A udało Ci się tak opryskać ,żeby deszcz tego nie zmył ??? Bo mnie nie..... Koniecznie trzeba dopilnować by te skupiska choroby ,czyli liście ,do kompostu nie trafiły bo inaczej to bedzie wylęgarnia paskudztwa
Zawsze mnię wszyscy strofowali ,że się nie kupuje jednego tylko najlepiej 3d.. Bo sadzenie w grupach , bo nieparzysta ilość lepiej wygląda..itepe .. Ale ja to mikro - zmodyfikowałam i kupuję 2
Planu jeszcze na sadzenie nie masz ??.. Noo jak to możliwe ???..
A co do dalii to ostanio widziałam piękne zestawienie dalii z budleją .. Mniam
Z figi niestety nic nie bedzie .. W kwestii owoców oczywiście .. Bo drugiej figi już serio nie upchnę
70 cm średnicyyyyy ???..
Łoo matko , będe musiał być moooocno przycinane u mnie , bo aże tyle nie przewidziałam .. Na serio aż tyle ??? Zaraz zemby wybijemy temu , kto gadał ,że wolno rosną
A dalczegóż to regału nie pokazywać , regał w skladziku ważna rzecz , a to co można tam upchnąc .. Bezcenne
U nas słonecznie..nawet dziś w koszulce na ramiączkach biegałam .. Po ogrodzie ma sie rozumieć
Buziole .. I siły na ten rozpoczynający się rok szkolny
Ps.variegatusa to ja z kolei nie mam .. Ale kto wieeee ..
Serio ładna .. Tylko zawsze mi jej żal , bo ona zaraz pada od pierwszego przymrozka ... No ia tam za figami nie przepadam , ale eMuś owszem .. Trudno kupiem mu w sklepie
aż tak to on by się w konia zrobić nie dał to jest całkiem zaangażowany ogrodnik , u mnie nie przechodzą numery typu :ta roślina kochanie ??? Ona nie jest nowa , ona już tu rośnie od 2 lat albo wyciepanie czegoś po tajniaku