Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 23:11, 01 lip 2014

Magda70 napisał(a)

Ha ha...Ela...a to nie jest ten trup z szafy?? Gdzieś, kiedyś chyba u Ciebie na wątku szalal co?! Pozbywasz się go w końcu?

Madziu .. Offkurs ,że to ten sam .. Nie rozłożył się do końca w wapnie stąd pilna potrzeba eksmisji

Nawet na galowo go wyszykowałam

Buziak Madziu
Madzenka 23:11, 01 lip 2014

Ela jestem ciekawa jak ta próchnica wygląda xzy czarna czy brązowa jak torf?

Nie jestem na bieżaco, jak Twoje cisy?
gierczusia 23:17, 01 lip 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ela jestem ciekawa jak ta próchnica wygląda xzy czarna czy brązowa jak torf?

Nie jestem na bieżaco, jak Twoje cisy?

Madzenko .. Ja też nie wiem jaki kolor tej próchnicy..w zasadzie może by tak prosić o foto..tylko jeśli maja w workach...aaaa...sama nie wiem.. Myślałam ,że złapałam Pana Boga za nogi a teraz się martwię czy będzie ok ...

Ja rozumię ,że nie jesteś na bieżąco , bo coraz trudniej wszytsko ogarnąć , przynajmniej mnie .. Za troskę o cisy wielkie dzięki... Tam gdzie było żółte niestety jeszcze nic nie wyrosło , ale przyrosty sa zielone , spore i ogólnie cisy wyglądają przyzwoicie .. Drażni mnie wprawdzie ,że posadziłam je w tak dużej odległości ale patrząc na mojego cisa przed domem wiem ,że jednak musze się uzbroić w cierpliwość i będzie dobrze

Buziak
AlKa 23:22, 01 lip 2014

gierczusia napisał(a)

... Dentysta ...

Ja robię nową rabatę.. Brakuje mi dużo ziemi bo rabata jest podwyższona.. Kupiłam już parę worków w różnych miejscach ale zawartość okazała się mieć niewiele wspólnego z ziemią.. Sam torf .. A jak on już wyschnie całkiem to już nie wraca do starych ( czyli fajnych ) właściwości..noo i to tyle...wiec zaczęłam szukać.. Szefowa radziła sadzić w mieszance próchnicy ale u nas takiego cuda ani widu ani słychu... Teraz się pojawiło .. Ale tylko hurt

Dobra dobra stomatolog
A co do próchnicy to faktyczne zamówić w ciemno ilości hurtowe hm?
gierczusia 08:41, 02 lip 2014

AlKa napisał(a)

A co do próchnicy to faktyczne zamówić w ciemno ilości hurtowe hm?

Noo właśnie tu jest problem ... Wprawdzie te worki z zewnątrz wyglądają jak z jakiejś zwykłej firmy o małym zasięgu , ale nią ma jak sprawdzić co jest wewnątrz
gierczusia 09:29, 02 lip 2014

Ogród w skali mikro pozdrawia Was o poranku

To mnie już za moment będzie baardzo cieszyć ... Hortensja limelight

Mój ostatni nabytek .. Przetacznik Christa .. Dobrze zainwestowane 12 zł

Hosty .. One zawsze ładnie kwitną

Noo i to odkrycie Chelsea Flower Show ... Tojeść atropurpurea beajolais ze stipą .. I niech ta stipa szybciorem rośnie !!

Buziaki i dobrego dnia

GosiaJoanna 11:25, 02 lip 2014

gierczusia napisał(a)

A tak ogólnie .. Dziś był dzień wysyłki .. Wykopałam bez czarny dla Gosi Joanny ( a łatwe zadanie to nie było .. Bez był całkiem spory . A na dodatek zapakować tego słonia...łooooo..to było prawdziwe wyzwanie ... Wykopałam , zapakowałam i bez ruszył w podróż w daleki świat

Mam nadzieję ,że dotrze cały i zdrowy

Zobaczcie , jaki ze mnie miszcz pakowania

hahhhaa ło matko wygląda jak jakis trup hihihi no to czekam na niego hihi
GosiaJoanna 11:26, 02 lip 2014

Oj dubelek poszedł ...
polinka 11:37, 02 lip 2014

Wszędzie każdy czeka na hortki Miszcz może się zatrudnić na pakowacza delikatnych towarów
gierczusia 11:38, 02 lip 2014

GosiaJoanna napisał(a)

hahhhaa ło matko wygląda jak jakis trup hihihi no to czekam na niego hihi

Już Ciem wolałam uprzedzić w kwestii wizualnej , cobyś mi tam na kuńcu śffiata zawału nie dostała

Ściskam

Mam nadzieje ,że poczta nie da ciała tym razem