Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 21:44, 24 sie 2014

Bea napisał(a)
Ela, dziękuję za wspólną wycieczkę.

U mnie jeszcze wszystko w doniczkach bo nie miałam kiedy posadczić.
Buziaki

Ja również dziękuję .. Bardzo mi żal ,że droga jakoś wariacko przebiegała ..ja lubię na spokojnie..a tu ..sami fffariiaci na drodze

A roślinki mogą poczekać..wszak pogoda jest bardzo dogodna

Ściskam
gierczusia 21:48, 24 sie 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Zimnica straszna o 16 było juz tylko 9 stopni ...mam nadzieję ze jutro przestanie padać i coś w ogrodzie zrobię.

U nas tak samo Gośku .. Temperaturowa katastrofa ...ja bym jeszce resztki wakacji kciała a tu już jesień się czuje z tą różnicą że akutat nie lało..ale i ak zbyt zimno żeby coś tam sobie z przyjemnością pokopać

A Ty byś pewnie pogrzebać w ziemi się kciała , bo Mieszko ma teraz dodatkową opiekę ..echhhhh

Buziole
Luki 22:19, 24 sie 2014

Szkoda, że nie wybrałyście się w środe lub wtorek bo chyba ominął was taki widok. Trzeba wiedzieć kiedy jechać ale i tak ja zawsze tam coś znajde, a ogród właścicieli też można zobaczyć
No a gdzie zdjęcia posadzonych bylinek??
gierczusia 22:31, 24 sie 2014

Luki napisał(a)
Szkoda, że nie wybrałyście się w środe lub wtorek bo chyba ominął was taki widok. Trzeba wiedzieć kiedy jechać ale i tak ja zawsze tam coś znajde, a ogród właścicieli też można zobaczyć
No a gdzie zdjęcia posadzonych bylinek??

Łukasz ... Ten wyjazd zależał od bardzo wielu czynników...tylko czwartek i piątek były brane pod uwagę,a w czw lało ,więc w piątek " na wariata "... A miałyśmy tak jakoś mało czasu ,że już nawet na ogród właścicieli czasu chyba by nie było... Pooglądałyśmy rabaty przed domem , miedzy innymi tą , która mi obfociłeś z red baronem..ale cały czas zszedł nam między regalami z bylinami..jak byłby sezon , to chyba musiałybyśmy tam spać

Zdjęcie jarzmianki z jeżówka już było..z daleka nie ma , bo tam jeszcze dziursko jest , które na rodka czeka

Krwawnika jeszcze nie psadziłam bo nie wiem czy jednak nie jest zbyt wysoki ...
Madzenka 23:33, 24 sie 2014

Ela wygas w kominku, ja chcę lato!
gierczusia 23:41, 24 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ela wygas w kominku, ja chcę lato!

Nie wygaszę,nieeee...... Batki z cicikiem jeszcze głęboko w szafie zakopane i z dwojga złego wolę kominek ...

Ja tez kcem lato Madzenko ale u mnie juz wrzosy szaleją i jakoś wcale mi to na objaw lata nie kce wyglądać

Ściskam
BusyBee 09:18, 25 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Nie wygaszę,nieeee...... Batki z cicikiem jeszcze głęboko w szafie zakopane i z dwojga złego wolę kominek ...

Ja tez kcem lato Madzenko ale u mnie juz wrzosy szaleją i jakoś wcale mi to na objaw lata nie kce wyglądać

Ściskam

A co to : batki z cicikiem???
gierczusia 09:58, 25 sie 2014

BusyBee napisał(a)

A co to : batki z cicikiem???

.. To takie sobie luźne tłumaczenie ... Batki to mogą być majtki albo i spodnie..cicik....hmmm.... Poczujesz go jak przejedziesz dłonią po aksamicie albo dotkniesz od wewnątrz fajnej dzianiny dresowej

A wiec batki z cicikiem to jakiś rodzaj ocieplanych majtek ( nie istniejących chyba w realu )... A jedynie w mojej wyobraźni
lojalna_ 10:25, 25 sie 2014

Jakie wycieczkowe szalenstwo pogoda robi z nami co chce , piekne jeżówki
My jak wczoraj wrócilismy to zaraz odpalilismy w kominku szkoda lata ..... Pozdrawiam słonecznie buzka
Kindzia 12:31, 25 sie 2014

Do bylinowego Cię zaniosło??? Nie mam pytań

Słońce świeci wprawdzie, ale zimno jak diabli