Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 20:56, 07 maj 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
A to już do końca zrobiłaś,no szybko ci poszło...a co się z hortensją stało nie pasuje do tej rabaty?

Nooo cos Ty Bogusiu .... Całeeee ??????... Ne dało rady , dziś padało... I tata przyjechał...

To jest 10 metrasów.. Jeszcze część klocków nie pomalowana....

Jedziesz do Pisarzowic ????

A hortensja.. Kupiłam ją w ubiegłym sezonie ...zabiedzoną .. Pamiętasz ??.. Kwitła zabójczo przez całe lato ... teraz ja obcięłam za radą Bociusia i jest śliczna kulką ... Ale rośnie w donicy i dziewczyny mówią , że przy srogiej zimie szlag ją trafi , a tego bym nie chciała... Dlatego chciałam ją upchnąc gdzieś
boguslawa_ma... 20:59, 07 maj 2014

No jeszcze nie wiem ,a ty z kim jedziesz?
gierczusia 21:01, 07 maj 2014

baraga1904 napisał(a)
...a ja czytam i czytam co tam u Ciebie i...nawet nie zuwazyłam że jestem w drugiej części już...buuu...rany....to forum mnie już pokonałao... albo najwyzszy czas iśc do fryzjera uzupełnic inteligencję...

Agusiu .. Twojej inteligencji naprawdę nic nie brakuje ...

I tylko Ty jesteś pokonana , uwierz ... Ja czasem. , jak juz mam chwilę zwątpienia to uciekam na małe wagary i liczę , że Dziewczyny i Chłopaki mi to wybaczą

A na początku tej 2 części takie pikne barany som

Buziaki
gierczusia 21:03, 07 maj 2014

No jeszcze nie wiem ,a ty z kim jedziesz?

Ja też nie wiem do końca.. Mojego eMusia nie będzie na bank... Zawsze ostatnio jeżdziłam z Beatką , ale jeszcze z Nią na ten temat ne gadałam....
baraga1904 21:06, 07 maj 2014

gierczusia napisał(a)

Agusiu .. Twojej inteligencji naprawdę nic nie brakuje ...

I tylko Ty jesteś pokonana , uwierz ... Ja czasem. , jak juz mam chwilę zwątpienia to uciekam na małe wagary i liczę , że Dziewczyny i Chłopaki mi to wybaczą

A na początku tej 2 części takie pikne barany som

Buziaki

...no tak...ten jeden to z pewnością ja....baran do sześcianu i z nazwiska i z zodiaku i z całej reszty....
boguslawa_ma... 21:07, 07 maj 2014

A gdzie mieszka Beata?
Byłam w ubiegłym roku i teraz mi się nie chce,a i gości mam mieć 17 do niedzieli mają się określic czy będą ,dlatego tak czekam.
gierczusia 21:21, 07 maj 2014

baraga1904 napisał(a)

...no tak...ten jeden to z pewnością ja....baran do sześcianu i z nazwiska i z zodiaku i z całej reszty....

... Eee tam ... Już to widzę ...... Widziałaś kiedy barana gadającego po angielsku ????.....

Ale ,że z nazwiska to nie wiedziałam ..

z tym ,że gdyby te nazwiska były na rzeczy, to ja bym musiała mieć wąsa jak chłop ... A w sumie ni mam .. Noo może maciupkiego
Magda70 21:22, 07 maj 2014

baraga1904 napisał(a)

Aga....ha ha ha...rechoczę do monitora...Baranku
gierczusia 21:25, 07 maj 2014

A gdzie mieszka Beata?
Byłam w ubiegłym roku i teraz mi się nie chce,a i gości mam mieć 17 do niedzieli mają się określic czy będą ,dlatego tak czekam.

Beatka.. Mieszka niedaleko ... W K...

mój Chłop bedzie na wyjeżdzie , wiec musiałabym jechać sama..też na 100% nie jestem jeszcze pewna...

Ale przyjeżdża tyle fajnych ludzi z Krakowa , że w sumie mnie bardzo kusi
aga_szsz 21:25, 07 maj 2014

Spuść Gierczusie z oczu, to zaraz nawiwija...
Nowy wątek...przejrzany od A do Z...ale do starego już nie wracam
nowe rabatki z pseudo podkładami...wyszły super!
Lustro mnie rozwaliło totalnie Czy ono jest klejone na tą płytę, czy tylko obramowane?

A i jeszcze "przed" z owcami zajefajne!