Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 13:46, 03 paź 2014

Agania napisał(a)
Poczytałam wstecz, bo mam niedoczas, ciągle wracam myślami do Wojasławic i od wątku do wątku do Ciebie trafiłam......z pytaniem co z tym buksem i już wszystko fieeem.......z tych wrażeń, aż żeś poległa

Jak się czuje właścicielka buksa Poznań-Wrocek....wracaj do zdrowia, bo jeszcze kuzynkę "trupowi" czas wysłać i nowy plan sprawczy obmyśleć

Buziak

Ojj Aganiu .. Znam niedoczas ,i to ostanio coraz częściej ..buks naprawdę zarąbisty, poległym prawie na ament .. bo pozbierać się nie umię

Ale radocha z buksa przeogromna .. I sprawę z Kuzynką załatwię jak trzeba , Gośka wie ,że ja mam tempo starej omki dwa dni przed śmiercią , ale suma Summarum wszystko w końcu wyekspediuję

Buziole
gierczusia 13:53, 03 paź 2014

I tu moj buksior .. Wprawdzie rabatajest jeszcze troszku rozpirzona i już serio sił mi brak ,ale to już w większości takie kosmetyczne sprawy .. Szkoda ,że nie mogę go przyciąć ,bo by mu się przydało , ale wszyscy mówią ,że jednak lepiej se darować .. I choć mnie łapki swędzą , to nawet go nie tknęłam

I z drugiej strony

Agania 14:19, 03 paź 2014

Buksior luksior......a ta żółta piękna trawka, czy to Elata..........siem mi spodobała skubana jedna
baraga1904 14:39, 03 paź 2014

...pozdrawiam zasmarkaną... na te sprawy najlepsze są wysoko procentowe leki o tej porze roku jak znalazł nalewki i inne takie... .
...od bukszpana na trzy metry przechodź...teraz nie pora na cięcie...
buziole
gierczusia 14:48, 03 paź 2014

Agania napisał(a)
Buksior luksior......a ta żółta piękna trawka, czy to Elata..........siem mi spodobała skubana jedna

Nooooo..... buksior wymiata

Trawka to carex evergold .. Przynajmniej z taka metką ją zakupiłam .. Bezproblemowa
gierczusia 14:50, 03 paź 2014

baraga1904 napisał(a)
...pozdrawiam zasmarkaną... na te sprawy najlepsze są wysoko procentowe leki o tej porze roku jak znalazł nalewki i inne takie... .
...od bukszpana na trzy metry przechodź...teraz nie pora na cięcie...
buziole

Nooo ladddnie .. Ciało pedagogiczne namawia inksze ciał pedagogiczne na gorzałkę ??

Rozpatrzę , rozpatrzę wszak to smaczna alternatywao tego co zażywam teraz

Buziole .. Nie tknęłam buksa ani małym paluszkiem .. Jak bum cyk cyk
GabiK 14:52, 03 paź 2014

Elu, na evergolda to ona ma jak dla mnie za delikatne, za cieniutkie źdźbła. Moje mniej rozrośnięte, a liście potężniejsze mają.

Zdrówka życzę i pięknego weekendu.
AsiaK_Z 14:53, 03 paź 2014

gierczusia napisał(a)

Nooo ladddnie .. Ciało pedagogiczne namawia inksze ciał pedagogiczne na gorzałkę ??

Rozpatrzę , rozpatrzę wszak to smaczna alternatywao tego co zażywam teraz

Buziole .. Nie tknęłam buksa ani małym paluszkiem .. Jak bum cyk cyk

Ach, te dzisiejsze Ciała Pedagogiczne

Pozdrawiam - ciało uczące się
gierczusia 15:11, 03 paź 2014

GabiK napisał(a)
Elu, na evergolda to ona ma jak dla mnie za delikatne, za cieniutkie źdźbła. Moje mniej rozrośnięte, a liście potężniejsze mają.

Zdrówka życzę i pięknego weekendu.

Gabiś .. Dawno Cię nie było...miło ,że wpadłaś

Mówisz ,że to nie evergold ???... Noo to teraz zbaraniałam .. Czyli co ?? Carex jenneke, albo carex gold strke ???

Rośnie toto jak gooopie , bez żadnych problemów
gierczusia 15:13, 03 paź 2014

AsiaK_Z napisał(a)

Ach, te dzisiejsze Ciała Pedagogiczne

Pozdrawiam - ciało uczące się

Noo widziszzzzz .. Rozpustne ciała pedagogiczne ukrywają się na ogrodowisku

Pozdrawiamy Ciało Uczące się