Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 23:48, 07 lip 2014

JulkAd napisał(a)

....a Ty nawet nie wiesz jak ja siem cieszem...taki wypad w Wasze strony to raz na "ruski rok" się uda...Buziol i dla Ciebie...

Wiem jak to jest Julciu .. W roku szkolnym to ciężko sie gdziesik wybrać.. Sama się dziwię ,że do tego Londynu się udało ,ale to dzięki determinacji Beatki .. Że też Ona mnię nie zabiła , to cud ...,bo by się chiba należało

A teraz wakacje trzeba wykorzystać .. Dla przyjemności

Buziole i do zobaczenia hurrra
Madziarzeszow 06:13, 08 lip 2014

Elu witam i pozdrawiam i uściski zostawiam
baraga1904 07:22, 08 lip 2014

...z tymi Danicami to róznie...te od Gabi rzeczywiście są ładne ale moje już dwa razy kulkowałam i jakoś nie zagęszczają się...myślę że by je wyciepac też, ostatnią szansę mają do przyszłej wiosny...jak się nie pozbierają pojadą na wycieczkę do Rejonowej Instalacji Sortowania Odpadów na dział Biodegradowalne...
Kindzia 08:41, 08 lip 2014

Mam Crimsona Sentry szczepionego. Zobaczysz go u mnie. Zdrowy, ładny. Kupiłam ze dwa lata temu w Pisarzowicach malusieńkiego. Dzisiaj już go widać
Bezproblemowy

Buziol
Mala_Mi 09:56, 08 lip 2014

Mój Crimson Sentry rośnie szybko, mocno.... będziesz też go bardzo mocno ciąć To ogromne drzewo.. nawet szczepione.. U mnie to potfffór.. na spotkaniu niektóre mówiły, że maja nadzieję, że ich taki nie urośnie
Do Twego oczka sie nei dogrzebałam... z braku czasu.. na zielona wodę dużo roślin.. a że masz małe, to najlepiej wymieniać wodę i myć kamyki z nalotu zielonego..
gierczusia 11:02, 08 lip 2014

Madziarzeszow napisał(a)
Elu witam i pozdrawiam i uściski zostawiam

Madziu .. Witaj .. Rozgość się ..harbatkę ,ciasteczko ??
gierczusia 11:05, 08 lip 2014

baraga1904 napisał(a)
...z tymi Danicami to róznie...te od Gabi rzeczywiście są ładne ale moje już dwa razy kulkowałam i jakoś nie zagęszczają się...myślę że by je wyciepac też, ostatnią szansę mają do przyszłej wiosny...jak się nie pozbierają pojadą na wycieczkę do Rejonowej Instalacji Sortowania Odpadów na dział Biodegradowalne...

Uśmiałam sie z tej wycieczki .. Ja myślałam ,że będzie : do hasioka , a tu do Rejonowej Stacji.....aaa.. Nawet nazwy powtórzyć bez zaglądania nie da rady ...
Przyznam się ,że teraz to juz nic nie wiem...... Kupować czy nie kupować...jedne ładne , drugie brzydkie....nic mi innego nie zostało tylko ukraść Danice Gabrysi
gierczusia 11:08, 08 lip 2014

Kindzia napisał(a)
Mam Crimsona Sentry szczepionego. Zobaczysz go u mnie. Zdrowy, ładny. Kupiłam ze dwa lata temu w Pisarzowicach malusieńkiego. Dzisiaj już go widać
Bezproblemowy

Buziol

Nie wiem czy wytrzymam do oględzin , no dziw chciałam jechać do kulasa do Katowic i kupić...noo ale może się jednak wstrzymię , u Ciebie bym sobie obejrzała a i do Pisarzowic już wtedy bardzo daleko nie bedzie..zresztą u Kapiasa też jest

Buziaki
gierczusia 11:11, 08 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)
Mój Crimson Sentry rośnie szybko, mocno.... będziesz też go bardzo mocno ciąć To ogromne drzewo.. nawet szczepione.. U mnie to potfffór.. na spotkaniu niektóre mówiły, że maja nadzieję, że ich taki nie urośnie
Do Twego oczka sie nei dogrzebałam... z braku czasu.. na zielona wodę dużo roślin.. a że masz małe, to najlepiej wymieniać wodę i myć kamyki z nalotu zielonego..

Aniu ... No mnie pozostanie miec nadzieję ,tak jak i Twoi odwiedzający na spotkaniu .. Ale przyznam sie ,że nic juz nie rozumię , bo nawet w katalogu szkółkarzy pisze wyrażnie : rośnie wolno....aaaaaa....

Oczka nie obfociłam , więc dobrze ,że nie szukałaś..jest paskudne ... Chyba będę musiała te piep...kamienie myć .. A mam mały żwirek....laaaaaa,..ale będzie

Ścsiskam
gierczusia 11:32, 08 lip 2014

Ogród mikro pozdrwia Was o poranku ... Noo dobra.. o poranku przeradzajacym się w południe

Przetacznik Christa .. Jest piękny , co nie ??.. Tu w duecie z kwiatami hosty ..l

Róża Giardina .. Znów ma paki kwiatowe .. Mimo tej donicy

Powojnik Maria Skłodowska Curie .. Najpierw od góry ,żeby można zobaczyć ile ma kwiatów ( a był niedawno zeżarły przez lysole )

Noo i pojedynczy kwiat ..

A w czasie fotografowania Zuzę złapałam na drzemce porannej na świerku