Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 13:21, 03 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Gierczuś a gdzie będzie buksik bo nie doczytałam

Buksior bedzie na froncie zaraz wrzucę fotki

Julka AD napisała
Pewno jeszcze nie dotarł...czasu nie było....ale podobno wytrzymałe są

Ja tam jego wytrzymałości za bardzo testować nie kcialam .. Biorac pod uwagę jaką drogę przebył i ile Osób musiało się zaangażować ,żeby on do mnie dotarł i jaka jest jego rynkowa cena , to postanowiłam mimo tych śpików po pas i tak go zakopać .. Litości nie było

Ps. Śpiki czyli katar jakby cooo
gierczusia 13:24, 03 paź 2014

ewakatowice napisał(a)
ELL, przeczytałam Twoich podróżnikach buksach. Ale się uśmiałam 
No… teraz zdjęcia tych obieżyświatów poka

Zaraz wrzucę te fotki .. Rabata jest jeszcze niedopracowana , ale już wugląda lepiej niż było ..
Ps. Ja co przechodzę koło tego buksa to sie śmieję , jak głupi do sera .. Tylko się zastanawiam , co też sąsiedzi sobie myślą ??
gierczusia 13:26, 03 paź 2014

lojalna_ napisał(a)
No powiem, ze z tym buksikiem to az takie wzuszajace milutko fest

A co Ciebie wszystko w porzadku? Taka jakas mi cichutka jestes

Naprawdę wzruszające .. To jest po postu całe Ogrodowisko , sraczyk cudni ludzie , którzy je tworzą .. Ludzie, czyli Wy
..a ja chora i problemów masa , kurować się muszę bo za tydzień wyjazd i na chodzie muszę być.. A jo mom zgon

Buziole Jolka dzięki za troskę
gierczusia 13:29, 03 paź 2014

Kindzia napisał(a)
Elcia pociągająca jest...nawet myślałam, że z tym buksikiem poczeka...aż zdrowotności nabędzie...

Elu za herbatkę i ciacho chałwowe dziękuję Zawsze jest mi miło z Tobą się spotkać Ale jaszczurów mi nie pokazałaś!!! Niedobra...

Za duże ryzyko Kasiu ,że mi buksiora ślag trafi .. Nie chciałam ...

A za herbatkę to ni ma co dziękować .. Zawsze zapraszam .. Jaszczurkom wybaczyć musisz bo jeszcze bartków z cicikiem na nowy sezon nie dostały a zimno już jest

Ps..tak na serio , to rzeczywiście jest już chłodnik wyvchodzą tylko wtedy gdy słońce bardzo swieci i jest ciepło .. A poza tym , nawet nosa na świat nie wyściubią , a moje opuchlaki grają mi na nosie
gierczusia 13:32, 03 paź 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Ela czytam ,że buksika dostałaś w prezencie
A ja odpuściłam ,wsadziłam co innego

Bogusiu .. Przepraszam..wiem ,że też szukałaś buksa , ale niestety nie było opcji upychania większej ilości sztuk auta były tak napakowane .. Przykro mi bardzo..

Ale cieszę się jeśli już wkopalaś co innego i jesteś zadowolona

Ściskam mocno
gierczusia 13:33, 03 paź 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Zobaczyłam kto z kim dzięki komu na salunach ogrodowych bawił.

I zaśśś ffszytsko siem wydało
gierczusia 13:35, 03 paź 2014

Bea napisał(a)
Ela, Ty się kuruj bo jak my damy radę.

Pozdrawiam

Czy S. ma już plan?

Staram się Beatko , ojj staram .. Ale mi idzie taaak ,ze nie pytaj

S nie ma planu , ale coś tam się wymyśli .. Bardzo kcemy katakumby a Wy macie jakieś koncepcje ??

Buziole
gierczusia 13:39, 03 paź 2014

JulkAd napisał(a)
Ja szybko ślad zostawiam i mocno uściskuję z buziolamiSmarkate lata?..kuruj się Kochana
Noo smarkate i to fest ... I nie ma się jak położyć do łóżka ..echhhhh

Asia KZ napisała
zdrówka życzę i pozdrowionka z uściskami pozostawiam
Dzięki Asiu .. Jakoś nie umie się tego paskudztwa pozbyć ...buziole
gierczusia 13:41, 03 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)
Nie smarkata a pociągająca kobita z ciebie. Mama zaległości... chyba zimą. Ale wiesz że cie bardzo lubie.. i co mam banana na ryjoku..to od razu o Tobie myślę

Aniu .. Ja Cię i tak,podziwiam, wiesz ??.. Jak Ty z tym wszytskim nadążasz ??? To jest po prostu mistrzostwo świata .. A jeszcze nie raz sobie odbijemy , tak se myślę

Buziole
gierczusia 13:42, 03 paź 2014

ela_z napisał(a)
Odwiedzilam immieniczke Fajny ten Twoj maluszek

Cześć Elusia .. Witaj.. Rozgość się .. Kawusia albo herbatka ??

Ps.to naprawdę maluszek .. Trudno coś spektakularnego wyczarować , kiedy się chce ogród lekko wiejski
Pozdrawiam i zapraszam