Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

nicol21 22:03, 15 kwi 2015

No i u Ciebie wiosna jest! Super!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Kacha123 21:57, 17 kwi 2015

Eluś, zaglądam i pozdrawiam
gierczusia 16:18, 19 kwi 2015

Nicol-Ewelinko ja nie wiem co to za wiosna ... zimno tak , że nawet psa wygonic szkoda .. czekam z utęsknieniem na tą wiosnę prawdziwa, gdy w ogrodzie będzie można popracować bez batek z cicikiem buziaczki

Kacha u mnie straszny młyn, stad mnie tak mało na ogrodo ale mam nadzieję, że wnet wszytko się szczęśliwie zakończy i będę miała trochę więcej czasu buziaki
ps.dzięki że zaglądasz
gierczusia 16:27, 19 kwi 2015

JulkAd napisał(a)
Widzę, że Cię wzięło na Tildowo...czyżbyś ogrodniczkowanie zarzuciła?....no chyba, że ta pogoda za oknem raczej do tworzenia Loli nastraja....u mnie zimy już nie ma, ale wiatr mało przyjemny za oknem dmucha....ponoć jakiś Stefan teraz wieje..uściski mocne....bardzo mocne

Ach Julciu naprawdę uwielbiam szyć te lalki i sprawia mi wielką radość jak ktoś jest obdarowany i potem taka lalka siedzi na przykład w kuchni oczywiście ogrodniczkowania nie porzuciłam , ale u nas podobnie jak u Ciebie aura wcale do prac ogrodowych nie nastraja (no chyba ze w kombinezonie narciarskim ) Stefana chyba nie znam , ale to może i dobrze mam nadzieję że i od Ciebie sobie poszedł również bardzo gorąco ściskam i buziaki zasyłam dla Was
boguslawa_ma... 16:30, 19 kwi 2015

Ela macham niedzielnieZimno...
Enya73 16:31, 19 kwi 2015

Buziaki Ela
gierczusia 16:32, 19 kwi 2015

Bea napisał(a)
50 wcieleń Loli.

W razie czego zapraszam na mój strych - coś dla kolejnych aniołków się znajdzie.

Ha ha mówisz ze to koleżanka greja ??

A strych to mnie kusi jak tam będziesz chciała się czegoś pozbyć to chętnie skorzystam cienkie materiały w drobne wzory każdej maści są u mnie teraz na wagę złota a jak się za kolejną lalkę zabieram to moi faceci panicznie obawiają się o swoje ciuchy
Pola 16:35, 19 kwi 2015

Ha,ha doczytałam że rodzinka w strachu o swoje szmatki....macham kochana wiosennie...troszkę u siebie popracowałam bo słoneczko cudna u nas
GosiaJoanna 17:28, 19 kwi 2015

Lola super ...brawo Elcia ❤
Bea 18:16, 19 kwi 2015

gierczusia napisał(a)

Ha ha mówisz ze to koleżanka greja ??

A strych to mnie kusi jak tam będziesz chciała się czegoś pozbyć to chętnie skorzystam cienkie materiały w drobne wzory każdej maści są u mnie teraz na wagę złota a jak się za kolejną lalkę zabieram to moi faceci panicznie obawiają się o swoje ciuchy

Nie znam faceta, ale Lola niczego sobie. Co do wersji to może go pobić.
Cienkiem by były, gorzej z wzorami, coś przygotuję.