Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 20:57, 11 sie 2014

nicol21 napisał(a)
Fajne te widoczki bardziej egzotycznych roślin Wakacje zapewne były udane.

Echh Ewelinko... te egipskie kolory..aż się dusza raduje .. Rzeczywiście wakacje udane ,ani jednej chmurki przez całe 2 tygodnie nie widziałam
gierczusia 21:00, 11 sie 2014

bdan napisał(a)
Elu witam. Dziękuję za wizytę u mnie. Wieczorkiem pobędę dłużej u Ciebie; jak jest Twoja fotka to proszę podaj stronkę.
Zaznaczam

Danusiu .. Rozgaszczaj się ... Kawusię Ci zrobić czy wolisz herbatkę ??...Moja fotka jest owszem na zdjęciu zbiorowym na pierwszej stronie mojego wątku (na przykład) .. Siedzę sobie raczej na lewo i po lewej stronie Zbysia ( statecznego starszego Pana ) fioletowawa bluzeczka z Garfieldem

Pozdrawiam
gierczusia 21:03, 11 sie 2014

Milka napisał(a)
Wróciłaś i od razu wesoło, brakowało twojego humoru czyli bilans w ogrodzie nie wypadł źle buziolki

To miłe Irenko .. Dziękuje .. Czy by było życie bez radochy ...

Bilans rzeczywiście wypadł dość pozytywnie , martwiłam się...niestety Maria skłodowska mi padła na uwiąd noo i ta róża z osypujacymi się listkami.. A reszta miodzio ,a nawet " dżungla o' le "

Buziole
gierczusia 21:09, 11 sie 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Kochana to Ty gdzieś blisko mnie mieszkasz hihihi buźka

Elunia witam stęskniłam sie BARDZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, nawet na forum nie zagladałam jak Ciebie nie było

Noo Gośku ... To Pszczółkę w pobliżu odnalazłaś .. Fajnie co nie???? ... Nam też grupa się powiększa a nawet znalazła się jedna Dziewczyna z mojego miasta .. Ekstra

Ja też się stęskniłam ,a ze embargo było to nawet podwójnie .. Czasem w wakacje to ciutek zerkałam po tajniacku a teraz nic.....więc radochę mam przeogromną )... I cieszę się ,ze o mnie myślałaś w czasie mojej nieobecności .. Serducho mi się raduje moja Ty Pokrewna Duszyczko Ściskam mocno dzięki za miłe słowa
BusyBee 21:17, 11 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Tylko jedno w takim razie mi zostaje do wykarmienia......aaa..bułka z masłem ...

Kurierowi powiedziałam ,że ma sie nie ważyć do Ciebie jutro nie dojechać , bo inaczej w zęby .. Kurierowi ofkurs

To ja już spokojna jestem
Pozdrówki
JulkAd 21:17, 11 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Rzeczywiście wakacje udane ,ani jednej chmurki przez całe 2 tygodnie nie widziałam

My też....z małymi wyjątkami...fiesz połamane drzewa i inne takie....np. grzyby w hortkach i różach
Kasya 21:22, 11 sie 2014

mało zdjęc
bierz przykład ze mnie
Mirka 21:23, 11 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Oj Ewcia Ewcia Ty mię nie prowokój bo się zbiorę w sobie i.....

przepadnę na dobre a kto moim dzieciom zupy nagotuje jak ja będę tylko na O siedzieć??? No pytam się: kto???
A teraz gdzie siedzisz jak nie na O zakładaj wątek;
gierczusia 21:24, 11 sie 2014

Topiary po egipsku .... To moje serducho dla Was ... Z fiskusa banjamina

Nie byłabym sobą , gdybym nie obfociła egipskiej jaszczury

Tam też robią kanciki

Takimi zwykłymi narzędziami

Nawet gołębie są tam ładniejsze .. A to ze chudzinki , to już sprawa egipskiej diety

Kasya 21:35, 11 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Nie byłabym sobą , gdybym nie obfociła egipskiej jaszczury

jaka pięknota