Cisy złote nazwa ,,Brzeg" rosną błyskawicznie
mam i ja stipę, połączoną z ciemnymi żurawkami, cieszę się, ze szybko urośnie, jest w 2 miejscach, sprawdzę, gdzie lepiej sobie radzi
Gierczusiu, już zaczynasz walkę na rabacie, czy na razie projekt obmyślasz?
Bardzo fajnie się widzi Dałabym 3 żywotniki kuliste (w myśl zasady nieparzyście)i może trawkę w kolorze klona. Świetnie wygląda na Twoim projekcie taka brązowa albo może rubrum. Red baron, będzie chyba raczej red.
Dzięki Elu za informację, wymiarów nie musisz mi podawać moja ma średnicy około 60 cm, więc myślę, że wystarczy, jak się będzie rozrastać to będe dzielić...
....a Ty nawet nie wiesz jak ja siem cieszem...taki wypad w Wasze strony to raz na "ruski rok" się uda...Buziol i dla Ciebie...uciekam na fotki do Kasi, bo obiecała.
Irenko .. Rabata w zasadzie w fazie projektu ..choć klona chcę na bank .. Cisy juz u mnie rosną taxus baccata i takie musza już zostać .. Ale dzieki za info , może kiedyś się przyda
Ja mam stipę pierwszy raz,pocieszam się tylko tym ,że u Madzenki rośnie a ona ma glinę jak i ja .. Więc może kwestia stipy nie jest do końca przegrana
Buziaki
Cieszę się ,że się podoba ... Też mmyślałam o trzech zywotnikavh , ale nie wiem czy mi ma wlezą .. Muszę się zdoktoryzować do jakiej właściwie średnicy rosną.. Muszę też dokładnie przyjrzeć się kolorowi klona..nie wiem czy on jest bardziej bordowy czy czerwony.. Crimson ma ciut inny kolor niż ten drugi klon( nazwy zapomnałam ).. Musze coś tam dobrać ,zobaczymy ten kolor to wtedy zadecyduje .. Ale dzieki za podpowiedź kolorystyczną .. Brązowego carexa mam aż nadto , red barona też... Rubrum mi wymarzło
Achhhha.. Zwiewne trafffki za żywotnikami ... Tam jest jeszcze kiścień, który daje dużo różnych kolorów , musze bardzo uważać ... Żeby nie nadziabać zbytnio , jak ja to lubię .. Fajna koncepcja .. Dzięki
Ps.. Na lewo od kiścienia jest stipa..może by ją powtórzyć ??
Uhuummm.... Najgorsze jest to ,że za kosodrzewiną kulistą też rośnie trawka a mianowicie zebrinus... Tam całkiem na prawo , obok rodka...aaaa.. Zapętliłam się z tymi traffkami