Wpadaj z Kasią to piwko będzie czekało. Dzięki za miłe słowa
Gosiu uważaj z takimi propozycjami, bo do Ani do Rzeszowa się wybieram, to zawsze mozna połączenie przez lublin złapać. tym bardziej, że nigdy nie byłam...

Gosiu co to za iryski i gdzie nabyłaś jeśli można wiedzieć? bo sądząc po listkach to nie są syberyjskie. Cuuudowne są.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Luki 20:44, 11 cze 2017

Piwonie przepiękne, a innego kwiecia to masz całe masy, ogromne ilości. Pięknie to wygląda
20:54, 11 cze 2017
Gocha napisał(a)

mam takie iryski ..tylko moje sa głownie biało-żólte ...tez mnie ciekawi gdzie nabyłas swoje ..bo ja jakis czas temu w markecie i teraz juz nie spotykam.
Anabell 23:15, 11 cze 2017

Gosia - ale masz ślicznie mnóstwo różności zestawienie szałwii z `przewrotnikiem super

Szkoda że nie wiesz jakie to piwonie purpurowe, mam takie same dwie różne purpury bez nazwy bo pomyłki.

Pojedyncze długo Ci już rosną?
Też cztery lata temu zamawiałam białe pojed. z czerwonym środkiem, żółte i pomarańczowe, dostałam stare odmiany różu mocnego i purpurowe.
Tak to z wysyłkowych bywa.

Gosia z bzów koniecznie Pablin kup.
Gocha 00:59, 12 cze 2017

Gocha 01:04, 12 cze 2017

Gocha 01:07, 12 cze 2017