Napiszę Wam co ja ostanio wyprawiam

. Jak kto się kce pośmiać to się nie zawiedzie

W piątek wróciłam z pracy mega zmęczona..6 bitych godzin siedzenia z bardzo dużym skupieniem ,żeby na przykład nie promować kogoś kto promowany byc nie może bo miał już promocję warunkową..i takie tam..

...a więc wracam..wypluta jak stary cukierek..

wchodzę do domu , rzucam te setki toreb bo jeszcze zakupy....przebieram się do domowych ciuchów i rzucam się w wir roboty...... Tak mija piątek...w sobotę wstaję wcześnie rano..pomyślałam ,se pojadę na giełdę w Tychach... Odrobinkę przyjemnosci dla umęczonej baby

..Już mam wychodzić..torebka w dłoń..iiiiiiiii......Bózeszzz.gdzie sa moje kluczyki ?????? Nie ma ...

( a dzień wcześńiej normalnie przyjechałam , auto zamknęłam , garaż zamknięty..) zaczynam szukać..włącznie z reklamówkami w śmietniku ,

.. no bo mogłam wrzucić klucz do reklamówki a ją do śmieci...nie ma.... W końcu budzą eMusia z głupim wyrazem twarzy i proszę go o kluczyk zapasowe..wstał dał mi a ja wreszcie pojechałam...

..Pobiegałam po tej giełdzie , kupiłam zupełnie inne rzeczy niż planowałam bo tego co miałam kupić akurat nie było..i jak juz po prawie 3 godzinach biegania wracam upocona i szczęśliwa do samochodu rzekami tak długimi ,ze bez schylania mogłabym sie po kostkach drapać

..... Od tych toreb ..wiecie

..wsiadam..wyciągam kluczyk..wkładam do stacyjki..nie umię wrzucic biegu....i patrze...blokada....sama ją zreszta wrzuciłam.

...,.a w ręce...jeden kluczyk..bo w zapasowym zestawie nie ma dołączonego klucza do blokady

Noo i co ???

.. Zaś dzwonię do eMusia

.. Kochany...przyjedż do Tychów..przywież mi kluczyk z blokady ......aaaaaaa...
Ps 1 odległośc Tychy - Ruda ......2 razy 30 km

Ps2 eMuś był jeszcze w dezabilu , mówi ..idż se jeszcze połazić , bo muszem się doprowadzić do stanu używalności

Ps3 Kluczyki były w szkatułce razem z biżuteria i zegarkiem

Ściskam Was
Ogród w sk.mikro cz.II
a obecnie
Mikro ogród-pączkowanie