Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 22:15, 27 kwi 2015

danuta_szwajcer napisał(a)
Marzy mi się to samo pozdrawiam i życze powodzenia w walce z opuchlakami U mnie już stonka liliowa atakuje brrr

Bardzo ciekawa jestem tego preparatu...mam nadzieję ,źe mnie nie zawiedzie tak jak nicienie.... Ale stonka liliowa ???? Nawet nie wiedziałam ,źe taki potffór istnieje..ajjjjjj..jak to mówią : człowiek się całe życie uczy i głupim umiera

Buziole
Kasya 22:16, 27 kwi 2015

skimia mnie skusila zapachem
zimowala juz u ciebie ?
gierczusia 22:20, 27 kwi 2015

Enya73 napisał(a)

Zeolit dostępny jest u Żurka w Świerklańcu, a jak ktoś potrzebuje duże ilości dowolnej frakcji, to warto zamówić paletę bezpośrednio od dostawcy. Ja tak robię. Jest taniej.

Noo patrz dzięki za info póki co ,jeszcze mi zostało z tego mojego worka bez dna ale przy okazji , jak tam będę to se kupię by mieć na zapas..nie będę palety kupować na ten mój znaczek pocztowy
gierczusia 22:24, 27 kwi 2015

Kasya napisał(a)
skimia mnie skusila zapachem
zimowala juz u ciebie ?

Kasiu jest taki jeden ogród tu na ogrodowisku o nazwie wątku : ogród dla roślin o mocnych nerwach i gdyby nie to ,że jest ten tytuł już zarezerwowany to i dla mnie byłby również w sam raz tak więc..nic nie okrywam , wszystko musi radzić sobie samo skimmia ma już chyba 4 rok , i jak widać ma się dobrze , mimo ,że non stop jej zmieniam miejscówkę
gierczusia 22:26, 27 kwi 2015

Sebek napisał(a)
Macham zza miedzy I czekam na info o działaniu środka, u mnie przyda się na pewno...

Odmachuję za miedzę ... Sama jeszcze się doktoryzuję w sprawie tego grzyba beauveria..jeszcze go nie zastosowałam , mimo ,że stoi u mnie już od piątku ... Ale meldować będę , choć to działanie na pewńie nie jest z dnia na dzień
Kasya 22:26, 27 kwi 2015

gierczusia napisał(a)

Kasiu jest taki jeden ogród tu na ogrodowisku o nazwie wątku : ogród dla roślin o mocnych nerwach i gdyby nie to ,że jest ten tytuł już zarezerwowany to i dla mnie byłby również w sam raz tak więc..nic nie okrywam , wszystko musi radzić sobie samo skimmia ma już chyba 4 rok , i jak widać ma się dobrze , mimo ,że non stop jej zmieniam miejscówkę

Ciekawe czy moja tez będzie miała mocne nerwy
gierczusia 22:28, 27 kwi 2015

Kindzia napisał(a)
Jeszcze opuchlaki u Ciebie mieszkają??? Matko...myślałam, że je już wygoniłaś!!!

Wygoniłam ???? Nieeeeee, one się wygonić nie dają jak he wywaliła drzwiami to wracają oknem nooo jaszczury mi troszku w tej walce pomagają , ale jak ona zeżre jednego opuchlaka , to go chyba trawi w tym swoim małym brzuszku cały tydzień
gierczusia 22:30, 27 kwi 2015

Kasya napisał(a)

Ciekawe czy moja tez będzie miała mocne nerwy

Noo pewnie że tak rozumię ,że pytasz czy przeżyje przeźyje ,przeżyje a jaka masz na oku / bądż już w ogrodzie ?? Zieloną klasyczną czy variegatę ??
gierczusia 22:32, 27 kwi 2015

Kacha123 napisał(a)
Życzę tym opuchlakom żeby wszystkie zdechły!

Ewa004 napisała
Kasiu moim tez możesz tak pożyczyć

Nooo co Wy , Dziewczynki...takim malutkim słodkim robaczkom tak żle życzycie ???
gierczusia 22:36, 27 kwi 2015

Mathildis napisał(a)

O to ja po te meldunki będę się zgłaszać
bardzo ciekawa jestem czy zadziała....
u mnie nie widać w tym roku ani ślimaków, ani opuchlaków.... czyżby cisza przed burzą???

Aniu ja tak sobie myślę ,że Ty masz ogród w miarę naturalny..i to może dlatego może masz jakiegoś tajnego małego sprzymierzeńca..czy raczej ..całą ich armię na przykład chrząszcze biegaczowate u mnie też są , ale chyba w zbyt małej ilości by te czarne pokraki załatwić na ament

Też niecierpliwie będę czekać na efekty działania środka

Ps..bardzo się cieszę ,że moje zdjęcia były Cię w stanie zadowolić
Buziole