Kolorystycznie ładnie, ale żeby być uczciwym to powiększ sobie każdą z roslin tak od 2 do 6 razy (w przypadku klona) i wyjdzie w miarę realny obrazek
Alinka wyrzuciła niedawno Danici, bo zrobiły się brzydkie - jak chcesz coś kulkowatego to może ciąć bukszpan złocisty, lub któryś z żółtych cisów w kulkę?
Klony szczepione crimson oglądałam ..facet powiedział ,że ie można bez problemu ciąć.. Wiec może uda się go utrzymać w ryzach??? Ozzz, co myślisz?? Widziałaś areał na żywo , Tobie najłatwiej to będzie określić czy się nada ..
Cisowy mam juz żywopłot i wolałabym chyba uniknąć tej samej rośliny na wypełnienie , zwykłego bukszpana stamtąd wyciepałam bo mi kolorystycznie nie leżał ..ale o bukszpane złocistym nie pomyślałam ....
Danice zrobiły sie brzydkie ??... Musze do Alinki polecieć i zobaczyć a raczej zapytać
Dzięki
... Ooo superrrrr Bogdziu .. To w sam raz gabarytowo na moj ogródeczek ... Zaraz poszukam u Ciebie tych kuleczek , bo Alinka podobnoź wyciepała , bo brzydkie były....
No to jestem pierwszy raz w nowym wątku i serdecznie witam. Ja też jestem za trawkami, to moja ostatnia ogrodowa miłość. I u mnie rosną bez problemu. Pozdrówka.
Noo bo już sie wytraszyłam ... Czyli ciąć i już .. U Borbetki jeszcze nie byłam , ale dzięk za namiar, polecę zobaczyć
Klona już poszukuje .. Na giełdzie w Tychach byłam i znalazłam ale szczepiony zbyt nisko na jakieś 140 cm, a ja potrzebuję jakieś 170 cm albo ciut więcej żeby mi nad żywopłot wystawał ... U tego z kulasami w Katowicach widziałam dziś przez płot, bo zamknęli wcześniej ńiż przypuszczałam i klamkę pocałowałam .. A mogłam zadzwonić..ciapa