Elu, wkleję u Ciebie jeżówki, jak chcesz to potem usunę zdjęcia.
Ta jeżówka u mnie to nie szampan bezalkoholowy dla dzieci Piccolino tylko Catharina. Ponieważ pomyślnie przeszła test to dokupiłam kilka sadzonek. Mogę ją polecić. Piękny bordowo-buraczkowy kolor, sztywne, niepokładające się pędy i na zimę pozostawione kwiatostanowe jeżyki będą ładnie wyglądać.
Jeżeli wciąż szukasz jeżówki dla barona to może jeżówka Caribbean Green
Kolorystycznie chyba zbliżona do barona. Podobne cechy jak Catharina
Red baron już obsadzony cinnamon cupcake i jarzmianką..wydaje mi się ,ze jest okej ..ale tak naprawdę to wylezie w praniu bo jeżowki musza wyrosnąć do swoich rozmiarów w glebie a nie doniczce ,no i jarzmianka też..w każdym razie cynamon się nie pokłada ..sztywniak ,że hoho
Natomiast pytałam czy to piccolino , bo mam jeszcze rabatę tuż przy tarasie i mam tam carexa bronze form ,a on mi tam za diobła nie pasuje .. Jest tam posadzony pieris białoobrzeżony a on ma takie sliczne różowe przyrosty.. Wieszzzz napewno c. wydawało mi się ,że ta jeżówka bardzo by kolorystycznie pasowała..tylko muszę sprawdzić jaka ona wysoka , bo do pierisa malutką potrzebuje
.. Haha..frywolna Zuza .. Muszę z nią chyba przeprowadzić rozmowę pedagogizującą . Chociaż z drugiej strony jeśli ilość jaszczurek jest odwrotnie proporcjonalna do ilości opuchlaków , to niech się rozmnażają na zdrowie
My dużo nie piszem , bo my grzeczni ale som tacy co to na wagarach byli.
Kasioooo .. Ty lepiej rezerwację zrób na małe jaszczurki i mi tu już nie zagaduj... Zuzie życz , bo im wiecej gęb do wykarmienia tym mniejsza ilośc opuchlaków
Szkoda ,że nie dasz rady sio tych Gliwic , ale Goście są najważniejsi i jestem tego samego zdania .. Tym bardziej ,że taki kawał drogi przybędą
ha,ha co to za kuszenie jak chcesz skromnie możesz małą sadzonkę posadzić między czymś żeby nie było widać a wiosną nagle oznajmisz że jakaś sadzonka ze szkółki się zaplątała sama
ale trawki przy samym tarasie to miodzio i szum i kolor i na słońcu lubią być.....to jest dopiero kuszenie!!!!
Był gęsty , zwarty
Nie tracił liści z dołu
Miał ładne, ciemne ,duże liście
I nie kwitł na fioletowo, najlepiej czerwień ,ale to to jest do negocjacji
Żeby tworzył śliczna kulkę
Lista życzeń zakończona
Napewno takie wymagania spełnia cunninghams , ale chciałabym innego ..może ktoś ma takiego " wariata "