Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 10:48, 07 lip 2014

Kindzia napisał(a)
Gierczuś, oczywiście, że eMusia przytargaj. Przyjedźcie na 14,00. Poczekamy z obiadem na Julcię
Nawet nie pamiętam, czy tam adres masz...tyle razy już miałaś przyjechać, że może masz

Edit. Aaaa, zmiany widoczne, działasz Na korzyść, of kors

Okej .. To będziemy około 14.. Adresa jednak napisz , bo nie wiem czy go namierzę w stosie korespondencji ... Dobrze ,że jesteś ,już się zaczynałam martwić...

Ściskam
nicol21 11:01, 07 lip 2014

Fajne te Twoje zabawy w było i jest
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
gierczusia 11:11, 07 lip 2014

nicol21 napisał(a)
Fajne te Twoje zabawy w było i jest

.. Ja mam nadzieję ,że ne sa to zabawy na zasadzie : było i jest dooopiato
JulkAd 13:16, 07 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Noo staram się z tymi kffiatkami , staram się ...

Ja o hoście ne zapomniałam , tylko najpierw ten koniec roku nieszczęsny , teraz sa upały wiec sobie daruję, bo chcę żeby dotarła żywa a nie trup ..

Ale słowo sie rzekło .. Hosta bedzie

Kiedy hostę wysyłasz?, bo ja Mirce obiecłam i też się chcę do wysyłki zebrać, ale pogoda właśnie taka mało na roślinne podróże odpowiednia....
.....miłego dnia Elu....od 10.30 dzisiejszego dnia mam w końcu wakacje, tylko nie wiem czy to powód do radości, bo "gruz" w domu czeka
JulkAd 13:21, 07 lip 2014

I dooglądałam do końca, chociaż fotki u mnie jak puzzle wyglądają (komp nadal nie teges) to i tak widać, że zmiany postępują i to ku lepszemu...a to najważniejsze...
JulkAd 13:46, 07 lip 2014

Wróciłam specjalnie jesze raz foty obejrzeć (tym razem na stacjonarnym) i pytanie mam, jak Ci rośnie ta hortka w donicy? rozumiem, że w garażu była, ale czy ma tam dosyć miejsca (tzn w tej donicy siem roumie)?, ja chcę do donicy ogrodową wsadzić w przyszłym roku i się zastanawiam nad tym.
gierczusia 14:31, 07 lip 2014

JulkAd napisał(a)

Kiedy hostę wysyłasz?, bo ja Mirce obiecłam i też się chcę do wysyłki zebrać, ale pogoda właśnie taka mało na roślinne podróże odpowiednia....
.....miłego dnia Elu....od 10.30 dzisiejszego dnia mam w końcu wakacje, tylko nie wiem czy to powód do radości, bo "gruz" w domu czeka

Czekam z wysyłką na odpowiednią porę .. Tan..jak bedzie chłodniej ...w sumie bez sensu wysłać coś co będzie potem trupem bo się ugrzało na maxa .. Lepiej chyba będzie poczekać

Też mam wakacje w zasadzie od piątku choć przed momentem jeszcze do mnie dzwonili.... Chyba fona wyłączę , bo wściec sie można ... I tez mam gruz i tooo spoooro

Co do hortki.. Była w donicy ,już nie jest ..posadziłam ją parę dni temu .. Ale przetrwała dzielnie całą zimę nawet nie w garażu , tylko na wolnym powietrzu i nawet nie osłonięte nic.. Ma się dobrze ,zbiera sie do kwitnienia bo to limka

W kwestii donicy trudno mi sie wypowiadać ,, dziewczyny mówiły ,że moja donica stanowczo zbyt mała..ale po tym roku nie była nawet w całści wypełniona korzeniami ..zmierzyć Ci średnicę ??

Ale ja sie cieszę na to nasze spotkanie .. Buziaki
baraga1904 14:34, 07 lip 2014

gierczusia napisał(a)

.. Ja mam nadzieję ,że ne sa to zabawy na zasadzie : było i jest dooopiato

...Eluś...takie rzeczy tylko u mnie
baraga1904 14:35, 07 lip 2014

...acha...wyłącz phona...życ nie dają ludziom...
gierczusia 14:38, 07 lip 2014

Matkooo , teraz się zoreintowałam ,że chyba Wam swojego planu na tę rabatę nie pokazałam....
Na tą właśnie.. Na wprost tarasu

A ma byc tak.. Jak się Wam widzi ??

Klon szczepiony crimson sentry , rodek czerwone kwiaty ..może Kaziemierz Wilelki ..dwa żywotniki kuliste. ..chyba danica, pod nogami klona red baron w obwódce np. Buksowej lub ze skalnicy.. Pod rodkiem wrzosy

Napiszcie co myślicie