Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Juzia 15:55, 07 maj 2014

Trawsko byś skosiła
hehe
ewakatowice 15:56, 07 maj 2014

gierczusia napisał(a)

Ewcia .. No nie wiem ... Ale teraz już wiem .. Bożeszzzz, mam nadzieję ,że eMuś zazdrosny nie bedzie

A ja siebie fotografować nie bedem , bo mam włos , jak piorun w rabarbar i dres taki ,że łooo matko ...

Siły już ni mam .. Rabata jeszcze " w trakcie "

no chwała...poklon do samej trawy... Wysoka ci ona, przynajmniej w krzyżu nie łamie
ewakatowice 15:59, 07 maj 2014

Juzia_G napisał(a)
Trawsko byś skosiła
hehe

To ostro hi hi hi
Ledwie Ell żyje a jeszcze kosić ma...
Juzia 16:06, 07 maj 2014

ewakatowice napisał(a)

To ostro hi hi hi
Ledwie Ell żyje a jeszcze kosić ma...

Zawsze może kogoś zagonić
gierczusia 16:08, 07 maj 2014

ewakatowice napisał(a)

Potwierdzam, taka Wieś
A drogi przez las na autostradę nie znasz?

Droga przez las ma ksywkę " alkoholstrase "
anna_g 16:10, 07 maj 2014

Juzia_G napisał(a)

Jaszczura

Kosiarka się nam zepsuła i dzisiaj kupilim już nową... full wypas z... napędem mulczowaniem i koszem... Ale do Twojego Eluś ogrodu to chiba by nie wlazła, no chyba że tylko postawić Trawkę masz cudniastą, zieloniutką, gęściutką... nie wykosisz dzisiaj to przeca nie ucieknie
gierczusia 16:10, 07 maj 2014

Juzia_G napisał(a)

Juzia .. Ty mi tu nie marudż , tylko pakuj bambetle i przyjeżdżaj kosić koleżance .. A potem resztę do spóły wykopiemy

To się tak fajnie gada , ale to jest 10 metrów i jeszcze demontaż starego kamiennego wygrodzenia i rwane darni ...
gierczusia 16:20, 07 maj 2014

anna_g napisał(a)

[zawsze można kogoś zagonić ......] ]Jaszczura

Jak tu gonić jaszczura do roboty .. Jeden kontuzjowany , bo bez ogona , druga podejrzanie okrągła ... Kobiet w ciąży męczyć nie wypada .. Trzeci sie gdzieś ślaja , a dzieci ( nawet jaszczurcze ) jakoś do roboty mi się nie nadają

I jak tu żyć ??... Kasting chyba na " kosiarkę " zrobię
anna_g 16:21, 07 maj 2014

gierczusia napisał(a)

Juzia .. Ty mi tu nie marudż , tylko pakuj bambetle i przyjeżdżaj kosić koleżance .. A potem resztę do spóły wykopiemy

To się tak fajnie gada , ale to jest 10 metrów i jeszcze demontaż starego kamiennego wygrodzenia i rwane darni ...

Ela - syna Ci podeślę, on się ostatnio wprawiał w zrywaniu darni - "blazy" sobie narobił na łapkach ale przy trzecim rządku stwierdził, że coraz lepiej mu to idzie i nie jest tak źle
anna_g 16:22, 07 maj 2014

gierczusia napisał(a)

Jak tu gonić jaszczura do roboty .. Jeden kontuzjowany , bo bez ogona , druga podejrzanie okrągła ... Kobiet w ciąży męczyć nie wypada .. Trzeci sie gdzieś ślaja , a dzieci ( nawet jaszczurcze ) jakoś do roboty mi się nie nadają

I jak tu żyć ??... Kasting chyba na " kosiarkę " zrobię

No fiesz - tyle jaszczurów i żadnego pożytku W ciąży to nie, nie można - bhp zabrania... Ew. możesz tą trafkę nożyczkami śmignąć