Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

anna_g 09:41, 25 cze 2014

Dlaczego ja nie powiedziałam, że super ta stipa z tojeścią? Mówię zatem. I pozdrawiam cieplutko. Ela - to już tuż tuż Oj jak ta zazdrość mnie ściska na te Twoje wakacje i to wcale nie pozytywna zazdrość oj nie nie nie normalna... Buziole
Kindzia 10:08, 25 cze 2014

Żyjesz???
JulkAd 14:31, 25 cze 2014

Jak Ci tam? Ogarniasz wszystko? Pozdrówka
gierczusia 18:21, 25 cze 2014

polinka napisał(a)
Ela wyobraz sobie, że takie lustro już mam, nawet dwa Jedno pójdzie w ramę do domu a na drugie nie było pomysłu i tak stało od 2010r.!!!
Szkoda, że nie zobaczę miny szklarza

To suuuper .. W takim razie największe koszta Cię ominą Szczęsciaro .... Natomiast miny szklarza żałuj .. Jak się ten " mój " na mnie spojrzał to wtedy poczułam jak 100% wariatka
gierczusia 18:25, 25 cze 2014

tusiawka napisał(a)
Stipy i tojeść pojawiają się co chwila w wątkach, ale są bardzo fajne i właśnie na Forum je poznałam.

Może to zabrzmi nieskromnie , ale wcale się nie dziwię ,że się pojawiają .. Bo są ładne

Ja poznałam stipę na forum , ale jakoś na zdjęciach jakoś na mnie wrażenia powalającego nie zrobiła.. .. Nie wiem. , jak to możliwe ....Natomiast jak ją zobaczyłam na żywca i to na dodatek w tej Anglii w cudownych zestawieniach ( zwłaszcza z tojeścią ) to już była miłość od drugiego wejrzenia
gierczusia 18:31, 25 cze 2014

JulkAd napisał(a)

Stresu nie jest mniej niestety...może też od podejścia zależy....ja to taka jestem, że siem martwię i tyle...a mój Kuba teraz wylewny się zrobił...więc tym bardziej przeżywam..znasz to "małe dzieci mały kłopot, duże dzieci...."
czekam zatem na foty...

.za dużo nie chcę planować, bo nie wiem ile zdążymy

...buziol Elu uciekam, bo nie wstanę

Ja też z tych martwiących się Mamuś jezdem , niestety a może " stety "...

Ale się cieszę ma Twój przyjazd .. Mammo .. Super

Jak Ci tam na końcu roku ?? żyjesz jeszcze ??

Na stipę i / lub róże w Twoim ogrodzie chętnie poczekam ...
gierczusia 18:33, 25 cze 2014

Milka napisał(a)

Bardzo ładna, taka zwiewna tez chcę stipy, tylko jeszcze nie znalazłam miejscabuziolki

Jak ja się cieszę ,że się również Tobie podoba ... U siebie nie znalazłaś miejsca ??? ..nie moźe byc .. Może ja Ci przyjadę cosik upchnąć Irenko ??.. No fieszzz , miszczyni upychania w końcu jestem

Buziole
gierczusia 18:36, 25 cze 2014

ka1sia napisał(a)
Nowa rabata, nowy wątek... a ja daleko w tyle ale Elusia ta sama, więc jestem no i już będę, bo wakacje mam
Pozdrawiam cieplutko ....kurczę, ale się stęskniłam...

Kasiu ... Jak szkoda ,że ja nie wiedziałam ,że Ty będziesz u Ani..ajjj szkoda , szkoda.. Mam nadzieję ,że Twoje zdrówko już lepiej , ale to może na priva mi napisz .. I już nie uciekaj plizzz , bo ja się tez stęskniłam łoookrutnie

Ściskam
Enya73 18:37, 25 cze 2014

JulkAd napisał(a)

a jednak....ślicznie tej tojeści w takim towarzystwie, bardzo mnie się podoba...w każdym ogrodzie inaczej to wygląda

Świetnie wyszły Wam te nowe obrzeża. Tojeść też ekstra z ostnicą , rabata nabrała głębi i dynamiki. Buziaki
gierczusia 18:40, 25 cze 2014

anna_g napisał(a)
O jesteś Fajnie I już znowu nie mogę nadążyć Star shower winobluszcz sobie kupiłam w zeszłym tygodniu - dzisiaj mus posadzić. Buziaki na dobry tydzień

Nooo pacz , to gust mamy ten sam ...

Bardzo efektownie wyglądał u Żurka ten winobluszcz opleciony na altanie i zmiksowany ze zwykłym ... Achhh , gdybym tak miała ciut więcej miejsca ..ale niestety , ogród mi się nie poszerza przez pączkowanie

Ściskam i też buziaki zostawiam .. Choć mimo ich moj tydzień należy do tych z gatunku koszmarnych.. Naastępny ma szanse być lepszy , ale to już inksza historia i lwa drażnić nie kcem