Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Juzia 21:40, 07 lip 2014

Miskant chyba za duży...ale jakaś molinia?
Ozz 22:39, 07 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Napiszcie co myślicie

Kolorystycznie ładnie, ale żeby być uczciwym to powiększ sobie każdą z roslin tak od 2 do 6 razy (w przypadku klona) i wyjdzie w miarę realny obrazek

Alinka wyrzuciła niedawno Danici, bo zrobiły się brzydkie - jak chcesz coś kulkowatego to może ciąć bukszpan złocisty, lub któryś z żółtych cisów w kulkę?
Bogdzia 23:08, 07 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Cieszę się ,że się podoba ... Też mmyślałam o trzech zywotnikavh , ale nie wiem czy mi ma wlezą .. Muszę się zdoktoryzować do jakiej właściwie średnicy rosną..

U mnie 12 letnie mają metr srednicy.
gierczusia 23:30, 07 lip 2014

Ozz napisał(a)

Kolorystycznie ładnie, ale żeby być uczciwym to powiększ sobie każdą z roslin tak od 2 do 6 razy (w przypadku klona) i wyjdzie w miarę realny obrazek

Alinka wyrzuciła niedawno Danici, bo zrobiły się brzydkie - jak chcesz coś kulkowatego to może ciąć bukszpan złocisty, lub któryś z żółtych cisów w kulkę?

Klony szczepione crimson oglądałam ..facet powiedział ,że ie można bez problemu ciąć.. Wiec może uda się go utrzymać w ryzach??? Ozzz, co myślisz?? Widziałaś areał na żywo , Tobie najłatwiej to będzie określić czy się nada ..

Cisowy mam juz żywopłot i wolałabym chyba uniknąć tej samej rośliny na wypełnienie , zwykłego bukszpana stamtąd wyciepałam bo mi kolorystycznie nie leżał ..ale o bukszpane złocistym nie pomyślałam ....

Danice zrobiły sie brzydkie ??... Musze do Alinki polecieć i zobaczyć a raczej zapytać
Dzięki
gierczusia 23:32, 07 lip 2014

Bogdzia napisał(a)

U mnie 12 letnie mają metr srednicy.

... Ooo superrrrr Bogdziu .. To w sam raz gabarytowo na moj ogródeczek ... Zaraz poszukam u Ciebie tych kuleczek , bo Alinka podobnoź wyciepała , bo brzydkie były....

Wielkie dzięki za pomoc
gierczusia 23:33, 07 lip 2014

Juzia_G napisał(a)
Miskant chyba za duży...ale jakaś molinia?

Molinii powiadasz .. Musz wujka Google zapytać .. Albo lepiej poprosić ,żeby pokazał
EPODLAS 23:34, 07 lip 2014

No to jestem pierwszy raz w nowym wątku i serdecznie witam. Ja też jestem za trawkami, to moja ostatnia ogrodowa miłość. I u mnie rosną bez problemu. Pozdrówka.
Gabrysia_ 23:36, 07 lip 2014

Moje Danici maja pięć lat i są nadal piękne,ja je tnę.Zobacz u Borbetki jakie ma piękne okazy
Elu,klony można ciąć,tylko kup wysoko szczepiony
Buziaki
gierczusia 23:38, 07 lip 2014

EPODLAS napisał(a)
No to jestem pierwszy raz w nowym wątku i serdecznie witam. Ja też jestem za trawkami, to moja ostatnia ogrodowa miłość. I u mnie rosną bez problemu. Pozdrówka.

Nieee Boźenko..już byłaś i to ńie raz ... Tylko podpis Ci się gdzieś zagubił....ale juz jest okej

Trawki mówisz .. Też je koffam .. Molinię musze zobaczyć

Pozdrowionka
gierczusia 23:42, 07 lip 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Moje Danici maja pięć lat i są nadal piękne,ja je tnę.Zobacz u Borbetki jakie ma piękne okazy
Elu,klony można ciąć,tylko kup wysoko szczepiony
Buziaki

Noo bo już sie wytraszyłam ... Czyli ciąć i już .. U Borbetki jeszcze nie byłam , ale dzięk za namiar, polecę zobaczyć

Klona już poszukuje .. Na giełdzie w Tychach byłam i znalazłam ale szczepiony zbyt nisko na jakieś 140 cm, a ja potrzebuję jakieś 170 cm albo ciut więcej żeby mi nad żywopłot wystawał ... U tego z kulasami w Katowicach widziałam dziś przez płot, bo zamknęli wcześniej ńiż przypuszczałam i klamkę pocałowałam .. A mogłam zadzwonić..ciapa

Dzięki Gabiś