Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

GabiK 15:37, 03 paź 2014

Elcia, bo ja taka z doskoku jestem. Za dużo gadacie i nie wiem gdzie być i się nie zdążę włączyć.
Pokaż z bliska tę trawę. Zbliżenie na piórka poproszę.
gierczusia 16:12, 03 paź 2014

Gabi .. Proszę , według życzenia .. Ależ jestem ciekawa

boguslawa_ma... 17:08, 03 paź 2014

gierczusia napisał(a)
Gabi .. Proszę , według życzenia .. Ależ jestem ciekawa

Piękna ta trawka u ciebie,rosła tam jak ja byłam,bo nie widziałam....
a buksiora zazdroszczę,też bym takiego chciała, ale mam mniejszego i mam kulkę zniego zrobić na wiosnę,jak mi się uda
gierczusia 17:22, 03 paź 2014

boguslawa_madejska napisał(a)

Piękna ta trawka u ciebie,rosła tam jak ja byłam,bo nie widziałam....
a buksiora zazdroszczę,też bym takiego chciała, ale mam mniejszego i mam kulkę zniego zrobić na wiosnę,jak mi się uda

Bogusiu trawka rośnie już dłuuugo ,ale przed domem .. Więc może dlatego jej nie dojrzałaś . Bo jak człek wchodzi to juz chce wejść do środka a jak wychodzi , to do autka leci żeby do domku wracać ale myślę ,że zobaczysz ja jeszcze nie raz

A buks urośnie ,zobaczysz .. A nad zrobieniem kulki to sie razem będziemy doktoryzować na wiosnę , oki ??

Buziole
boguslawa_ma... 20:39, 03 paź 2014

Ela luknji do mnie zobacz co wykopałam
BusyBee 20:50, 03 paź 2014

Ele ja się nie znam, ale może to turzyca gold fountains...wygugluj...wydaje się podobna....
Juzia 20:54, 03 paź 2014

Hejo!
Poczytałam o babci... przykra sprawa Jak ja nie znoszę lekarzy! Pewnie są wyjątki...ale ja jeszcze w swoim życiu na dobrego specjalistę nie trafiłam. Guzik wiedzą, a kasę trzepią. Pewnie ściągali na studiach i dlatego takie tępaki

I pociągająca jesteś na dodatek! Tzn...Ty zawsze jesteś pociągająca...ale teraz to bardziej nosem Mi na katar nic nie pomaga...oprócz przeczekania tygodnia lub 7 dni

Buks do wiosny wytrzyma z irokezem....tylko czy Ty wytrzymasz?

Juziam!
GosiaJoanna 22:43, 03 paź 2014

Po ostatniej wizycie w szpitalu jestem również anty nastawiona na naszą służbę zdrowia :/ 5 miesięcy czekałam aby dziecko miało kontrolę słuchu a tu p. Laryngolog z wielkim fochem wykonała badanie i jeszcze mi dziecko wystraszyła :/
AlKa 11:52, 04 paź 2014

Gierczuś przykra sprawa z babcią.
Pozdrawiam słonecznie
JulkAd 16:22, 04 paź 2014

Doczytuję, że przejścia z lekarzami były..i to mało sympatyczne?....oj końskiego zdrowia trzeba, zeby chorować...i tylko szkoda, że Babcia się nacierpiała, mając nadzieję na lepciejszy wzrok, a tu.....no żal...i jak siem tu nie wkurzać na służbę zdrowia?

Buksa widziałąm...ja swoim wąsy obcięłam (chciałam słowo wąsy zastąpić innnym, ale nie znalazłam)

Buziolki zostawiami czekam na identyfikację trawy, bo mnie siem kolor podoba