Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

anna_g 09:49, 07 maj 2014

U Żurka b. ładnie. Kalina mnie kusi ale szczepiona na pniu - ciekawe czy gdzieś można dostać. Z tym upychanie u Ciebie to ja nie poradzę bo dla mnie toś Ty już miszczyni niedościgła... Ale dziewczyny już poradziły ML za wysoki. Horkę podsadź po prostu czyms niższym ... niższe trawki też som Buziak i dobrego dzionka
gierczusia 13:26, 07 maj 2014

Bardzo Wam dziękuje za rady wiem już ze nie mam tam hortensji pchać

Pokażę Wam jeszcze jakiego modela mijałam dziś rano zaraz kolo mojego osiedla

Milka 13:50, 07 maj 2014

Ale gość, ciągle ciekawostki u ciebie
Juzia 14:10, 07 maj 2014

Ty tam masz jakiś akwen blisko???
Bo kaczki..łabędzie...
gierczusia 15:11, 07 maj 2014

Coś fajnego o nicieniami znalazłam i zpaisuję ku pamięc

Choć nie wiem , czy taaaakie cuś może być fajne

http://www.eko.uj.edu.pl/kramarz/files/Bioskop.pdf

gierczusia 15:45, 07 maj 2014

irena_milek napisał(a)
Ale gość, ciągle ciekawostki u ciebie

Nooo ... Mój syn był po prostu zafascynowany .. Ja zresztą też .. Łabędż był naprawdę duży

Buziaki Irenko
ewakatowice 15:49, 07 maj 2014

Wiesz, że łabędzie to raz na całe życie wiąże się z ukochaną?
Może on sobie Ciebie upatrzył bos pracowita

Zdjęcia pokazuj jak pracujesz
gierczusia 15:50, 07 maj 2014

Juzia_G napisał(a)
Ty tam masz jakiś akwen blisko???
Bo kaczki..łabędzie...

Juziu .. Ja mieszkam w bardzo dziwnym miejscu .. Z jednej strony lasy , taaaaki, że zasięgu nie ma , z drugiej strony (ale daleko) autostrada ,że dojedziesz do centrum Katowic w 7 minut ... A gdzieś pomiędzy tym wszystkim bajoro , które powstało na skutek szkód górniczych , co wcale nie przeszkadza kaczkom i łabędziom czuć się tam jak u siebie w domu ... A zaraz za miejscem " popasu " łabędzia jest pole zagrodzone przez zapobiegliwego rolnika elektronicznym pastuchem ,żeby dziki mu wszystkiego nie " załatwiły "

I tak to u mnie jest

Buziaki
gierczusia 15:53, 07 maj 2014

ewakatowice napisał(a)
Wiesz, że łabędzie to raz na całe życie wiąże się z ukochaną?
Może on sobie Ciebie upatrzył bos pracowita

Zdjęcia pokazuj jak pracujesz

Ewcia .. No nie wiem ... Ale teraz już wiem .. Bożeszzzz, mam nadzieję ,że eMuś zazdrosny nie bedzie

A ja siebie fotografować nie bedem , bo mam włos , jak piorun w rabarbar i dres taki ,że łooo matko ...

Siły już ni mam .. Rabata jeszcze " w trakcie "

ewakatowice 15:53, 07 maj 2014

gierczusia napisał(a)

Juziu .. Ja mieszkam w bardzo dziwnym miejscu .. Z jednej strony lasy , taaaaki, że zasięgu nie ma , z drugiej strony (ale daleko) autostrada ,że dojedziesz do centrum Katowic w 7 minut ... A gdzieś pomiędzy tym wszystkim bajoro , które powstało na skutek szkód górniczych , co wcale nie przeszkadza kaczkom i łabędziom czuć się tam jak u siebie w domu ... A zaraz za miejscem " popasu " łabędzia jest pole zagrodzone przez zapobiegliwego rolnika elektronicznym pastuchem ,żeby dziki mu wszystkiego nie " załatwiły "

I tak to u mnie jest

Buziaki

Potwierdzam, taka Wieś
A drogi przez las na autostradę nie znasz?