Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

ewakatowice 21:03, 10 maj 2014

cudoooo
Ell, mój Persil wiesz, który... zakwitł
Niesamowitą radość mi sprawił

bociek 21:08, 10 maj 2014

Juzia 21:08, 10 maj 2014

Eluś trawa skoszona???
ewakatowice 21:14, 10 maj 2014

i drugi
Juzia 21:49, 10 maj 2014

Eluś i jeszcze buziaka masz ode mnie...za ten kisiel
gierczusia 22:32, 10 maj 2014

Matuuuluuuu ... Toż tu siem trup gęsto ściele a mnie nie ma ???....

Noo wiecie coooooo..... wprawdzie była kiedyś dyskusja jak tu pozbyć siem zwłok nielubianego sąsiada / nauczyciela / szefa.. Niewłaściwe skreślić ...ale żeby aż tak. ?...

Niepotrzebnie włożyłam kij w mrowisko z tymi podkładami.. Prawda jest taka ,że one od dawna mi sie podobały i w sumie zdania nie zmieniłam..ale po wycieczce wąchaniowej do Kapiasow juz wiem ,że podkłady mogą wydzielać zapach albo i nie...( sprawdzone organoleptycznie ) moje niestety wydzielały i stąd zdecydowałam sie je oddać.. Musze też dodać ,że moje " klocki " choć bezzapachowe , wizualnie się do podkładów nie umywają .. Ale to juz koniec dyskusji na ten tamat..wiele osób ma podkłady w ogrodach , nawet Kapias.. Ja sie nie zdecydowałam i mam atrapy i finito

Ściskam Was , ależ Wy charakterne Kobitki jesteście ..dobrze ,że Juźka taka opanowana

Buziaki

Ps.. Może następnym razem zapasy w kisielu ??
aga_szsz 22:36, 10 maj 2014

Ups, ale trafiłam...

Macham
ewakatowice 22:40, 10 maj 2014

gierczusia napisał(a)
Matuuuluuuu ... Toż tu siem trup gęsto ściele a mnie nie ma ???....

Noo wiecie coooooo..... wprawdzie była kiedyś dyskusja jak tu pozbyć siem zwłok nielubianego sąsiada / nauczyciela / szefa.. Niewłaściwe skreślić ...ale żeby aż tak. ?...

Niepotrzebnie włożyłam kij w mrowisko z tymi podkładami.. Prawda jest taka ,że one od dawna mi sie podobały i w sumie zdania nie zmieniłam..ale po wycieczce wąchaniowej do Kapiasow juz wiem ,że podkłady mogą wydzielać zapach albo i nie...( sprawdzone organoleptycznie ) moje niestety wydzielały i stąd zdecydowałam sie je oddać.. Musze też dodać ,że moje " klocki " choć bezzapachowe , wizualnie się do podkładów nie umywają .. Ale to juz koniec dyskusji na ten tamat..wiele osób ma podkłady w ogrodach , nawet Kapias.. Ja sie nie zdecydowałam i mam atrapy i finito

Ściskam Was , ależ Wy charakterne Kobitki jesteście ..dobrze ,że Juźka taka opanowana

Buziaki

Ps.. Może następnym razem zapasy w kisielu ??

Cale szczęście, ze dobry mediator z Ell
Kisiel?... Ja wiem,może w torfie jak takie ogrodniczki z pazurem
Juzia 22:41, 10 maj 2014

NO i git
gierczusia 22:43, 10 maj 2014

......