Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

anna_g 08:37, 22 sie 2014

Elcia cosik zaginęła...
Przyleciałam do Cię z pozdrowionkami z podróży... i figę Ci zostawiam - ciekawe kiedy Twoja taka będzie Buziaki

boguslawa_ma... 21:26, 22 sie 2014

Ela pewnie na zakupach w bylinowym była
JulkAd 21:43, 22 sie 2014

Ela, aż tyle nakupiłaś, że w jeden dzień nie dałaś rady posadzić?

Buziolki
gierczusia 13:00, 23 sie 2014

anna_g napisał(a)

To je pikne... Kolorystycznie dobrałaś idealnie. Co do wzrostu no to nie wiem - nie zawsze coś rośnie tak jak powinno... może warto spróbowac

Anulka .. Nie wiem jak to z tym kolorem będzie..teraz ,kiedy jestem już mądrzejsza jeżówkowo to wiem ,że one potrafią zmienić kolor baaardzo w czasie kwitnienie oraz po nim , więc uczucia mam mieszane...

Ściskam
gierczusia 13:02, 23 sie 2014

Milka napisał(a)
Szaleństwo w wątku, tyle stron, tyle szukam i nic, poddaję się, ale wieczór, jak za dawnych czasów na O.

Ajjjjjj..to szukanie..czegoś czego już ni ma ... Ale juz wszytsko jasne , prawda Irenko ??

I to jest prawda ..wieczór jak za dawnych czasów .. Kiedy jakoś łatwiej było nam to wszytsko ogarnąć ..czasu było wiecej..sama nie wiem...

Buziole
gierczusia 13:05, 23 sie 2014

EPODLAS napisał(a)
Red Baron pięknie się u ciebie wybarwił. Ze wzrostem roślin nigdy nic nie wiadomo, już nieraz się na to nabrałam. Miało być takie a takie, a wyrosło coś wielkiego. Zależy dużo od gleby w jakiej roślina rośnie

Bożenko ... On u mnie rośnie na tej słonecznej rabacie dopiero od jakiegoś 1,5 mies wiec myślę ,ze w przyszłym roku będzie jeszcze fajniejszy..bo cały sezon będzie się na tej patelni smażył .. A z tymi wzrostami roslin...echhhh..jest dokładnie tak jak piszesz.. Nawet na poszczególnych stronkach z opisami roślin różnice są całkiem spore ..w każdym razie.. Mam nadzieje ,że mi cynamon nie zginie w red baronie

Pozdrowionka
gierczusia 13:06, 23 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Ela na co niektórych stronach wyczytałam, że Cinnamon może osiągać nawet 85 cm....podkarmisz i urośnie

Noo właśnie Julciu .. Przed chwilką o tym Bożenie pisałam...

Trudno w każdym razie , mam nadzieję ,że mi cynamonu red baron całkiem nie zarośnie..bo jak zarośnie to ho bedem musiała eksmitować

Buziole .. I ściskam mocno
gierczusia 13:15, 23 sie 2014

BusyBee napisał(a)
Fajne te zestawienia z red baronem zastanawiam się czemu jeszcze go nie mam.....
Podoba mi się też ta trytoma. muszę o niej poczytać, bo świetny duet z trawą

Achh Pszczółko .. Jeszcze wciśniesz nie martw się ... Zrobisz rewolucję jeszcze ze 100 razy ( tak jak my wszyscy ) i zmieścisz wszytskie swoje chciejstwa

O trytomie wszyscy mówią że kaprsyśna jak byk , nieraz nie kwitnie wcale ... Póki co..nie kupiłam..

Ale jak kupisz to będę trzymała kciuki za Twoją a jak będziesz miała pozytywne doświadczenie to szyscy chętnie z niego skorzystają ..zresztą Agania ( post poniżej ) juz kupiła i obala tezę że kapryśnica z niej straszna.....ale u Agani to ffszytsko rooośnie jak na drożdżach

Agania napisała
ja nabyłam taką trytomę niziutką w ceglastym kolorze i nadal kwitnie

Aganiu.. Trzymam kciuki za Twoja trytomę , będe podglądać

Buziole
gierczusia 13:19, 23 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Dopiero teraz doczytałam, że miałam się nie wracać...oszalałaś??? Takiego humoru mi bronisz???
Następnym razem pampersa po prostu przedtem założę

Kasieńka .. Taż Ty mnię jesze kcesz w koszta wpędzić i kazać za pampersy płacić ??... Nooo fieszzzzz... Embargo na strony humorystyczne założę , albo dodam ostrzeżenie : czytać tylko w warunkach komfortowych - najlepiej domowych .. Absolutnie nie czytać w przestrzeni publicznej

A gasiorek..hmmmmm.... Jeszcze nie raz .... Wprawdzie Ty masz zawsze Drajwera a ja ni ,ale jakoś pokombinujemy

Buziole ... Mła, mła, mła
gierczusia 13:20, 23 sie 2014

JulkAd napisał(a)
Macham, miłego dzionka życzę

Juleczko ściskam mocno .... Za to ,że jesteś