Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Mala_Mi 00:09, 02 paź 2014

Nie smarkata a pociągająca kobita z ciebie. Mama zaległości... chyba zimą. Ale wiesz że cie bardzo lubie.. i co mam banana na ryjoku..to od razu o Tobie myślę
ela_z 06:56, 02 paź 2014

Odwiedzilam immieniczke Fajny ten Twoj maluszek
Agania 12:22, 02 paź 2014

Poczytałam wstecz, bo mam niedoczas, ciągle wracam myślami do Wojasławic i od wątku do wątku do Ciebie trafiłam......z pytaniem co z tym buksem i już wszystko fieeem.......z tych wrażeń, aż żeś poległa

Jak się czuje właścicielka buksa Poznań-Wrocek....wracaj do zdrowia, bo jeszcze kuzynkę "trupowi" czas wysłać i nowy plan sprawczy obmyśleć

Buziak
gierczusia 12:50, 03 paź 2014

Witajcie .. Kochani jesteście ,że zaglądacie nawet kiedy mnie ni ma jestem rzeczywiście tak jak napisała Kindzia mega zasmarkana , ale to jedna z wielu kwestii ,która mam na głowie

Jakiś czas temu operowano mojej babci zaćmę , Kobita ma 85 lat , schorowana..miała z funduszu termin na przyszły rok , ale dziadek się zawziął , oszczędzał i wpadł na pomysł zrobienia operacji prywatnie..tak też sie stało ...jakiez było nasze zdziwienie kiedy okazało sie ,źe po zabiegu na kontroli babcia dalej ńie widzi .. A 5 tysiaków poszło się rypać ... Zaczeła się wiec cała akcja , dzieki której ustaliliśmy ,źe babcia ma jakieś zmiany zwyrodnieniowe w oku i cała operacja była o o kant dooopy rozczaść bo przez te zmiany widziała i tak nie bedzie.. Cała sprawa była mega nieprzyjemna ,a ja mam straszny absmak po tym wszystkim .. Część kwoty udało nam sie odzyskać , ale ile nerwów nas to kosztowało , to szkoda gadać

Noo i tak to u mnie ..non stop cuś
gierczusia 12:51, 03 paź 2014

Bogdzia napisał(a)
U Ani rozplenica sie sama wysiewa i rośnie. Taka siewkę nawet od niej dostałam.Macham Gierczusiu.

Ooo ja Cię .. Naprawdę ??.. To super .. W takim razie czekam niecierpliwie na moje malutkie rozpleniczki

I buziole ślę
gierczusia 12:53, 03 paź 2014

baraga1904 napisał(a)
Rozplenica się rozsiewa? O matulu...jak się moje trzy olbrzymy zawezma to mi istny trawiasty busz zrobią...
..Buziaki Elus...

Agusia .. Firmę otworzysz i będziesz na Alle sprzedawać .. W sam raz na nowe chciejstwa się ukula

Buziole
gierczusia 12:59, 03 paź 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Dokladnie, szczególnie ze juz raz sie z tym sąsiadem prawie poklocilam :/

To jest straszne ,że czasem nie da się ludziom wytłumaczyć .. Uprą się jak ,jak nie wiem co i nie patrzą ,że innych trują .. Buziole Gosieńko

Aga Sz Sz napisała
no i gdzie ten żywopłot ?????

Aga..... Jego aźe wstyd pokazać .. Seriooooo ..ale jak bardzo chcesz , to nie ma sprawy
gierczusia 13:05, 03 paź 2014

Loosiuu napisał(a)
Widzę, że tu też choroby panują...
Ja mam tą zwykłą zieloną rozplenicę japońską i ona się rozsiewa jak szalona. Co roku w okolicy czerwca rośnie pełno malutkich siewek. W trzecim roku zakwitają. Może z rubrum też tak jest? W naturalnym środowisku pewnie jest traktowana jak chwast a my się zachwycamy hihihi

PS. czytam cały czas, tylko nie odpowiadam, bo czas...
Piszesz ,że w czerwcu ....?? Oki , dzięki..będę wyglądać maluchów z niecierpliwością ... Ale jak jest z rubrum to już niestety nie sprawdzę , ponieważ skutecznie odejszła do krainy wiecznych łowówi to dawno , wiec ratować czy tam reanimować to raczej nie ma co

Ps..ja wiem Filip jak to jest z tym czasem .. Niestety..ale spoko, kiedyś tam nadrobimy

Aga Sz Sz napisała
. Rozlenica się rozsiewa????!!!
a ja zastanawiałam się czy dzielić teraz swoje na mniejsze, ale to chyba nie ten czas...poczekam do wiosny

Myślę Aguś ,że Filipatrza posłuchać i se łapki powiązać albo zając czy inkszym .. No możemy narobić większej szkody niż pożytku ,a mnie świeżbią też

Buziole

gierczusia 13:10, 03 paź 2014

Madzenka napisał(a)
Giardinę mają rosomanes z innego F

Madzen jak zwykle ogarnia wszytsko i każdemu pomoże ... Madzen .. Ja Ciem podziwiam , jak Ty to robisz ??

BusyBee napisał(a)
Dzięki Madżenko ale ja z Dzikiego Wschodu- tu inne prawa działają... ciekawe czy tu też da radę....

Prawa jak prawa.. Ale te temperatura

gierczusia 13:16, 03 paź 2014

JulkAd napisał(a)

No Elu..o rozpuszczaniu zapomniałam fakt...ale Bandita, Banditom zostaje
...ale ze stipą to ja też nie wiem jak się rozsiewa i kiedy?....a u mnie jedna maleńka rośnie....być może sama da radę, a jak jej pomóc?...hm...

To, żeby buziol po mojemu był, to tym razem przewrotnie całusy zostawiam
...cmok, cmok

Achhhh Przeffrottna .. Kissingować mnie kcesz ??.. Noo ja nie fiem , czy pozwolenia udzielić ??.. Takie całowanie bessss papierka ??

Ze stipa to i ja wiem niewiele .. Beatka jk była u mnie to pozciągala takie ciciki co to na końcu żdżbełek rosną i wsadziła do donicy .. Czy zadziała ?? Tego nie wiem ..dam znać na wiosnę

Bandita ściska moooocno .. Choć mu to nie przystoi .. Co to za bandita , co zamiast siem za robotę bractwo siem ściska z babkami ??