Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

malgorzata_s... 22:48, 04 paź 2014

Dziewczynki kochane my już dawno nie służba tylko ochrona zdrowia
A piguły chociaż lubicie, czy też nie?? Bo nie wiem czy się przyznawać?
gierczusia 08:43, 06 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dziewczynki kochane my już dawno nie służba tylko ochrona zdrowia
A piguły chociaż lubicie, czy też nie?? Bo nie wiem czy się przyznawać?

Gosieńko .. Piguły fffprost uwielbiamy .. A szczególnie ryszawe, zawsze uśmiechnięte i pasjami siedzące w rowie te są nasze najulubieńsze

Tak wiec nie musisz się czaić

Ściskam
gierczusia 08:46, 06 paź 2014

JulkAd napisał(a)
Doczytuję, że przejścia z lekarzami były..i to mało sympatyczne?....oj końskiego zdrowia trzeba, zeby chorować...i tylko szkoda, że Babcia się nacierpiała, mając nadzieję na lepciejszy wzrok, a tu.....no żal...i jak siem tu nie wkurzać na służbę zdrowia?

Buksa widziałąm...ja swoim wąsy obcięłam (chciałam słowo wąsy zastąpić innnym, ale nie znalazłam)

Buziolki zostawiami czekam na identyfikację trawy, bo mnie siem kolor podoba

Rzeczywiście z tą babcią o wszytsko niepotrzebne było .. To juz jest jest naprawdę staruszka..echhhh

Wąsy obcięłaś ??.. Noo fieszzz ??..

Ja nie wiedzieć czemu zostawiłam swoje wąsy w spokoju .. To znaczy siem..wąsy mojego buksa .. Pewnie dlatego ,źe jak juz go wkopałam , to padłam na ryjoka i miałam total zgon

Co z trawą dalej nie wiem , ale Ty sie nie martw .. Obijętnie jak sie toto nazywa to na wiosnę mogę chlastnąć i Ci polowe wysłać

Ściskam moooocno
gierczusia 08:48, 06 paź 2014

AlKa napisał(a)
Gierczuś przykra sprawa z babcią.
Pozdrawiam słonecznie

Dzięki Kofana ... U nas też słoneczko choć zimno..rano słyszałam taki kawał w radiu : jak wstaliście rankiem i jest wam biało , to albo widzicie mgłę albo macie prześcieradło na głowie ... Śmialam się jak głupia
gierczusia 08:50, 06 paź 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Po ostatniej wizycie w szpitalu jestem również anty nastawiona na naszą służbę zdrowia :/ 5 miesięcy czekałam aby dziecko miało kontrolę słuchu a tu p. Laryngolog z wielkim fochem wykonała badanie i jeszcze mi dziecko wystraszyła :/

Nooo , z tymi terminami to też są jaja

No i jak tam Miesio po spotkaniu z laryngologiem ?? Płakał Biedulek ??
Kondzio 08:55, 06 paź 2014

czekam na fotki ogrodu bo już dawno nie widziałem ogrodu hi hi hi
gierczusia 08:57, 06 paź 2014

Juzia_G napisał(a)
Hejo!
Poczytałam o babci... przykra sprawa Jak ja nie znoszę lekarzy! Pewnie są wyjątki...ale ja jeszcze w swoim życiu na dobrego specjalistę nie trafiłam. Guzik wiedzą, a kasę trzepią. Pewnie ściągali na studiach i dlatego takie tępaki

I pociągająca jesteś na dodatek! Tzn...Ty zawsze jesteś pociągająca...ale teraz to bardziej nosem Mi na katar nic nie pomaga...oprócz przeczekania tygodnia lub 7 dni

Buks do wiosny wytrzyma z irokezem....tylko czy Ty wytrzymasz?

Juziam!

Masz rację Juziu ... Cieżko trafić na lekarska perełkę ..ale mnie sie ostatnio udało i to dwukrotnie

Gdyby ten katar trwał 7 dni , to ja bym to strzymała bez problemu , ale u mnie to juz drugi tydzień i poprawa jest znikoma.. Na dodatek moj nos zaczyna wyglądać jak nos zająca poziomki

Od buksa staram się trzymać w rozsądnej odległości a jak myję naczynia to prawie z zamkniętymi oczyma , no mam go prawie przed oknem .. Mam nadzieję ,ze wytrzymam

Za Juzianko dziękuję i elusiam w rewanżu
gierczusia 08:59, 06 paź 2014

BusyBee napisał(a)
Ele ja się nie znam, ale może to turzyca gold fountains...wygugluj...wydaje się podobna....

Jak i Ty się nie znasz , to jest nas juz dwie i możemy założyć klub

A tak na serio ...no rzeczywiście podobna.. Może to gold fountains
Dzięki

Ps. W sumie to dla mnie akurat nie ma większego znaczenia grunt ,źe rośnie i kłopotu nie sprawia

Buziole Pszczółko
gierczusia 09:01, 06 paź 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Ela luknji do mnie zobacz co wykopałam

Zaraz lecem .. Wprawdzie z opóżnieniem , ale mam nadzieję ,że znajdę
gierczusia 09:09, 06 paź 2014

W sobotę byłam z dzieciakami w górach odrabialiśmy najbliższy poniedziałek przed dniem edukacji
W górach ziiiimno jak byk , nawet dwa polary mnie nie uchroniły przed szczękaniem zębolami , a nic mega rozgrzewającego z wkładką sobie wziąć nie mogłam no bo w pracy przeca byłam..noo i się tak trząsłam jak galareta ...ale widoki były piękne .. Rośliny nadal kwitną ..z jednej strony te opadająca żółte liście a drugiej piękne kwiaty..przedziwne