Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 20:16, 11 sie 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Pozdrawiam

Cześć Bogusiu ..też już wywczasowana jesteś ??. Buziaki zasyłam
gierczusia 20:18, 11 sie 2014

Juzia_G napisał(a)
Hej

Hej Specjalistko od rewolty ... Piękny ten nowy awatarek , nie wiem czy już pisałam ....

Ściskam
Juzia 20:20, 11 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Hej Specjalistko od rewolty ... Piękny ten nowy awatarek , nie wiem czy już pisałam ....

Ściskam

Eluś trzy razy już pisałaś...dziękuję bardzo kochana!

Juziam
gierczusia 20:20, 11 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Dzięki! Trzymam Cię za słowo! Już mi się podoba
A mam tylko 2- w tym 1 na studiach- dasz radę

DESZCZ CHCĘ I PARĘ STOPNI MNIEJ TEŻ CHCĘ
Wysłałaś kurierem? czyli jutro będzie! Super!!!

Tylko jedno w takim razie mi zostaje do wykarmienia......aaa..bułka z masłem ...

Kurierowi powiedziałam ,że ma sie nie ważyć do Ciebie jutro nie dojechać , bo inaczej w zęby .. Kurierowi ofkurs
Kindzia 20:25, 11 sie 2014

Sentyment budzą u mnie Twoje egipskie kwiatki...

Trudno się do rzeczywistości wraca po urlopie, jeszcze takie morze...mmmmm...rafy.....

O różę się nie martw, podlej obficie, wybierze się, to twardziele są!

Fajnie, że już jesteś
JulkAd 20:31, 11 sie 2014

gierczusia napisał(a)
Gosiu Joanno, Julko , Juziu, Aguś od eleczki , Enyo, Miłko, Elu z Mazurkowa dziękuję za trzymanie kciuków by urlop się udal ..wszystko się udało i z naładowanych akumulatorami dotarłam do domku..byłam grzeczna i starałam sie odpoczywać według Waszych zaleceń Teraz musze madrobić zaległości .. Ajjj bedzie tego , oj będzie.. Dwa tygodnie obijanka..looooooo

Buziole dla Was

Nic nie musisz...możesz

Buziaki
JulkAd 20:37, 11 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Że niby mnię beduini porrrwali , abo mnię chłop na wielbłada wymienił ??..... Ale kto by mu wtedy gotował ?? No kto ja siem pytam ??

Na wielbłąda to niii, ale jak co roku siem niektórym ludziskom wakacje przedłużyły....szkoda tylko, że na lotnisku
gierczusia 20:46, 11 sie 2014

Juzia_G napisał(a)

Eluś trzy razy już pisałaś...dziękuję bardzo kochana!

Juziam

Aaaa .. Od przybytku głowa nie boli .. Lepiej dwa razy za dużo niż jeden za mało .. Bo mnie się ten awatarek podoba , bo Cię wreszcie z Kindzią nie mylę

Elusiam .. I za Juzianko dziękuje
gierczusia 20:50, 11 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Nic nie musisz...możesz

Buziaki

Kcem .. Ale czy dam radę ..tego nie wiem..niektórzy rekordziści to nieźle tych stronek nartrzaskali ... Trzeba z Szefową pogadać coby jakąś dyrektywę ograniczającą dzienna ilość postów wprowadzić

A tym Ludziskom co na lotnisku koczowali to ja serdecznie współczuję .. Katastrofa ..sama to miedyś przeżyłam , ale koczowałam na recepcji hotelu , w którym nie było dla nas miejsca .. Michał. Miał może wtedy ze 4 lata..niezła jazda była...echhhh

Ściskam Julciu
gierczusia 20:54, 11 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Sentyment budzą u mnie Twoje egipskie kwiatki...

Trudno się do rzeczywistości wraca po urlopie, jeszcze takie morze...mmmmm...rafy.....

O różę się nie martw, podlej obficie, wybierze się, to twardziele są!

Fajnie, że już jesteś

Noo tak wiem,że sentymenta do Egiptu masz .. Pozdrowiłam go od Ciebie .. Teraz po tych zamieszkach jest o tyle lepiej ,że w tych wszytskich zabytkach gdzie się stało godzinami w kolejkach jest luzik
A o różę się martwię .. Nie wiem czy ta moja taka delikatna , czy jej miejsce nie służy , czy donica czy gleba..echhhhh..zobaczę co bedzie w przyszłym roku , bo pisałaś ,że mam jej dać czas bo ona świeżak....noo i tak ją traktuję .. Mam nadzieję ,we w sumie da radę

Ściskam