Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Juzia 16:29, 07 maj 2014

Boś się wzięła tak szybko do tych pseudo podkładów...
Bea 18:04, 07 maj 2014

gierczusia napisał(a)

Droga przez las ma ksywkę " alkoholstrase "

Kiedyś nazywała się "złodziejówa" bo alkohol był wtedy na kartki.
Urszulla 18:40, 07 maj 2014

Co z tą hortką Elu?
bo nie wiem ile masz miejsca i gdzie
Może przy tarasie , albo gdzieś żebyś ją z okna widziała, albo przy wejściu...nie znam Twojego ogrodu w makroskali..za doradę na środku trawnika to mnie by Twój eM-uś pobił
Enya73 19:24, 07 maj 2014

gierczusia napisał(a)

Juzia .. Ty mi tu nie marudż , tylko pakuj bambetle i przyjeżdżaj kosić koleżance .. A potem resztę do spóły wykopiemy

To się tak fajnie gada , ale to jest 10 metrów i jeszcze demontaż starego kamiennego wygrodzenia i rwane darni ...

Ela, 2 wielkich chłopów masz w domu, a Ty sama tyrasz w ogrodzie? Buuuu...U nas trawnik kosi Piotrek i ma 300 m 2 do skoszenia. Całkiem nieźle mu już idzie Rośnie mi ogrodnik Za parę lat będzie w sam raz
gierczusia 20:35, 07 maj 2014

Juzia_G napisał(a)
Boś się wzięła tak szybko do tych pseudo podkładów...

Bo ja zażarte babsko jezdem
gierczusia 20:36, 07 maj 2014

Bea napisał(a)

Kiedyś nazywała się "złodziejówa" bo alkohol był wtedy na kartki.

Haha ... Nie wiedziałam .... .. Co też ludziska jeszcze wymyślą...
gierczusia 20:41, 07 maj 2014

Urszulla napisał(a)
Co z tą hortką Elu?
bo nie wiem ile masz miejsca i gdzie
Może przy tarasie , albo gdzieś żebyś ją z okna widziała, albo przy wejściu...nie znam Twojego ogrodu w makroskali..za doradę na środku trawnika to mnie by Twój eM-uś pobił

Ulka ... Ja mam już tak dość ,że zrobię ta rabatę do końca ( w sensie wymodeluję ) i nasadzenia zostawię sobie na potem... Na po Londynie ...

Noo i tak se myślę nad tym spotkaniem u mnie.. Pochwalić to się nie ma za bardzo czym , ale może nie tylko o to chodzi.... Przecież spotykamy się dla przyjemnosci spotykania

Mogę Ci zrobić jutro zdjęcie od góry to sobie zobaczysz co i jak ....ale jest i rozkopane i niewykoszone....echhhh
gierczusia 20:43, 07 maj 2014

Enya73 napisał(a)

Ela, 2 wielkich chłopów masz w domu, a Ty sama tyrasz w ogrodzie? Buuuu...U nas trawnik kosi Piotrek i ma 300 m 2 do skoszenia. Całkiem nieźle mu już idzie Rośnie mi ogrodnik Za parę lat będzie w sam raz

Anitko .. U mnie kosimy wszyscy .. Kto ma czas i ochotę .. Przy takim kawałeczki trawnika to akurat żaden wysiłek ... Ale po tym roboczym tygodniu już patrzeć na roboty ogrodowe nie mogłam

A tych 300 metrasów to zazdraszczam ... Daj no trochę
boguslawa_ma... 20:45, 07 maj 2014

A to już do końca zrobiłaś,no szybko ci poszło...a co się z hortensją stało nie pasuje do tej rabaty?
baraga1904 20:45, 07 maj 2014

...a ja czytam i czytam co tam u Ciebie i...nawet nie zuwazyłam że jestem w drugiej części już...buuu...rany....to forum mnie już pokonałao... albo najwyzszy czas iśc do fryzjera uzupełnic inteligencję...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies