Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Luki 17:57, 23 sie 2014

No normalnie foch nawet się nie pochwaliły kiedy do bylinowego jadą, a wystarczyło odbić 700 metrów po drodze i zawitać... nieładnie tak. Swoją drogą do dośc kiepski termin na odwiedziny w bylinowym... jak wrażenia?
gierczusia 18:33, 23 sie 2014

Luki napisał(a)
No normalnie foch nawet się nie pochwaliły kiedy do bylinowego jadą, a wystarczyło odbić 700 metrów po drodze i zawitać... nieładnie tak. Swoją drogą do dośc kiepski termin na odwiedziny w bylinowym... jak wrażenia?

Łukasz sorry naprawdę . Ale tak jak pisałam wcześniej wyjazd był naprawdę z nagła . Mnie przytrzymali w poradni i dlatego czasu było bardzo mało . A przed 15 musiałyśmy być w domku , wiec wybacz . Ale bylinyowy naprawdę super , jeszcze pewnie nie raz pojedziemy , wiec spoko zdążymy jeszcze Cię odwiedzić

A tak jeszcze wracając do kwesti " odbić 700 metrów ".. Jechałyśmy drogą na Koziegłowy , bo wydała nam się najszybsza..stamtąd serio jest tak blisko ??
gierczusia 21:08, 23 sie 2014

Urszulla napisał(a)
Długo szukałam fotek spotkaniowych bo w jeden dzień Twój watek oszalał z powodu kota piękny Twój ogród okiem Ani wydobyty, roślin dużo- ale przeraziłam się co będzie jak tulipanowiec urośnie

Kota ????.. Jakiego kota ????.. Nie łapię

A Tulipanowiec....Ulka .. On taki jak teraz jest jakieś 4 lata..przyrost ma niewielki ..serio.. Jak już będzie dramat to go będę cięła na wzór Irenki..ale nie ma co sie martwić na zapas.. Póki co..brak mi cienia i chłodu , który dają drzewa....

Ściskam mocno
boguslawa_ma... 13:06, 24 sie 2014

Elu witam niedzielnie
Ale pogoda,mielyśmy dziś grylować,goście odwołani
Miałam serwować ten krupniok z kapustą co u ciebie jadłam i deszcz mi przeszkodził,teraz będę jadła cały tydzieńMasakra.
Jeżówkę z jarzminką już posadziłaś?
Urszulla 13:19, 24 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Kota ????.. Jakiego kota ????.. Nie łapię

A Tulipanowiec....Ulka .. On taki jak teraz jest jakieś 4 lata..przyrost ma niewielki ..serio.. Jak już będzie dramat to go będę cięła na wzór Irenki..ale nie ma co sie martwić na zapas.. Póki co..brak mi cienia i chłodu , który dają drzewa....

Ściskam mocno

No nie chciałam tak wprost pisać że z powodu imprezy....ale jak już muszę, a kot Julki był na końcu wątku imprezowego
Urszulla 13:26, 24 sie 2014

A w jakiej miejscowości jest ten bylinowy, bo już kilka osób o nim pisało...jakaś nie na czasie jestem.
gierczusia 13:54, 24 sie 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Elu witam niedzielnie
Ale pogoda,mielyśmy dziś grylować,goście odwołani
Miałam serwować ten krupniok z kapustą co u ciebie jadłam i deszcz mi przeszkodził,teraz będę jadła cały tydzieńMasakra.
Jeżówkę z jarzminką już posadziłaś?

Cześć Bogusiu ... Ja nie wiem też co z tą pogodą .. Koniec wakacji jeszcze miał być a tu jakby środek jesieni ... Zimno na dodatek jest

Bardzo sie cieszę że krupniok Ci przypadł do gustu , my też go bardzo lubimy ... Choć chyba nie aż tak ,żeby go jeść przez calutki tydzień .. Moźe jeszcze się poprawi i gości wpadną na kolację wieczorkiem w tygodniu , bo RWy już po jakimś czasie patrzeć na te krupnioki nie będziecie mogli

Melduję ,że już posadzone...oprócz nachyłka
gierczusia 14:03, 24 sie 2014

Urszulla napisał(a)

No nie chciałam tak wprost pisać że z powodu imprezy....ale jak już muszę, a kot Julki był na końcu wątku imprezowego

Ale ta impreza była z powodu zdjęć...to wiesz ??..... A kot..był sąsiadki Julkowej a Ona się nim opiekowała i usiłowała go nie zagłodzić ....

Bylinowy raj jest pod Częstochową..to cała wycieczka nawet od nas..jechałyśmy jakieś 40 minut ...ale to była mega jazda , szybka.hardkorowa
Ale polecałabym Ci wyjazd do bylinowego w czasie kwitnienia jeżówek bo my już byłyśmy zbyt późno i większość jeżówek była juz mało widokowa ...... Ale jak ktoś chce byliny..to tylko tam .. Naprawdę jest tam raj

Buziole
anna_g 14:55, 24 sie 2014

To Ci bylinek przybyło jak nie przeżyją to będziesz miała w przyszłym roku miejsce na nowe Jarzmianka jest ładna i kolorkiem Ci pasuje No i wreszcie jest krwawnik Buziolki
gierczusia 15:08, 24 sie 2014

anna_g napisał(a)
To Ci bylinek przybyło jak nie przeżyją to będziesz miała w przyszłym roku miejsce na nowe Jarzmianka jest ładna i kolorkiem Ci pasuje No i wreszcie jest krwawnik Buziolki

Anulka ... Z tak daleka mnie odwiedzasz ??... To ja się cieszę podwójnie .. Kolorem jarzmianka pasuje a i owszem , tylko wymaganiami nie bardzo ( dopiero w domu po zakupie się zorientowałam ,że ona lubi półcień a u mnie patelnia ) .. No ale trudno , może wytrzymie

Ściskam moooocno