Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Mala_Mi 15:51, 07 kwi 2015

W Mikro dzieje się Makro

Lale robisz obłędnie fajne Nie pytam co teraz zwędziłaś synusiowi.. może pisałaś, ale ja ostatnio to jestem wybitnie nie na bieżąco.
anna_g 17:58, 07 kwi 2015

gierczusia napisał(a)
A teraz krótki meldunek z mikro placu boju
Mozganajszybciej się budzi ze wszystkich traw kocham ją za te kolory:biały , zielony , różowy...

Runianka variegata u wielu osób bardzo kaprysi , u mnie przed domem zresztą też tu z tyłu chyba znalazła swoje miejsce na ziemi

Ciemiernik anemik dopiero teraz..

No a moja róża giardina ma już takie listeczkí

Ooooo... U Ciebie jakoś tak wiosennie, aż dziwnie
U nas dzisiaj już sloneczko prześwieca częsciej niż w poprzednie dnia ale za to w pracy (biurowej) miałam dzisiaj 12,5 stopnia... więc naprawdę coś wiosny nie czuję Trudno mi uwierzyć, że temperatura do końca tygodnia ma dochodzić do 20 stopni.... toż to szał będzie
Buziak
ps. Lola sypialniana też jest fajnista
Ewa777 18:44, 07 kwi 2015

Lola sypialniana śliczna, ale jakaś grzeczna
Enya73 19:12, 07 kwi 2015

Toż to już mała manufaktura Sztrykuj szare skarpety, zamawiam lolę na urodziny Buziaki
bartek_luberda 19:38, 07 kwi 2015

Lola jest cudowna
Kasya 21:32, 07 kwi 2015

ale trafilam..w koncu troche zdjęc
ta mozga calkiem interesujaca
jakos nie widzialam chyba w sprzedazy

a lala cudna, naprawde rewelacyjnie ci wychodzą
gierczusia 16:25, 08 kwi 2015

Mala_Mi napisał(a)
W Mikro dzieje się Makro

Lale robisz obłędnie fajne Nie pytam co teraz zwędziłaś synusiowi.. może pisałaś, ale ja ostatnio to jestem wybitnie nie na bieżąco.

Aniu gdzież tam moje makro do Twojego .... Echhhhh...
Wiem ,że nie dasz rady obskoczyć wszystkich wątków , więc się nie łudzę że moj dasz rady przeczytać...jest to dla mnie w pełni zrozumiałe i akceptowane myśle ,źe wiele z nas ma ten problem ,ze coraz wiecej fajnych wątków i fajnych ludzi , a czas jakoś z gumy być nie kce i się nie rozciąga
Wyobraż sobie ,że tym razem obyło się bez kradzieży przy produkcji Loli nooooo ..,,dziurawa koszula męża oddana dobrowolnie i z przyczyn obiektywnych i niezaszywalnych to chyba sie nie liczy ??
Buziole
gierczusia 16:31, 08 kwi 2015

anna_g napisał(a)

Ooooo... U Ciebie jakoś tak wiosennie, aż dziwnie
U nas dzisiaj już sloneczko prześwieca częsciej niż w poprzednie dnia ale za to w pracy (biurowej) miałam dzisiaj 12,5 stopnia... więc naprawdę coś wiosny nie czuję Trudno mi uwierzyć, że temperatura do końca tygodnia ma dochodzić do 20 stopni.... toż to szał będzie
Buziak
ps. Lola sypialniana też jest fajnista

Serio mówisz ??? Wiosennie ???... Ale to chyba jakaś zmyliła na tych fotkach , bo jak wychodzę do ogrodu to jakoś fffcale tej wiosenności nie czuję wręcz tręsę się jak galareta ale temperatury w pracy to już współczuję..u nas w czasie awarii ogrzewania było 18.. Te ustawowe , poniżej których trzeba już skrócić lekcje..i Ci powiem..wcale tak różowo nie było...a nauczycielowi to wypada poboegać po klasie i na przykład do zeszytów pozaglądać wtedy to chyba najwiecej w swojej karierze zeszytów na raz posprawdzałam a i tak połowa z nas była potem chora..tak wiec 12,5 stopnia..to ja nawet myśleć nie kcem oczywiście tak optymistyczna prognoza gdzieś mnie ominęła..ale trzymam kciuki u rąk i nóg coby to prawda była
Cieszę sie ,że i ta Lola Ci sie podoba .. To jest świetne uczucie , kiedy tworzysz cos z niczego i jeszcze się podoba
Buziole
gierczusia 16:34, 08 kwi 2015

Ewa777 napisał(a)
Lola sypialniana śliczna, ale jakaś grzeczna

Matulu .. To miała być ubrana w lateksowy kombinezon i z pejczem w dłoni ????? oojjjj Ewcia Greja siem naoglądałaś
A tak na poważnie to miał być prezent dla dojrzałej singielki , która ma sypialnię w stylu romantyczno- prowansalskim..więc wydawało mi się ,że bedzie git
gierczusia 16:37, 08 kwi 2015

Enya73 napisał(a)
Toż to już mała manufaktura Sztrykuj szare skarpety, zamawiam lolę na urodziny Buziaki

Okejjjjj rozumię że ma być na szaro- grafitowo..czyli do salonu tylko napisz , czy ma być siedząca czy wisząca...bo jak już jej szłapska zaszyję pod katem prostym , to sie do dyndania raczej nie nada