Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

BusyBee 13:34, 11 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Cześć Pszczółko .... W moim ogródeczku , jak to mówi moja przyjaciółka jest " dżungla ole "... .. Wszystko wyrosło , a bluszcz od przodu to mi prawie całe okno zasłonił .. Dziś była akcja " maczeta " uśmiałam się jak byk .. Znów pełno małych bluszczyków czeka na chętnego

Niestety moja róża mi ucierpała .. Jest w donicy , miałam zamontowane podlewanie takie zastępcze ...jak dwa ubiegłe lata działało , tak teraz zrobiło mi strajk ...ma pełno żółtych liści ,ale chyba da radę

A Ty Obiboczku kiedy wreszcie założysz ten wątek ??

Jedna różyczka ? To i tak nie jest źle Reanimuj...

Wątek jak będzie- Zaproszę

Foty suuuuper!
gierczusia 13:42, 11 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Jedna różyczka ? To i tak nie jest źle Reanimuj...

Wątek jak będzie- Zaproszę

Foty suuuuper!

Masz rację..nie jest żle .. Bedę ją reanimować , bo to moja pierwsza róża i wstyd by ją było ukatrupić w pierszym roku ....nooo drugim to cuś innego

A na zaproszenie liczę i oczekuję z nie niecierpliwością
Foty w Egipcie najcześciej wychodzą super bo tam jest naprawdę fajne światło,a że kolory bajkowe..to już inksza inkszość
gierczusia 13:45, 11 sie 2014

baraga1904 napisał(a)
...widzę Eluś że już jesteś...spieczona na skwarek egipskim słońcem? u mnie się chyba taka jak u Ciebie jaszczura zadomowiła...buuu....nie kofam jej...

Ja spieczona ????... Nieeee, no cuś Ty ..ja siem prawie nie opalam no jestem karnacji córki młynarza .)... Noo jak ser to nie wyglądamwygladam ,ale do mudżina mi jeszcze duuużoo brakuje

A jaszczura..hmmm ..kofaj ją .. Tak jak ona koffa Twoje opuchlaki ... Są super , prawie jak pies...oswajają się..zobaczysz
ewakatowice 15:13, 11 sie 2014

Ell, wróciłaś zdrowa i w formie
Już nadgoniłam Twój wątek, po jednym dniu to szanse nikłe tak gonisz
Buzial na powrót za miedzę przesyłam
gierczusia 15:21, 11 sie 2014

ewakatowice napisał(a)
Ell, wróciłaś zdrowa i w formie
Już nadgoniłam Twój wątek, po jednym dniu to szanse nikłe tak gonisz
Buzial na powrót za miedzę przesyłam

Cześć Sasiadko... Gdzież tam jak gonię kochana , to czołganie żółwiaw agonii w porównania z pierwszą częścią .. Dbam o Was bardziej , byście tyle nadganiać nie musieli

Buziaki .. U nas wreszcie solidny deszcz
BusyBee 15:38, 11 sie 2014

A u nas dalej SUSZA...... prawie nie padało od początku lipca poważnie. ..Wszystko podlewam, ale trawa bez nawadniania słabo wygląda. Czytam na O, że pada to tu to tam. Nawet niektórzy boją się grzyba . Co to za pogoda???

Przyślijcie deszcz do mnie- na granicę między Podlasiem a Polesiem......pliiis
ewakatowice 15:42, 11 sie 2014

BusyBee napisał(a)
A u nas dalej SUSZA...... prawie nie padało od początku lipca poważnie. ..Wszystko podlewam, ale trawa bez nawadniania słabo wygląda. Czytam na O, że pada to tu to tam. Nawet niektórzy boją się grzyba . Co to za pogoda???

Jak skoro nie wiemy gdzie furtka?
Które drzwi?
na jakie "pole" ?

BusyBee 15:50, 11 sie 2014

ewakatowice napisał(a)

Jak skoro nie wiemy gdzie furtka?
Które drzwi?
na jakie "pole" ?

Oj Ewcia Ewcia Ty mię nie prowokój bo się zbiorę w sobie i.....

przepadnę na dobre a kto moim dzieciom zupy nagotuje jak ja będę tylko na O siedzieć??? No pytam się: kto???
gierczusia 16:21, 11 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Oj Ewcia Ewcia Ty mię nie prowokój bo się zbiorę w sobie i.....

przepadnę na dobre a kto moim dzieciom zupy nagotuje jak ja będę tylko na O siedzieć??? No pytam się: kto???

.... Nooo dobra , niech będzie .. Ugotuje .. Pod warunkiem ,że nie chowasz piętnastki

Ps.wysłałam deszczysko kurierem .. A to zimno też kcesz ??
GosiaJoanna 17:08, 11 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Kochana to Ty gdzieś blisko mnie mieszkasz hihihi buźka

Elunia witam stęskniłam sie BARDZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, nawet na forum nie zagladałam jak Ciebie nie było