Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 18:24, 19 kwi 2015

Bea napisał(a)

Nie znam faceta, ale Lola niczego sobie. Co do wersji to może go pobić.
Cienkiem by były, gorzej z wzorami, coś przygotuję.

ja też Greja nie znam , a szkoda Cienkie to znaczy ... delikatne, raczej nie przezroczyste takie z męskich koszul są naprawdę idealne .... Jak ostatnio Sebie na łokciu strzeliła biała koszula , to sam mi ją przyniósł ..no i na skrzydła była jak znalazł
gierczusia 18:28, 19 kwi 2015

GosiaJoanna napisał(a)
Lola super ...brawo Elcia ❤

Nooooo taka pochwała od Gośki - Szyjącej to jest dopiero coś

Te fluidy to do mnie od Ciebie pewnie doleciały.. A tak na serio..od zawsze lubiłam cośtam majstrować, wiec szydełko , druty i maszyna to były moje stałe koleżanki
gierczusia 18:32, 19 kwi 2015

Enya73 napisał(a)
Buziaki Ela

Odbuziowywuję bardzo gorąco

Bogusia Madejska napisała
Macham niedzielnie zimno....

Brrrrrr, Bogusiu...u mnie też normalnie jak w psiarni...musialm solidnie się ubrać , jak chciałam iść dziś troszkę do ogrodu podziubać...echhhh..gdzież ta wiosna???
gierczusia 18:35, 19 kwi 2015

Kacha123 napisał(a)
Cześć Eluś! Ale u Cibie wiosna bujnęła. Mozga rzeczywiście pięknie startuje, muszę poszerzyć swoją wiedzę

Mozga pod względem startowania to jedna z najlepszych traw...do teraz wszytskie u mnie śpią..miskanty,red baron..echhh ,ani myślą wyłazić ..a ta już ma 20 cm i pięknie sie prezentuje mam ja wprawdzie uwięziona w donicy bez dna ,żeby jej się rozłazić po całym ogrodzie nie chciało ,ale grzecznie tam siedzi i tworzy piękną kępę , co widać zreszta na ubiegłorocznych fotkach polecam
gierczusia 18:37, 19 kwi 2015

Enya73 napisał(a)
Posadzę ją sobie na kanapie albo półce Kolorystykę dokładniej możesz zobaczyć na blogu Już się cieszę

Okeeejjjj jak ma być siedząca to jej muszę szłapy trochę inaczej przyszyć....szukam tkaniny żeby mi kolorystycznie grała..bo Ty masz tam taaakiiii superzasty i niesamowity kolor
Buziole
gierczusia 18:46, 19 kwi 2015

BusyBee napisał(a)
Mozga piękna....giardina wciąż mnie kusi....zawilce nie zawiodły, ale Lola sypialniana.......wymiata po prostu !!! Swoją drogą chętnie zobaczyłabym taką Lolę bezpruderyjną w tych lateksach...hi hi hi

A tak na poważnie- że też się jeszcze Elu nie dorobiłaś Loli- Flory....no ja nie wiem dlaczego.....Może next winter to będzie dobry czas???

Mozgę polecam z czystym sumieniem jest naprawdę świetna.... Giardina.....hmmmmm...jak na nią patrzę , to wiem czemu ja/my/wy/oni kochają róże już ma pełno ślicznych błyszczących listeczków o czerwonawych brzegach..a przecież sporo bylin nawet jeszcze nie wychyliło łba..a ona już jest piękna , mimo że o kwiatach nie ma mowy a tyyyle lat sie wzbraniałam przed różami..ojjjjj co ze mnie za uparte babsko

O Loli w lateksach pomyśle tylko..komu by taką sprezentować ???ja bym się czerwieniła nawet komuś ją dając
Loli Flory jeszcze nie ma z bardzo prozaicznej przyczyny..zmieniam wystrój i kolorystykę salonu..jak już będą na przykład poduchy i rolety to wtedy pomyślę o detalach noo i poza tym..jak ktoś prosi lub zamawia , to jest na pierwszym miejscu a moje osobiste chciejstwa na drugim to tak jak z tym szewcem co bez butów chodzi
gierczusia 18:49, 19 kwi 2015

Juzia napisał(a)
Chiba mam mozgę Dostałam.
Ale jeszcze pewności nie mam...
W sumie dobrze by było, bo ładna

Runanki V. zazdroszczę... takiej ładnej!!!!

Juzinko jeśli nie masz mozgi a kcesz , to wiesz co masz zrobić , prawda ?? napisać.że kcesz .. Z tą runianką to ja naprawdę nic nie rozumię.. Przed domem mi cholera rosnąć nie chce,a za..szalllleje..rozsadzam ją maniakalnie , wcale nie dbam..a ona i tak śliczna taka to ma farta
danuta_szwajcer 18:51, 19 kwi 2015

Zdolna jesteś Sliczne te lalki Pozdrawiam cieplutko bo zimnica okropna a tu już prawie koniec kwietnia...brrr
gierczusia 18:53, 19 kwi 2015

Kindzia napisał(a)

Nie ma sprawy, możesz se ukopać. Jeszcze przy okazji miodunki Ci dołożę, obok rośnie.

No wiesz...rudym futrem by pogardziła???
Teraz se może już gardzić, ciepełko nadchodzi

Edit. Mozgę też mam...dostała eksmisję przed ogród

Okiiiii to czuję się zaproszona czyśćcowo , jakby co..ale u mnie tam wiele nie trzeba , to może Ci głowy zawracać nie będę musiała
Zdecydowanie bierzemy nawet rude futro w obecnych realiach pogodowych dziś trzęsłam się w ogrodzie jak....eeee..nie będę pisać o tym na forum

Mozgę posadź w donicy z uciętych dnem..zobaczysz jak Ci urośnie w piękną zwartą kępkę , to jeszcze się z nią przeprosisz a nawet jak nie , to będzie tworzyła piękne przedpłocie buziole gorące
gierczusia 18:56, 19 kwi 2015

Gabrysia_ napisał(a)
Elu macham słonecznie
Widzę że produkcja lalek ruszyła na całego,co jedna to fajniejsza
Buziam

Ja się bardzo cieszę ,że Ty machasz słonecznie bo ja odmachuję trzęsąco

Lalek nie ma aż tak wiele, to takie drobne hobby i czasem uda się komuś zrobic przyjemność albo przyrobic grosz na waciki noo i własna przyjemność też się liczy..zwłaszcza ,że zimą nie ma jak kopać w ogrodzie wiec maszyna czy druty to zajęcie w sam raz
Buziole